Отидете към основна версия

2 926 2

Бивш дизайнер на Mercedes оглави дизайна на Samsung

  • samsung-
  • mercedes-
  • дизйан-
  • galaxy

Той ще се грижи за таблетите и смартфоните Galaxy

Хуберт Х. Лий е новият ръководител на дизайнерския екип за мобилни устройства на Samsung, съобщават от корейската компания. Лий ще се грижи за създаването на нови устройства от серията Galaxy, включително от S и Z серията на компанията, както и таблетите и смарт часовниците, които от Samsung предлагат.

Лий е добре познато лице в автомобилната сфера, където до скоро работеше заедно с Mercedes. Именно негов е дизайнът на предходното поколение Mercedes CLS, което дебютира през 2021 година, а също така е познат и с дизайна на различни концепти на германската марка.

“ Samsung са известни с това, че изграждат някои от най-красивите продукти в света с дизайни, които са преобразили мобилната индустрия. Радвам се да се присъединя към компания, която е острието на мобилните иновации и да ръководя екипа, отговорен за създаването на нови мобилни изживявания чрез изкуството на дизайна, ” каза Хуберт Х. Лий.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.

Свързани новини

  • Домашен помощник от Samsung

    В близко бъдеще Samsung Electronics планира да пусне робот-асистент, наречен EX1. Компанията се стреми да превърне роботите в основен двигател на собс ...
    13.01.2023
    2 035
    1
  • Шефът на Audi за Мик Шумахер: Той избра Mercedes

    Новината, че Audi планира да наеме пилот по развитието до края на тази година, за да работи той по програмата за производство на задвижващи системи и ...
    03.01.2023
    2 257
    0