Last news in Fakti

1 Януари, 2023 14:30 2 920 2

Бивш дизайнер на Mercedes оглави дизайна на Samsung

  • samsung-
  • mercedes-
  • дизйан-
  • galaxy

Той ще се грижи за таблетите и смартфоните Galaxy

Бивш дизайнер на Mercedes оглави дизайна на Samsung - 1

Хуберт Х. Лий е новият ръководител на дизайнерския екип за мобилни устройства на Samsung, съобщават от корейската компания. Лий ще се грижи за създаването на нови устройства от серията Galaxy, включително от S и Z серията на компанията, както и таблетите и смарт часовниците, които от Samsung предлагат.

Лий е добре познато лице в автомобилната сфера, където до скоро работеше заедно с Mercedes. Именно негов е дизайнът на предходното поколение Mercedes CLS, което дебютира през 2021 година, а също така е познат и с дизайна на различни концепти на германската марка.

“ Samsung са известни с това, че изграждат някои от най-красивите продукти в света с дизайни, които са преобразили мобилната индустрия. Радвам се да се присъединя към компания, която е острието на мобилните иновации и да ръководя екипа, отговорен за създаването на нови мобилни изживявания чрез изкуството на дизайна, ” каза Хуберт Х. Лий.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 авто фен

    5 17 Отговор
    Samsung са точно толкова грозни при телефоните като Мерцедес при автомобилите.
  • 2 Константин

    1 0 Отговор
    Е то има ли нов дизайн 23ката