Отидете към основна версия

6 114 9

Какво е новото в Android Auto? (ВИДЕО)

  • android auto-
  • google-
  • apple carplay

Технологията бе представена от Google

Google също се включи в автомобилната тематика по време на изложението за технологии CES и представи нова версия на своята система Android Auto. Тя включва големи промени във визията на софтуера, която е направена с цел улесняване на шофьора и персонализиране на функциите. Именно с тази цел софтуерните инженери са улеснили достъпа до навигацията, медиите и комуникацията.

От Google казват, че са преместили картата по-близо до шофьора, за да вижда къде отива с един бърз поглед. Новата версия включва и ново пространство за музиката, която слушате, както и прозорци с последно използваните приложения.

Компанията се е вслушала в клиентите си и е добавила подвижна лента за медията, което позволява превъртането по време на слушане, което е удобно при слушането на подкаст или различен микс. Google Assistant вече е по-интелигентен и може да напомня за пропуснати обаждания, изпращане на локация и време на пристигане и други. Собствениците на Pixel и Samsung смартфони пък скоро ще могат да използват WhatsApp и за разговори.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 18 гласа.

Свързани новини