Отидете към основна версия

5 052 17

Ето как може да изглежда iPhone 15 (ВИДЕО)

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 15-
  • iphone 15 ultra

Кратко видео показва дизайна на бъдещия смартфон

Премиерата на iPhone 15 ще се състои след поне 7 месеца, но това не пречи на дизайнери и разработчици вече да показват своите интерпретации за бъдещото устройство. Една от тези интерпретации изглежда доста реално и ни показва как всъщност би изглеждал върховия модел iPhone 15 Ultra. Напоследък се заговори, че Apple ще замени името Pro Max за върховия си модел, като заложи на Ultra.

Една от основните разлики, които виждаме между настоящия iPhone и този от ново поколение са бутоните в страничната част, които служат за включване/заключване и увеличаване и намаляване на звука. Те вече са сензорни и използват технология с вибрация, подобна на тази при Home бутона на iPhone 7 и iPhone 8.

Дизайна на рамките също е променен, като в частта към дисплея те вече плоски, а към гърба на телефона са извити. В долната част е разположен и USB Type-C порт, който се очаква да е и най-голямата промяна в устройствата от серията 15. Поради новото законодателство в ЕС, Apple трябва да добави USB Type-C порт, както вече направи при MacBook и iPad.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 17 гласа.

Свързани новини