Отидете към основна версия

18 909 61

Вижте руските мотоциклети Aurus Merlon, които ескортираха обновената лимузина на Путин (ВИДЕО)

  • aurus-
  • merlon-
  • senat

Автономният пробег на Merlon е около 200 км

Електрическите мотоциклети Aurus Merlon вече са налични за предварителна поръчка, те ще бъдат пуснати в продажба през 2025 година. Това съобщи министърът на промишлеността и търговията на Руската федерация Денис Мантуров.

Aurus Merlon в действие беше демонстриран за първи път на церемонията по встъпването в длъжност на руския президент Владимир Путин на 7 май. Мотоциклетите бяха в кортежа на държавния глава. Путин пристигна в Кремъл с обновената лимузина Aurus, за която вече ви разказахме.

Колата е с външни промени. По-специално фаровете, радиаторната решетка, броня, преден капак и джанти, които са актуализирани. Що се отнася до електрическия мотоциклет, то той беше представен на индустриалното изложение Innoprom през 2022-а.

Тогава Мантуров каза, че масовото производство на Aurus Merlon ще започне през 2024 година. Merlon е в състояние да ускори до повече от 200 км/ч. Този мотоциклет ускорява от нула до 100 км/ч за 3.7 секунди. Автономният пробег на Merlon е около 200 км. Разработчиците твърдят, че техният мотоциклет ще може да работи при температури до -25 градуса.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 74 гласа.

Свързани новини