Отидете към основна версия

682 0

Hot Wheels вече прави болиди от Formula 1

  • hotwheels-
  • formula 1-
  • болид

Първите макети ще бъдат доставени през следващата година

Hot Wheels обединява усилия с Formula 1, за да създаде серия от миниатюрни състезателни автомобили. Първият модел от серията, с бяла каросерия с черен интериор и номер 68, вече е наличен за предварителна поръчка.

Миниатюрният болид от Formula 1 се предлага с три комплекта сменяеми джанти Real Rider с гуми с марката Pirelli, които възпроизвеждат автентичния вид на истинските болиди от F1. Автомобилът е опакован в познат блистер, вдъхновен от оригиналните 16 Hot Wheels.

Цената на автомобила е 25 долара и е ограничена до две покупки от клиент, като се очаква да бъде доставен до 27 юни 2025 г. Това първоначално издание е само началото на по-мащабно сътрудничество между Hot Wheels и Формула 1.

Партньорството ще доведе до пълна гама от автомобили Hot Wheels F1, представляващи различни отбори, както и други продукти, свързани със състезанията. Още миниатюрни автомобили в мащаб 1:64 ще бъдат пуснати на пазара през следващата година.

Това сътрудничество между Hot Wheels и Formula 1 предлага на феновете на двете марки възможността да колекционират и да се наслаждават на миниатюрни реплики на любимите си състезателни автомобили.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини