Отидете към основна версия

12 838 4

Странният случай с приватизацията на Общинска банка (ВИДЕО)

  • общинска банка-
  • приватизация-
  • медии-
  • трайчо трайков

Трайчо Трайков внася докладна в лятната суматоха

Ревизия на приватизацията е поредният опит за рекет от страна на управляващите срещу опозицията. Това смята председателят на „Достойнство, отговорност, морал“ и бивш депутат Иван Сотиров.

За приватизацията на Общинска банка той заяви, че е изключително тревожен начинът, по който се извършва самата процедура.

"Първо, това е сериозна сделка, тя трябва да бъде аргументирана най-малкото от зам.-кмета по финансите на Софийска община (СО) или от ръководството на Общинския съвет (СОС), предложението да бъде внесено от основната политическа сила - от ГЕРБ. Несериозно е един общински съветник като Трайчо Трайков, който е малка фракция - от Реформаторския блок, на всичкото отгоре през главата на колегите си, той да внесе докладна за приватизацията, която е от половин страничка", коментира в студиото на ФАКТИ Иван Сотиров.

Защо колегите на Трайков обаче бързо му простиха, защо представителите на всички партии в СОС не оказаха реална съпротива, защо медиите на Пеевски и Прокопиев не обърнаха внимание на случая и защо единствения, който говори за това - Божидар Лукарски, също замлъкна, гледайте в разговора с Иван Сотиров:

П.С. Въпреки че темата явно не привлича интереса на останалите медии, във Факти ще продължим да ви информираме с подробности около съдбата на банката.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини