Отидете към основна версия

3 666 36

Арман Бабикян пред ФАКТИ: Предупреждавахме лидерите на ПП-ДБ как ще бъдат погълнати. Сега плащат сметката (ВИДЕО)

  • арман бабикян-
  • пп-дб-
  • предупреждение-
  • поглъщане-
  • плащане на сметка

Нямаме нечиста съвест за това, че в момента ругаем хора, които предадоха мечтите на 70 % от българите, които искаха да се махне корумпирания модел на Борисов и Пеевски. Това, което се случва в момента е просто последствие, коментира експертът

Снимка: ФАКТИ

Драмата сред мутацията, която твърди, че прави ротация, е общо взето кой какво ще вземе от бъдещото разпределение на властта. И в двата случая е нормално колегите от ПП-ДБ да бъдат недоволни. Това каза пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ Арман Бабикян- общественик, ПР експерт, представител на ПП "Ние идваме". Той продължи коментара си за актуалните политически драми у нас по следния начин:

Когато овладееш позициите в една страна, всички външни фактори, разсъждавайки реалистично, се опитват да водят разговори и водят разговори с тези, от които зависи нещо в България. А не с тези, които им харесват. И мисля, че трябваше да са научили този урок за 15-те години, в които Борисов беше на власт. Човек няма избор с кой да си говори- освен с Борисов и с Доган. Когато се превърнеш във фактор и от теб зависи нещо от политиката на страната - да, говорят и с теб.
Но иначе тази история с чувствата - тя беше валидна за началото на прехода. Отдавна не е валидна.
Предадоха позициите, което държаха, и те ги държаха именно заради надеждите на хората, че някой ще промени тази корумпирана система.
Когато предадеш хората, и загубиш електорална, респективно политическа мощ, изиграеш по-най-тъпия начин малкото карти, които имаш в ръцете си, няма защо да се очаква, че някой отвън ще идва, ще те полива с лейката, ще те тори, ще те тупа по вратлето и ще ти казва: "Браво, моето момче". Това е научна фантастика. Такива филми прожектира Костя Копейкин за посолството и т.н. Няма кой да свърши работата, която ние трябва да си свършим тук.
Нищо не се е променило. Нашата съвест в "Ние идваме" е чиста. Всичко това, което се случи през изминалите 9-10 месеца, включително и степента на унижение, която в момента са стигнали от ПП-ДБ, за всичко това предупредихме. И в лични срещи с лидерите на тези формации ги предупредихме какво точно ще се случи, как ще постъпи Борисов с тях, как ще ги захрани в началото с власт, публично го наричахме "локум на клечка", но на тях съвсем подробно им обяснявахме как точно ще бъдат погълнати. И точно това се и случва. Нямаме нечиста съвест за това, че в момента ругаем хора, които предадоха мечтите на 70 % от българите, които искаха да се махне корумпирания модел на Борисов и Пеевски. Това, което се случва в момента е просто последствие. А сега се налага да плащат сметката. И това е по-малката сметка.

Пречи ли наистина Тодор Тагарев на Борисов и Пеевски и още от анализа на политическата ситуация у нас- вижте във Видеото

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 22 гласа.

Свързани новини