Отидете към основна версия

3 684 9

Тръмп: Мога да сключа страхотна сделка с Русия

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия

Кандидатът за президентската номинация на Републиканската партия атакува администрацията на Барак Обама

Снимка: БТА/AP

Доналд Тръмп заяви, че сигурността на американските граждани ще е основен приоритет в неговата външна политика, ако той бъде избран за президент на САЩ, съобщи ABC.

“Ако целта на президента Барак Обама е била да отслаби Америка, той не можеше да свърши по-добра работа от тази. Ако в периода на моята администрация успея да сключа сделка с Русия, тя няма да е просто добра, тя ще е страхотна. Това ще е чудесно за Америка, но ще е добре и за Русия“, заяви големият фаворит за президентската номинация на Републиканската партия на САЩ.

Той добави, че е готов да използва американската армия, ако дадена ситуация изисква това.

„Няма да се поколебая да използвам военна сила, ако това е необходимо. Ако Америка се бори, то тя ще се бори само за победа. Няма да изпратя войниците си някъде, ако това не е абсолютно необходимо. Ще направя това, само ако имам ясен план за победа“, заяви Тръмп. Той подчерта, че е единственият кандидат, който разбира какво е влиянието на дефицита върху политиката на САЩ.

„Аз съм единственият кандидат, който разбира този проблем, а това е сериозен проблем. Вярвайте ми, аз съм и единственият, който знае как да го реши. Администрацията на Обама беше пълна катастрофа. Овладяването на разпространяването на радикалния ислям трябва да е основна наша цел. Страните, които защитаваме, трябва да платят цената за нашата защита. В моята политика най-важни са американските граждани и тяхната сигурност“, заяви Тръмп.  

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Тед Круз "залага на HP" за Белия дом

    Сенаторът от Тексас Тед Круз направи отчаян опит да се върна в борбата на Републиканската партия за излъчване на кандидат за президент. Той номинира б ...
    28.04.2016
    1 149
    0