27 Април, 2016 21:03 3 683 9

Тръмп: Мога да сключа страхотна сделка с Русия

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия

Кандидатът за президентската номинация на Републиканската партия атакува администрацията на Барак Обама

Тръмп: Мога да сключа страхотна сделка с Русия - 1
Снимка: БТА/AP

Доналд Тръмп заяви, че сигурността на американските граждани ще е основен приоритет в неговата външна политика, ако той бъде избран за президент на САЩ, съобщи ABC.

“Ако целта на президента Барак Обама е била да отслаби Америка, той не можеше да свърши по-добра работа от тази. Ако в периода на моята администрация успея да сключа сделка с Русия, тя няма да е просто добра, тя ще е страхотна. Това ще е чудесно за Америка, но ще е добре и за Русия“, заяви големият фаворит за президентската номинация на Републиканската партия на САЩ.

Той добави, че е готов да използва американската армия, ако дадена ситуация изисква това.

„Няма да се поколебая да използвам военна сила, ако това е необходимо. Ако Америка се бори, то тя ще се бори само за победа. Няма да изпратя войниците си някъде, ако това не е абсолютно необходимо. Ще направя това, само ако имам ясен план за победа“, заяви Тръмп. Той подчерта, че е единственият кандидат, който разбира какво е влиянието на дефицита върху политиката на САЩ.

„Аз съм единственият кандидат, който разбира този проблем, а това е сериозен проблем. Вярвайте ми, аз съм и единственият, който знае как да го реши. Администрацията на Обама беше пълна катастрофа. Овладяването на разпространяването на радикалния ислям трябва да е основна наша цел. Страните, които защитаваме, трябва да платят цената за нашата защита. В моята политика най-важни са американските граждани и тяхната сигурност“, заяви Тръмп.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 444

    1 0 Отговор
    Да им плащаме,че ни пазят от самите себе си.
  • 2 555

    2 2 Отговор
    Този много ми заприлича на Боко Т.Самоуверен и тъп като него щом не може да разбере че Русия не е лъжица за неговата уста...Да прочете малко история ...за Хитлер..,.Наполеон...
  • 3 555

    1 1 Отговор
    Като Бизнесмен може да е добър но като политик има много да учи.....
  • 4 FR V

    2 3 Отговор
    Защо по поведение много прилича на лудия Волен?!
    И интересно и двата как харесват ченгетата от Москва?!

    Коментиран от #5, #6, #7, #8

  • 5 сори

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "FR V":

    Дойде време СВЕСТНИТЕ ДА СМЯТАМЕ ЗА ЛУДИ...а лудите за свестни -Христо Ботев Нещо по въпроса или не знаеш кой е Хр. Ботев
  • 6 Монго

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "FR V":

    Последното ти изречение е изградено неправилно. Това се учи в четвърти клас. Открий си грешката сам.
  • 7 БУМ БАМ

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "FR V":

    АЙДЕ СЪБИРАЙ КИНТИ .ИСКАТ ГИ ЗА ОХРАНАТА НИ .БЕЗДЕЛНИЦИ КАТ ТЕБЕ НИ НАБУТАХА ТАЯ ПОПАРА .?;:;
  • 8 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "FR V":

    Дошко, да не сложи на микрата емблема от хонда.Мноо си зле, ама страшно мнооооо.
  • 9 Бате Цецо

    1 0 Отговор
    Този може да е меко казано нестандартна личност, но би променил сегашният Соросистки курс на политиката на САЩ, който не ми допада много много.