Отидете към основна версия

1 727 3

Половинката на Тръмп: Той не е Хитлер!

  • сащ-
  • мелания тръмп-
  • доналд тръмп-
  • хитлер

Съпругата на Доналд Тръмп го защити

Снимка: БТА/ AP

Доналд Тръмп не е Адолф Хитлер. Той иска да помогне на Америка, да обедини хората. Това заяви половинката на републиканеца Мелания Тръмп в интервю за „Du Jour“.

„Те си мислят, че не е така, но това е самата истина. Дори с мюсюлманите – това е временно решение. Може би той трябва да го казва по по-умерен начин“, заяви бившият модел.

„Той няма нищо против религиите. Неговата позиция е, че трябва да знаем кой влиза в страната. В противен случай няма да имаме държава. Той иска да обедини хората“, защити своя съпруг Мелания Тръмп.

Кандидатът за президентската номинация на републиканците бе подложен на остри критики заради думите си, че на мюсюлманите трябва да им бъде забранено да стъпват на американска земя.

Наскоро настоящият държавен глава на САЩ Барак Обама заяви, че Хилъри Клинтън ще го наследи на поста. „През следващата година по това време някой друг ще стои на моето място. Коя ли ще бъде тя...“, пошегува се Обама по време на годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Отворено писмо до американския народ

    Повече от 450 американски писатели се подписаха под отворено писмо до американския народ. След няколко месеца САЩ ще имат нов президент, но участието ...
    25.05.2016
    1 538
    4
  • Оръжейното лоби застана зад Тръмп

    Основното оръжейно лоби в САЩ - Националната стрелкова асоциация, подкрепи останалия като единствен кандидат на Републиканската партия за насрочения з ...
    21.05.2016
    1 616
    0