Last news in Fakti

18 Май, 2016 16:27 1 684 3

Половинката на Тръмп: Той не е Хитлер!

  • сащ-
  • мелания тръмп-
  • доналд тръмп-
  • хитлер

Съпругата на Доналд Тръмп го защити

Половинката на Тръмп: Той не е Хитлер! - 1
Снимка: БТА/ AP

Доналд Тръмп не е Адолф Хитлер. Той иска да помогне на Америка, да обедини хората. Това заяви половинката на републиканеца Мелания Тръмп в интервю за „Du Jour“.

„Те си мислят, че не е така, но това е самата истина. Дори с мюсюлманите – това е временно решение. Може би той трябва да го казва по по-умерен начин“, заяви бившият модел.

„Той няма нищо против религиите. Неговата позиция е, че трябва да знаем кой влиза в страната. В противен случай няма да имаме държава. Той иска да обедини хората“, защити своя съпруг Мелания Тръмп.

Кандидатът за президентската номинация на републиканците бе подложен на остри критики заради думите си, че на мюсюлманите трябва да им бъде забранено да стъпват на американска земя.

Наскоро настоящият държавен глава на САЩ Барак Обама заяви, че Хилъри Клинтън ще го наследи на поста. „През следващата година по това време някой друг ще стои на моето място. Коя ли ще бъде тя...“, пошегува се Обама по време на годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Amazing

    0 0 Отговор
    Как лъщи като гръцка ябълка от този ботокс:))
  • 2 mediator37

    0 0 Отговор
    Ама хубавица.
  • 3 Бахмаамууу

    0 0 Отговор
    Ама е готов да поеме Американската Социал-Фашистка партия... Останалото с атомни бомби...