Отидете към основна версия

2 663 9

Има ли жената на Тръмп диплома?

  • мелания тръмп-
  • диплома-
  • доналд тръмп

Спор около сайта на Мелания Тръмп

Съпругата на Доналд Тръмп – Мелания закри личния си уебсайт.

Страницата бе използвана от г-жа Тръмп за промоция на нейните модни продукти и серия от бижута. Тя обяснява, че сайтът не отразява нейните текущи бизнес интереси.

„Huffington Post“ обаче излиза с информацията, че сайтът може да е бил закрит, заради фрагмент от биографията на манекенката, публикувана в него.

„Родена е на 26-ти юни 1970 г. в Словения. Мелания Кнаус започва кариерата си на модел на 16 години. На 18 тя подписва с модна агенция в Милано. След като получава научна степен по дизайн и архитектура от университета в Любляна, тя се снима във фотосесии в Милано и Париж. През 1996 г. се установява в Ню Йорк“, се казва в информацията.

Според източници от Словения обаче, Мелания е посещавала само една година университета. Преувеличаването в нейната биография е били продиктувано от желанието на Доналд Тръмп да представи жена си, не просто като обикновена красавица, ами и като интелигентна дама.

Според статия на GQ Мелания е започнала да се снима в Милано година след началото на университета, след което е изоставила образованието си. 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Хилари поведе срещу Тръмп

    Хилари Клинтън си върна преднината пред Доналд Тръмп, съобщи „Ню Йорк Дейли Нюс“. Според последно проучване номинацията за президент на ...
    01.08.2016
    1 341
    1