Отидете към основна версия

2 300 1

Тръмп извади голямата секира

  • доналд тръмп-
  • хилари клинтън-
  • барак обама

Магнатът с мощна атака срещу Барак Обама и Хилари Клинтън

Снимка: БТА/AP

„Барак Обама беше слаб. Той беше неефективен.“ Така кандидатът за президент на Републиканската партия на САЩ Доналд Тръмп описа действащият президент Барак Обама в интервю пред Fox News.

Това стана, след като през вчерашния ден Обама заяви, че магнатът не става за президент. Той дори критикува Републиканската партия, че не е блокирала кандидатурата му. Според президента Тръмп е абсолютно неподготвен да управлява.

„Вярвам, че знам много повече от него за външната политика. Вижте какви ги свърши в Украйна. Все говореше колко бил твърд с Русия. А на края руснаците си взеха Крим“, заяви Тръмп.

Той критикува и своя конкурент на предстоящите избори от Демократическата партия – Хилари Клинтън. Според него тя „сама е дестабилизирала Близкия Изток“, като в същото време е поставила Америка в риск, ползвайки личния си имейл за служебни нужди.

„Тя е лицемерна към имейлите си, тя е лицемерна към смяната на режими, тя е безсрамна към американския живот“, заяви Тръмп.

 

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Клинт Истууд: Бих подкрепил Тръмп

    Холивудският актьор и режисьор Клинт Истууд заяви, че е склонен да подкрепи Доналд Тръмп за президент на САЩ, но политиката му се струва скучна, съобщ ...
    05.08.2016
    1 953
    0
  • Тресе ли се партията на Тръмп?

    Тресе ли се от скандали Републиканската партия – три месеца преди президентските избори в Съединените американски щати? Издигнатият от републ ...
    04.08.2016
    1 231
    1
  • Путин и Тръмп никога не са разговаряли

    Руският президент Владимир Путин и кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп никога не са разговаряли. Това заяви говорителят на руското президентст ...
    03.08.2016
    1 381
    10