Отидете към основна версия

21 234 34

Светът ще загине през октомври 2017 г.?

  • светът-
  • свършва-
  • гибел-
  • земята-
  • край на света-
  • планетата х-
  • нибиру-
  • бункери

Световният елит вече се подготвя за гибелния ден, като строи подземни бункери

Светът ще свърши тази есен. Гигантска мъртва планета ще удари Земята през септември или октомври и ще сложи край на всичко. Поне така твърди "изследователят" Дейвид Мийд, автор на книгата "Планета X: Пристигането през 2017".

Той твърди, че разполага с "необорими доказателства" доказва за края на света, който ще настъпи, след като една планета се сблъска със Земята.

Трябва да отбележим обаче, че до сега, всяка година, различни откачалки публикуват в интернет своите абсолютно сигурни и доказани теории, че светът ще свърши през съответната година. И до сега никой от тях не е познал.

Мийт твърди още, че световният елит вече е започнал да строи своите бункери, в които мъдро ще влезе, за да преживее сблъсъка.

"Обществото умишлено се държи в пълно информационно затъмнение по този въпрос, за да бъде избегната масова паника", казва той.

Според него, драстичното увеличение на броя и интензитет на земетресенията по света е един от знаците, предвещаващи нашата гибел. "Огромни дупки и пукнатини се появяват в земната кора. Топлите вълни са все по-силни и с все по-голяма продължителност."

Друго "необоримо доказателство", на което се позовава тезата на Мийт е свързано с астрологията и начина, по който съзвездието Дева ще влияе на фазите на Луната в края на септември.

Следващото събитие, което предвещава наближаващия край на света. е мащабно слънчево затъмнение, причинено от Планетата Х. Цялата планета ще потъне в мрак за няколко дни преди мъртвото небесно тяло да ни унищожи.

Но Мийт не е единственият, които предсказва гибелта на света. Предприемачът Робърт Вицино, който е един от най-крупните собственици на подземни бункери, също се кълне в пристигането на Нибиру (Планетата Х).

Според него световният "елит" вече е започнал да се подготвя за края. В интервю за изданието Daily Star той заявява: "Трябва да се запитате, защо Русия разполага с укрития за 40 милиона души? Няма съмнение, че нещо се задава. То ще бъде епично, направо библейско. Ако оцелеете и сте ранени, изгорени от радиация, вие ще трябва да се борите за своето оцеляване срещу милионите плъхове и други гадини, които ще плъзнат по улиците, както и срещу другите хора като вас — това се нарича ад на земята."

В продължение на десетилетия, онези, които се занимават с теории на конспирацията, прогнозират, че невидима планета отвъд Нептун — наречена Нибиру или Планета X — ще унищожи Земята. Но ако това ще ви успокои, ще припомним, че Нибиру трябваше да удари Земята още през декември 2012, после през септември 2015 г., а след това и през декември 2015 г.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини