Отидете към основна версия

4 338 6

Тръмп посече всички - от Иран до Шварценегер

  • доналд тръмп-
  • арнолд шварценегер-
  • сащ

Според него Техеран си играе с огъня

Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново отправи атаки към Иран.

„Иран си играе с огъня. Те не оцениха колко мил към тях като президент беше Обама. Аз няма да съм такъв“, заяви Тръмп в Twitter.

Той не пропусна да отправи атаки и срещу организаторите на протестите срещу него.

„Професионалните анархисти, бандити и платени протестиращи доказаха мнението на милиони, които гласуваха да направят Америка велика отново“, заяви Тръмп.

Президентът коментира и премиерът на Австралия Малкълм Търнбол. Двамата изпаднаха в ожесточен спор по време на телефонен разговор. Информациите са, че Тръмп дори му е затворил телефона. Търнбол обаче обяви президентът на САЩ като „голяма личност“.

„Благодаря на премиера на Австралия, който каза истината за нашия много цивилен разговор, за който фалшиви медии се опитаха да излъжат. Много мило!“, написа Тръмп.

„Арнолд Шварценегер свърши много лоша работа като губернатор на Калифрония и още по-лоша като водещ на „Стажанта“. Поне се опитва!“, допълни Тръмп.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Терминатора се присмя на Тръмп

    Словесната война между американския президент Доналд Тръмп и филмовата легенда и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер продължава с пълна с ...
    22.03.2017
    1 830
    8
  • Рейтингът на Тръмп дълбае дъното

    Популярността на президента на САЩ Доналд Тръмп е по-ниска от тази на всички предишни президенти в този период от управлението им, показват публикуван ...
    04.02.2017
    1 719
    10
  • Доналд Тръмп на корицата на „Шпигел“

    Новият брой на авторитетното германско списание „Шпигел“ излиза днес с корица, на която има карикатура на американския президент Доналд Тр ...
    04.02.2017
    1 375
    2