Отидете към основна версия

21 741 13

Защо не може с клин в самолета

  • клин-
  • united airlines-
  • дрес код

Вълна от недоволство в интернет предизвикаха действията на United Airlines към две тийнейджърки, които не бяха допуснати да летят с американската авиокомпания, тъй като ползвали билети с отстъпка. „Корпоративната политика на United Airlines е да се спазва дрес код за пътниците, които ползват билети на преференциални цени. Въпросът е в това, че ние отделяме голямо внимание на имиджа на компанията и как изглеждаме в очите на клиентите. В същото време едно от най-големите предимства за работещите в авиокомпанията е фактът, че нейните сътрудници могат свободно да пътуват по целия свят. Тази предимства важат и за някои пътници, които ние наричаме „привилигировани”. Това могат да бъдат роднини или приятели на служители на United Airlines”. За тях билетите могат да бъдат напълно безплатни или купени с голяма отстъпка”, обясни Джонатън Герин, отговарящ за връзки с медиите в авиокомпанията. Той допълва, че безплатните или евтини билети важат не само за тяхната авиокомпания, но и за други, с които са сключени съответните договори. Т.нар. „привилегировани” пътници се смятат за представители на United Airlines и трябва да изглеждат добре.

„Не може тези пътници да бъдат допуснати на борда на самолет с дрехи, които не съответстват на дрес кода на авиокомпанията”, категоричен е Гарин. „Естествено за всички останали пътници носенето на клин в самолета е разрешено”, уточнява той.

Ползватели на социалните мрежи заявиха, че ще се откажат от услугите на United Airlines, тъй като авиокомпанията прилага дискриминационна политика към жените пътници, независимо от възрастта им.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Заек донесе нови проблеми на United Airlines

    Авиокомпанията United Airlines, около която от няколко седмици се вихри скандал, свързан с агресивно поведение към пътник с редовен билет, има нови пр ...
    01.05.2017
    8 964
    5
  • Секси клин? Не и в самолета!

    Две тийнейджърки бяха възпрепятствани да летят със самолет на "Юнайтед еърлайнс" от Денвър до Минеаполис, защото бяха облечени с клинове, съ ...
    27.03.2017
    3 264
    6