Last news in Fakti

28 Март, 2017 08:21 21 740 13

Защо не може с клин в самолета

  • клин-
  • united airlines-
  • дрес код

Вълна от недоволство в интернет предизвикаха действията на United Airlines към две тийнейджърки, които не бяха допуснати да летят с американската авиокомпания, тъй като ползвали билети с отстъпка. „Корпоративната политика на United Airlines е да се спазва дрес код за пътниците, които ползват билети на преференциални цени. Въпросът е в това, че ние отделяме голямо внимание на имиджа на компанията и как изглеждаме в очите на клиентите. В същото време едно от най-големите предимства за работещите в авиокомпанията е фактът, че нейните сътрудници могат свободно да пътуват по целия свят. Тази предимства важат и за някои пътници, които ние наричаме „привилигировани”. Това могат да бъдат роднини или приятели на служители на United Airlines”. За тях билетите могат да бъдат напълно безплатни или купени с голяма отстъпка”, обясни Джонатън Герин, отговарящ за връзки с медиите в авиокомпанията. Той допълва, че безплатните или евтини билети важат не само за тяхната авиокомпания, но и за други, с които са сключени съответните договори. Т.нар. „привилегировани” пътници се смятат за представители на United Airlines и трябва да изглеждат добре.

„Не може тези пътници да бъдат допуснати на борда на самолет с дрехи, които не съответстват на дрес кода на авиокомпанията”, категоричен е Гарин. „Естествено за всички останали пътници носенето на клин в самолета е разрешено”, уточнява той.

Ползватели на социалните мрежи заявиха, че ще се откажат от услугите на United Airlines, тъй като авиокомпанията прилага дискриминационна политика към жените пътници, независимо от възрастта им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    19 61 Отговор
    А за русофили с прашки разрешено ли е ? Кажете та да знаят путиноидчетата, като тръгнат за Масква дън ги свалят от самолета !

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 Бабалогера

    19 21 Отговор

    До коментар #1 от "кроко":

    Простолюдието не са русофили, те винаги са революционери щото смятат че властта е виновна за простотията и проблемите им, но нито четат руска литература нито са влюбени в руските традиции
  • 3 хаахххааааааа

    33 10 Отговор

    До коментар #1 от "кроко":

    Айде ..айде--знаем кой ходи по прашки на гей-паради....https://youtu.be/yUY2hngb-os..........Даже полицаите участват със свое подразделение..ххаахаааааххххааааааа....а за армията да не говорим--искаш ли клип от американската армия????

    Коментиран от #5

  • 4 кроко

    14 9 Отговор

    До коментар #1 от "кроко":

    виж в тази тема си пропуснал да се изходиш: https://fakti.bg/technozone/230131-zapochnaha-prodajbite-na-edinstvenia-v-sveta-8k-monitor

    Коментиран от #6

  • 5 кроко

    11 38 Отговор

    До коментар #3 от "хаахххааааааа":

    Русофилчеата бесниии, ровят кът бурсуци из тубата !

    Коментиран от #13

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гост

    25 0 Отговор
    Клиновете очертават интимните части на тялото, и по този начин , самолета само се вдига на високо и не може да се приземи, без да ,,свърши" горивото. Всичко е секс! :)
  • 12 ХХХ

    11 6 Отговор
    При т.н. dress code не се има в предвид дискреминация! Явно "ползвателите на социалните мрежи" нещо са се объркали и/или не са достатъчно добре осведомени/образовани хора. Когато ти е предложена преференция, логично е да се съобразиш с изискванията на страната, която дава бонус условията. В случая да не се нарушава имиджа на авиокомпамнита. ;)
  • 13 "кофти матреала"

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "кроко":

    Майка ти да не те е изтървала на глава като бебе, че си толкова сбъркан и злобен? Или просто си от "кофти матреала" на тиквоча?