Отидете към основна версия

12 027 13

Първата дама на Зимбабве преби манекенка с кабел

  • зимбабве-
  • манекенка-
  • първа дама

Сгащила я със синовете си

Снимка: БТА/AP

Съпругата на президента на Зимбабве обвинена в нанасяне на побой на манекенка в ЮАР, съобщи CTV NEWS.

Конфликтът се превърна в истински международен скандал през последната седмица. Грейс Мугабе е съпруга на президента Робърт Мугабе. Тя е обвинена от 20-годишния модел Габриела Енджълс в нанасяне на побой.

Това станало в луксозен хотел в ЮАР. Там Грейс трябвало да посети двамата си синове Робърт и Чатунга. Тя обаче ги заварила да купонясват с манекенката. Тя веднага се нахвърлила на момичето и в присъствието на охраната си, я пребила с кабел на удължител.

Габриела успяла да избяга от хотела и да подаде оплакване в полицията. Собственикът на хотела веднага помолил висшите гости да напуснат мястото.

Полицията в ЮАР беше вдигната на крак, за да предотврати евентуалното напускане на Мугабе от страната.

В крайна сметка първата дама на Зимбабве получи дипломатически имунитет след намеса на съпруга си. В момента тя е на конференция в Претория.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Военен преврат в Зимбабве

    Военните са иззели властта в Зимбабве, съобщи CNBC. През тази нощ те са навлезли с танкове в столицата Хараре. Впоследствие се появиха информации з ...
    15.11.2017
    4 106
    12
  • Малките мръсни тайни на Първите дами

    Всяка жена има своите малки тайни и слабости. Да ги прикриеш в доста трудно, особено когато цялата нация или цвят следва всяка твоя стъпка. Ние ско ...
    11.08.2017
    7 545
    4