Отидете към основна версия

7 660 16

Какъв е бил Ким Чен - ун като ученик?

  • ким чен - ун-
  • учители-
  • северна корея

Учители разкриват подробности за миналото на лидера

Учители, преподавали на лидера на Северна Корея Ким Чен -ун, разкриха подробности около младежките му години, съобщи Metro.

Става въпрос за учители, които са му преподавали в неговите младежки години в Швейцария. Той е учил в училище до Берн под името Пак Ун, като бил представян за син на служител в посолството на Пхенян. В същото училище учели по-големият му брат Ким Чен Чул и по-малката му сестра Ким Йо Чен.

Преподавалите разкриват, че той е говорил добър немски език и е бил маниак на тема баскетбол и NBA. Ким Чен – ун е имал и страст към музиката и германските песни.

Учители разкриват, че като малък той е бил добре интегриран и проявяващ амбиция и старание.

Разкрива се обаче и случай, в който бъдещият лидер вдигнал голям скандал на приятелката си, докато бил още на 15 години. Причината била, че тя поискала от него да откаже цигарите. По това време той е бил подслушван от южнокорейски агенти. Той така крещял на приятелката си, че те наистина се притеснили за характера му.

Докато бил в Кьониц, бъдещият лидер живеел в апартамент в центъра на града близо до дома на швейцарския винопроизводител Доналд Хес. На училище ходел без ескорт, макар да има информации, че бил закрилян от ученик от горните класове, вероятно таен бодигард.

Смята се, че той се завръща в Северна Кроея между 2000 и 2002 г.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: