Отидете към основна версия

1 495 1

Тръмп отново на щурм

  • сащ-
  • президент-
  • доналд тръмп

Той отхвърли обвиненията за руска намеса в неговата кампания

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че обвиненията срещу бивши членове на неговата предизборна кампания, не значат, че той е имал връзки с Русия, съобщи „Гардиън“.

"Фалшивите новини работят без почивка. Както каза адвокатът на Пол Манафорт , не е имало тайно съглашателство, а посочените събития са станали много преди той да влезе в кампанията", отбеляза президентът в социалната мрежа Twitter.

Манафорт беше шеф на кампанията на Тръмп. Срещу него бяха повдигнати обвинения за лобистка работа в полза на проруска партия в Украйна.


Бившият съветник на Тръмп по външните въпроси Джордж Пападопулос се призна за виновен, относно това, че е излъгал ФБР за свои предишни контакти с Русия.

„Няколко души са познавали младия, редови доброволец на име Джордж, за който вече се доказа, че е лъжец. Питайте демократите“, заяви Тръмп.

Тръмп отправи въпроси и към решението на един от големите лобисти на Хилари Клинтън – Тони Подеста, да напусне основаната от него консултанската компания. Това стана след обвинения срещу него за лобизъм в полза на руски интереси.

Според него това е била главната новина през вчерашния ден.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Китайски бомбардировачи шашнаха САЩ

    Китайски бомбардировачи са направили тренировки за атака край остров Гуам, съобщи Defense News. Китайските самолети са минали в близост до американ ...
    31.10.2017
    19 782
    38
  • Рейтингът на Тръмп "копае" по дъното

    Популярността на американския президент Доналд Тръмп достигна нов минимум - само 33 процента от американците одобряват дейността му. Това показват опо ...
    31.10.2017
    1 068
    4
  • Хората на Тръмп: Невинни сме!

    Бившият шеф на предизборния щаб на Доналд Тръмп - Пол Mанафорт и неговият делови партньор Рик Гейтс не се признаха за виновни по обвинението в пране н ...
    31.10.2017
    1 223
    3