Отидете към основна версия

4 592 7

Какво е убило рок звездата Долорес?

  • долорес о'риърдън-
  • долорес-
  • звезда-
  • смърт-
  • the cranberries

Съдебните медици очакват резултатите от направените тестове

Снимка: БТА/ AP

Съдебни лекари чакат резултатите от „различни тестове“, за да определят какво е убило ирландската рок звезда Долорес О'Риърдън, която си отиде от този свят внезапно на едва 46 години, предаде „Скай нюз“.

Вокалистката на The Cranberries беше намерена мъртва в хотелска стая в британската столица Лондон. Макар смъртта и да бе изненадваща, в нея няма нищо „подозрително“, посочиха разследващите.

Ирландската певица, която заедно с групата си придобива световна популярност през 90-те години на миналия век, не е бил убита, посочиха полицаите. Въпреки това стои въпросът какво е причинило смъртта. Музикалният свят загуби още едно от големите имена, дали огромен принос за развитието на рок музиката. The Cranberries имат отпечатък в света на рока, а техните парчета са разпознаваеми в цял свят.

В началото на този век Долорес О'Риърдън се отдава на солова кариера. През 2007 година излиза и дебютният й соло албум „Are You Listening?“. За няколко месеца са продадени стотици хиляди копия в цял свят. Едно от най-известните парчета от албума е „Ordinary Day“, което е снимано в чешката столица Прага.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: