Отидете към основна версия

3 501 15

Бивш директор на ЦРУ: Тръмп е нестабилен и неопитен

  • тръмп-
  • бренън-
  • прогноза-
  • сащ
Снимка: АР/БТА

Занапред САЩ ще плават в „бурни води” по отношение на международните въпроси. Прогнозата е на бившия шеф на ЦРУ Джон Бренън. Той обоснова прогнозата си с това, че президентът Доналд Тръмп е „нестабилен, некомпетентен, неопитен и неетичен", пише изданието The Hill.

Според Бренън президентът е „недобре подготвен”, за да поеме задълженията на главнокомандващ, особено пред нарастващата военна агресия на Русия и Северна Корея. „Не е тайна, че Доналд Тръмп е много зле подготвен и неопитен по отношение на въпросите, с които трябва да се справи държавен глава, ръководител на правителството. Мисля, че пилците вече се броят", каза той.

„САЩ трябва да имат увереност, че можем да се справим с руския президент Владимир Путин, който показва мускули във военно отношение, че можем да се справим със Северна Корея. Но ако в Овалния кабинет имаме човек, който е нестабилен, некомпетентен, неопитен и също неетичен, тогава ни очакват бурни води“, каза Бренън.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини

  • Берлин: САЩ поемат по неправилен път

    Щефен Зайберт, говорител на германския канцлер Ангела Меркел заяви, че САЩ поемат по неправилен път, залагайки на затварянето вътре в себе си и на про ...
    05.03.2018
    2 698
    9