Отидете към основна версия

21 879 56

Тя продаде девствеността си за 2.4 млн. EUR

  • девственост-
  • продажба-
  • цена-
  • търг-
  • победител

Махбуба Мамедзаде е модел от Азербайджан

Тя е на 23 години. Красива е. И успя да продаде девствеността си за 2.4 млн. EUR. Махбуба Мамедзаде е пуснала обява за това, че продава най-съкровеното си през август 2018 г. в сайта Cinderella Escorts.

В информацията към обявата пише, че търси мъж, готов да ѝ дава по 30 000 EUR месечно. Мамедзаде обяснява, че прави това заради майка си. „Досега мама правеше всичко за мен. Сега е мой ред да я накарам да се гордее с мен”, казва младата жена.

Търгът е приключил в края на февруари т.г. а победителят е политик от Токио. Той е дал малко по-голяма сума от адвокат от Лондон. Третият претендент е бил известен футболист от Мюнхен.

Мамедзаде и японският политик ще прекарат една нощ в Германия, където подобни услуги са законово уредени. Клиентът е превел 10% от сумата, а момичето е преминало през медицински преглед, който е доказал, че е девствена.

Със спечелените пари Мамедзаде ще купи къща, в която ще живее с майка си. Възнамерява да пътува, да посети САЩ, както и да продължи кариерата си на модел. Част от парите ще даде за създаването на приют за кучета в Азербайджан.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини