Отидете към основна версия

2 907 6

Обама е подслушвал Тръмп

  • доналд тръмп-
  • подслушване-
  • барак обама

Започва разследване за право на подслушване

Снимка: БГНЕС/EPA

Главният прокурор на САЩ Уилям Бар обяви, че предизборният щаб на Доналд Тръмп е бил подслушван, съобщи Fox News.

Подслушването е станало по време на предизборната кампания на настоящия президент на САЩ. Смята се, че подслушването е станало през 2016 г. Тогава президент на САЩ беше Барак Обама. Той открито подкрепи кандидатурата на Демократическата партия в лицето на Хилари Клинтън.

„Смятам, че е имало шпионаж. Въпросът е дали това е било адекватно обосновано. Аз не предполагам, че не е било адекватно обосновано. Не мисля, че определени правила са били нарушени, но е важно да се проведе разследване. Аз не говоря задължително за ФБР, а като цяло за разузнавателните служби“, заяви Бар.

Вече стана ясно, че се води и разследване за действията на ФБР по време на разследването за руска намеса срещу Тръмп. Има съмнения, относно правото за ползване на информация, предадена от британски агент.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Тръмп: Опитаха преврат срещу мен

    Президентът на САЩ Доналд Тръмп определи като опит за преврат разследването на ФБР за негов сговор с Русия по време на президентските избори преди три ...
    10.04.2019
    3 037
    7
  • Тръмп изгони и шефа на Сикрет сървис

    Шефът на Сикрет сървис Рандолф "Текс" Алъс скоро ще напусне поста си, обяви говорителката на Белия дом Сара Сандърс, съобщи Ройтерс. През ...
    09.04.2019
    2 481
    3