Отидете към основна версия

4 552 24

Гърция предлага безплатни почивки за бедни българи

  • гърция-
  • почивка-
  • българи

Страната стартира нова програма, която засяга и сънародници, които работят в страната

Снимка: Shutterstock

Гръцкото социално министерство стартира програмата за безплатна почивка на социално слаби семейства в страната. Промените засягат и българите, работещи в южната съседка с изрядно данъчно досие, съобщи Plovdiv 24.

Социалната програма е на стойност 10 милиона евро и включва работещи с платени осигуровки минимум два месеца, както и безработни, които получават помощи в Гърция.

Ваучерите са валидни една година. Срокът за подаване на молбите до 14-ти юни.

Информацията за наличните хотели се намира свободно в интернет страницата на организацията или в районните центрове за обслужване на гражданите.

Целта на програмата за социален туризъм е интелектуално, културно и социално развитие на работната сила и нейните семейства чрез предоставяне на качествени услуги. Продължителността на програмата е 12 месеца.

Заявленията на кандидатите се подават само по електронен път.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.

Свързани новини

  • Българи се биха жестоко в Кипър

    Българин на 46 години е в критично състояние в болница в Никозия. Смята се, че е бил нападнат от свой 44-годишен сънародник, съобщиха днес кипърски ме ...
    04.06.2019
    5 721
    17
  • Глоби по €400 отнасят наши рибари в Гърция

    Все повече родни рибари отиват в Гърция, за да мятат въдици в Егейско море, както и в реките Струма и Места. Те обаче рискуват да бъдат одрусани с гло ...
    01.06.2019
    16 534
    17
Новини по държави: