Отидете към основна версия

7 244 39

Бившият прокурор на Крим заплаши: Ще се върна със спецчастите!

  • крим-
  • русия-
  • спецчасти-
  • окупация-
  • наталия поклонская-
  • феодосия

Тя е депутат в парламента от партията на Путин

Снимка: БГНЕС/ EPA

Депутатът от Държавната дума и бивш прокурор на Крим Наталия Поклонская заплаши, че ще се върне в един от курортите на полуострова със специалните части, за да възстанови реда. Това написа тя в канала си в социалната мрежа "Телеграм".

Идеята се е появила, след като Наталия Поклонская е посетила Феодосия - "перлата на Крим с разнообразни атракции и уникална природа". "Но днес този град просто оцелява и трябва да понесе такова унижение като изхвърляне на отпадни води в морето, строителството на крайбрежната ивица, сметищата", оплака се Наталия Поклонская. Тя е депутат в парламента от партията на президента Владимир Путин, предаде News.bg.

Поклонская добави, че ситуацията в града се влошава от дейностите на "добре познат на целия Крим" строител "- специалист по измами, който, вероятно, има" лиценз "да продължава с измамите." Депутатът беше възмутен от неговата неприкосновеност и недосегаемост на правосъдието. Тя обеща да предаде предложенията си за подобряване на инфраструктурата на Феодосия на губернатора на полуострова Сергей Аксенов.

В средата на юли Поклонска бе възмутена от масовото изнудване на туристи в курортното селище Орехово. Тя се срещна с местните власти и попита защо плажуващите се таксуват 100 рубли за посещение на плажа и още 200 рубли на ден за поставяне на палатки там. В резултат на това депутатът принуди служителите да върнат събраните от тях пари на почиващите. "Обещавам, че в свободното си време лично ще посетя плажовете на Крим. А за ръководителите на крайбрежните райони и градове препоръчвам честно да отговорят на себе си: бихте ли почивали на тези плажове? " - обобщи Наталия Поклонская.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 31 гласа.

Свързани новини

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания