Отидете към основна версия

4 115 43

Русия е длъжна да прекрати това

  • сащ-
  • родни хънтър-
  • русия

САЩ настояват за различно отношение

Снимка; БГНЕС/EPA

САЩ няма да променят своята политика спрямо Украйна. Това обяви постоянният американски представител в ООН Родни Хънтър, цитиран от РИА Новости.

САЩ настояват руското правителство да промени своите действия спрямо Украйна. В противен случай санкциите срещу него няма да бъдат отменени.

Американската администрация няма да признае Крим за руски. Заявява се, че Русия е длъжна да спре своята агресия в района.

Страната отново се призовава да се изтегли от украинския район. Хънтър настоява за изпълнение на Минските договорености.

Руските представители настояват, че не са страна в украинския конфликт. Според тях Западът трябва да ограничи своите изказвания по темата.

Американската администрация ще продължи да наблюдава Украйна.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 56 гласа.

Свързани новини

  • САЩ и Европа скочиха на Русия

    САЩ и Европа отправиха критики към Русия, съобщи ТАСС. Коментарите дойдоха по време на заседание на ООН. Западните дипломати твърдят, че руското пр ...
    12.02.2021
    3 748
    43
  • Поискаха обяснения от Русия

    Комисарят по човешките права към Съвета на Европа Дуня Миятович поиска обяснения от Русия, съобщи EUObserver. Въпросите са протестите в Русия. Смят ...
    11.02.2021
    3 361
    43
  • Русия не си прави илюзии за САЩ

    Русия не си прави илюзии за обрат в отношенията със САЩ. Това обяви руският заместник – външен министър Сергей Рябков, цитиран от РИА Новости. ...
    11.02.2021
    5 028
    22