Отидете към основна версия

8 583 140

Стефан Гамизов: Бойният дух на руснаците е жалък

  • стефан гамизов-
  • русия-
  • украйна-
  • война

"Украинската армия се бие превъзхождайки във всяко отношение жалката мутропутинистка орда", пише анализаторът

Стефан Гамизов, кадър: bTV

"Руснаците са направили едно “нищо” тази нощ - на снимките пленени руски военни “професионалисти”, специалисти по убийства, мародерства, кражби и насилие над жени особено". Така анализаторът Стефан Гамизов, който следи активно войната в Украйна, обобщава случилото се тази неща.

"Нищо не са загубили от “уменията” си от завладяването на Европа преди 75 години след като се сбиха за нея с ортаците си нацисти. Където се “срещнат” с много по-малката украинска армия - не могат да преминат. Губят много танкове и други бронирани машини. Бойният им дух е жалък, но за съжаление са пълчища и взимат надмощие с това.

Украинската армия се бие превъзхождайки във всяко отношение жалката мутропутинистка орда, но е сама, а мутропутинистите си имат такива на служба като Борисов, Доган, санкционираните от САЩ в България, българските олигарси, българската съдебна система, цялата предателска българска орда завзела държавата ни след 2013 година окончателно и работеща за тях като Троянски кон в НАТО и ЕС.Но това мисля вече е отбелязано и ще се вземат мерки", пише още Гамизов в своя Фейсбук профил.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 130 гласа.

Свързани новини