Отидете към основна версия

12 780 51

В Северна Македония царува фашизъм

  • северна македония-
  • арсим зеколи-
  • членство в ес-
  • българия-
  • фашизъм-
  • скопие

Мнение на Арсим Зеколи

Снимка: Shutterstock

Политическият анализатор и бивш постоянен представител на РС Македония в ОССЕ, Арсим Зеколи, излезе с изявление по повод последните събития около откриването на български клуб в Битоля и последвалите дебати от македонска страна относно фашизма и хитлеризма, предаде БГНЕС. Ето какво съдържа написаното от Зеколи:

В продължение на десетилетия “Майн Кампф“ („Моята борба“) на Хитлер е изложена в книжарниците и супермаркетите в Скопие. Момче в разгара на публично събитие насред Скопие поздравява публиката със зиг хайл. Скопски хипстър насред Мемориалния център на Холокоста в Берлин показва среден пръст.

Хиляди насред площад на 500 метра от Музея на Холокоста пеят за газови камери. Посланик, искащ удавяне на цели народи, е подкрепян от правителството и прославен като либерален първенец. Баща и син с привидна идентичност се гордеят и печелят от омразата към цял народ.

Телевизионен редактор препоръчва публичен бойкот на всичко албанско. Друг изисква същото за българите. В държава, в която Йотова е провокатор, а Додик и Цвиянович са "добре приветствани гости". И това са тези, отвратени от фашиста Михайлов. Фашизмът царува в Македония не заради михайловистите, а заради платените привилегировани националсоциалисти. От които и Михайлов би се пазил.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 147 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: