Отидете към основна версия

3 922 46

Украински разузнавачи влязоха в руско село, убиха четирима служители на ФСБ - ВИДЕО /аудио/

  • диверсионно-разузнавателна група-
  • русия-
  • украйна-
  • престрелка-
  • загинали-
  • брянска област

Диверсионно-разузнавателна група на Киев проника на километър в руска тертория

Снимка: pollawlife.com.ua

Прослушах аудиозапис, направен от блогъра Егор Гузенко (или "Тринадесетия", както той се нарича) относно проникването на украинска Диверсионно-разузнавателна група /ДРГ/ на територията на Брянска област в Русия, пише в канала си в Телеграм @dosye_spyona.

В бележката си Егор „разкрива истината“, съобщавайки, че „в района на Брянск се е състояла битка и един офицер от Федералната служба за безопасност /ФСБ/ е загинал“, подчертавайки, че за разлика от „патриотите джинго“, които просто са докладвали за отблъскване на атаката на ДРГ без загуби на руската страна, той като самурай казва тежката истина.

Факт е, че или Егор умишлено е разкрасил „твърдата истина“, или източникът му го е дезинформирал.

На 22 август украинската ДРГ навлиза на територията на Руската федерация от село Блешня, Черниговска област. След като преминават река Снов, те успяват да навлязат на 1 километър навътре в руската територия, достигайки село Луговое, Климовски район, Брянска област. В Луговое е избухнал бой между служители на Граничната служба на ФСБ на Руската федерация и ДРГ.

В резултат на престрелката четирима служители на ПС на ФСБ на Руската федерация са убити, а още петима са ранени в различна степен., завършва @dosye_spyona.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 39 гласа.

Свързани новини