Отидете към основна версия

14 248 361

Русия заплаши НАТО: Готови ли сте за ядрения апокалипсис? Краят на всичко...

  • украйна-
  • дмитрий медведев-
  • русия-
  • нато-
  • война-
  • ядрен апокалипсис-
  • апокалипсис-
  • владимир путин-
  • кремъл

Затова западните политици трябва да кажат на избирателите си горчивата истина, каза Медведев

Снимки: Shutterstock

Бившият руски президент Дмитрий Медведев за пореден път отправи ядрена заплаха към НАТО, посочвайки, че в случай на война ще настъпи „краят на всичко“. В Телеграм заместник-председателят на руския Съвет за сигурност написа:

Сунак, Шолц, Макрон, норвежки, финландски, полски и други лидери от страните от НАТО казват, че „трябва да сме готови за война с Русия“. И въпреки че Русия многократно е говорила за липсата на планове за конфликт със страните от НАТО и ЕС, изключително опасните разговори по тази тема продължават.

Причините са очевидни. Необходимо е да се отклони вниманието на избирателите, за да се оправдаят многомилиардните разходи за бандеровска Украйна. Но всички европейски лидери цинично лъжат своите граждани. Ако, не дай си Боже, се стигне до такава война, тя няма да върви по сценария на СВО. Няма да се извършва в окопите с артилерия, бронирани машини, дронове и средства за радиоелектронна борба.

НАТО е огромен военен блок, населението на страните от Алианса е почти 1 милиард души, а общият им военен бюджет може да достигне един и половина трилиона долара. Следователно, поради несравнимостта на нашите военни потенциали, ние просто няма да имаме избор.

Отговорът ще бъде асиметричен. За защита на териториалната цялост на страната ни ще бъдат използвани балистични и крилати ракети със специални бойни глави. Това се основава на нашите доктринални военни документи и е добре известно на всички. И това е прословутият апокалипсис. Краят на всичко.

Затова западните политици трябва да кажат на избирателите си горчивата истина, а не да ги третират като безмозъчни идиоти. Обяснете им какво наистина ще се случи, а не повтаряйте фалшивата мантра за готовност за война с Русия.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 218 гласа.

Свързани новини

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания