Отидете към основна версия

2 087 23

Американската армия подготви доклад за тактиката на руските въоръжени сили при мащабен конфликт

  • сащ-
  • русия-
  • армия

Той не отразява методите при бойните действия в Украйна

Снимка: Фейсбук

Американската армия публикува доклад за руските въоръжени сили и техните очаквани тактики в случай на мащабен конфликт, като в документа не се обръща внимание на бойните действия в Украйна, предаде ТАСС.

Документът от 280 страници, озаглавен "Руска тактика" описва "руската тактика за използване във военно обучение, професионално обучение и развитие на лидерство." Авторите отбелязват, че докладът разглежда военната доктрина на Руската федерация „с акцент върху сухопътните сили и тактическите операции в настъпателни, отбранителни и свързани с тях области“ и „служи като основа за разбиране как действат руските сухопътни сили в тактически операции“. Американската армия твърди, че той включва "руски тактически концепции, които се използват в обучение и учения, главно за широкомащабни военни операции."

Авторите на публикацията подчертават, че тя не отразява методите на руските въоръжени сили, които водят бойни действия в Украйна, тъй като ще „отнеме известно време“, за да се определи балансът на силите и въздействието на конфликта. относно военната доктрина.

Документът се разпространява с надпис „Познавате ли своя враг?“ в социалните мрежи на американските сухопътни сили.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.

Свързани новини