Отидете към основна версия

10 444 358

Бойко Борисов: Спасих българите от миграция, остава да ги спася и от коронавируса

  • твърдица-
  • облекла-
  • коронавирус-
  • бойко борисов

Германия иска да закупи 50 000 такива облекла от фирмата в Твърдица

Снимка: Фейсбук

Премиерът Бойко Борисов посети текстилен завод "Аглика Трейд" в Твърдица, област Сливен, заедно с министъра на земеделието Десислава Танева и шефа на ГДПБЗН Николай Николов.

10 600 м на ден се тъкат в завода, информираха Борисов. "Как сте, булки? Имате маски! Браво!", поздрави премиерът работнички в завода.

От завода обясниха точно как е направен един костюм. В помощ се е притекъл и Националният щаб за борба с коронавируса. "Затова нашите лекари трябва да бъдат абсолютно спокойни", заявиха от завода.

Борисов съобщи, че Германия иска да закупи 50 000 такива облекла от фирмата в Твърдица. "След като осигурим нашите сестри, може да правите бизнес", заяви премиерът.

"От миграцията ги спасих българите, сега остана и от това да ги спася", каза Бойко Борисов. Той обаче заяви, че най-лошото е, че няма лекарство за лечение.

"Вчера говорих, говорих, молих се. Дори (актьорът) Камен Донев ми завидя. Здравето... Искам да ви опазя живи, а после едно по едно всичко ще се оправи", заяви той и обясни, че бизнесът се нагажда лека полека, а за туризма "проблемът е в световен мащаб и ще се намери решение скоро за него".

Поставете оценка:
Оценка 2 от 67 гласа.

Свързани новини