Отидете към основна версия

5 093 16

5 грешки издават провинциалистката през лятото

  • провинция-
  • провинциалистка-
  • грешки-
  • мода

Тези модни грешки са демоде и говорят ясно за жената, които ги допуска

Снимки: Shutterstock

Модата е едно от онези неща, които се променят непрекъснато. Всички тенденции по един или друг начин губят своята актуалност с течение на времето, напълно различни тенденции идват на мода и ги заменят. А колко често се връщаме назад във времето и се смеем на старите тенденции, които сме смятали за невероятно красиви.

Тук от jenata.blitz.bg съставиха списък с най-добрите тазгодишни тенденции, а също така ще разкрием кои са демоде артикулите, които трябва да избягвате и кои са техните алтернативи.

Ето и кои са петте модни тенценции, които карат всяка жена да изглежда сякаш е застинала във времето:

1. Бижута с черупки

Такива бижута присъстваха в почти всички модни линии, но преди доста лета. Вече всички са отегчени от тях.

Като заместител през новия сезон дойде друга тенденция - аксесоари с мъниста.

Ако обаче търсите по-трайни аксесоари, потърсете минималистични бижута в златни или сребърни нюанси.

2. Развлечени тениски

Тази тенденция е обичана от тези, които предпочитат стил тип „спортно-шик“. Въпреки това през 2020 г. препоръчваме да се откажете от тази мода.

Все пак има едно изключение – може да комбинирате тениската (но не прекалено раздърпана) с широка лятна рокля. Ако обличате тениската, за да скриете проблемните зони на ръцете, то може просто да облечете отгоре леко лятно яке или т. нар. кимоно.

3. Дрехи с дантела

Дантелата е доста капризен елемент, който често изглежда предизвикателно.

Тук няма как да сгрешите – дрехите с дантела са на мода и това лято, но внимавайте в избора на дантела, защото има риск да изглеждате евтино.

4. Шалвари

Кюлотите са популярни няколко сезона подред, но днес те са много демоде. В допълнение, този модел не е подходящ за всеки тип фигура и може визуално да скъси краката на жената и тя да изглежда ниска и тунтуреста.

Като заместител препоръчваме да обърнете внимание на класическите прави панталони, които ще бъдат най-универсалния избор, на който може да заложите.

5. Твърде къси шорти

Ужасно късите панталонки изглеждат не само старомодно, но и са неподходящи за градско облекло. Да не говорим колко е пошло жена да се разхожда с панталонки, които са с дължината на боксерки.

По-добре заложете на малко по-дълги панталони, които добре пасват на фигурата ви и с които ще изглеждате по-стилни и елегантни. 

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 10 гласа.

Свързани новини