Last news in Fakti

29 Февруари, 2020 18:26 11 311 29

5 типа рокли, които издават провинциалистката

  • мода-
  • рокля-
  • рокли-
  • провинци-
  • селяни-
  • кифла
5 типа рокли, които издават провинциалистката - 1
Снимки: Shutterstock

Колко често сме чували народната мъдрост, че по дрехите посрещат, а по ума изпращат. Каквото и да си говорим това е самата истина. Всички знаем, че първото впечатление и външният вид на даден човек са изключително важни, колкото и повърхностно да е това.

Без съмнение суетата при жените е много по-голяма от тази при мъжете. Оказва се, че има няколко опасности, за които дамите трябва да внимават, избирайки дрехите си и по-специално роклите.

Модните специалисти у нас смятат, че има точно пет рокли, които ако облечете автоматично си слагате печат „Провинциалистка“. Ето кои са тези пет вида рокли:

Фина плетена мини рокля

5 типа рокли, които издават провинциалистката

С "помощта" на тънка плетена мини рокля можете да демонстрирате само липсата на какъвто и да било вкус. Тя коварно прилепва на всяка част от тялото и в повечето случаи веднага казва на другите какви недостатъци крие тялото ви. Освен това изглежда остаряла.

Съвет: Дори и да имате перфектна фигура, има много начини да я покажете по много по-изтънчен начин. Например, носете копринена рокля в ленен стил или летящ модел с цепка от бедрото.

Еластична дантелена рокля

5 типа рокли, които издават провинциалистката

Това е друг ярък представител на провинциалния стил. Работата е там, че роклите, които са от еластична дантела правят така, че жената да изглежда евтина, а тялото ѝ огромно. Освен това в този тоалет ще можете от раз да добавите допълнителни 10 години към ЕГН-то си и да се превърнете в леля.

Съвет: Не изхвърляйте средства за такава рокля: по-добре е да обърнете внимание на модели, декорирани с тънка дантела от естествени материали.

Рокли с бухнала пола

5 типа рокли, които издават провинциалистката

Роклята с къса пухкава пола навремето беше невероятно популярна. Но това вече е минало, което за нищо на света не трябва да се връща. Сега такива рокли ще видите да носят само провинциалните жени, в чийто гардероб модните тенденции пристигат наистина много късно. И честно казано пухкавите поли на принцесата, макар и къси, е много вероятно да превърнат великолепна 30-годишна дама да прилича на възрастна абитуриентка.

Съвет: По-добре подарете тази рокля на дъщеря си, племенницата или някое малко момиченце, което още не е навършило 12. А нежността и женствеността могат да бъдат подчертани по много по-интересни начини.

Дълги рокли от дебели материи

5 типа рокли, които издават провинциалистката

Убедени сме, че дълга рокля, изработена от вълна или вискоза, не може да излъчва „моден шик“. Платът изглежда тежък и е такъв, а така добавя няколко килца към телосложението на жената, която я носи. А ако е и с по-затворена в областта на деколтето, то визията ви на „селска учителка“ е гарантирана.

Съвет: Забравете за дългите рокли от тежък плат, а по-добре заложете на такива дрешки, изработени от леки и ефирни тъкани.

Неопренова рокля с пола тип „балон“

5 типа рокли, които издават провинциалистката

Тези представителки на провинциалната мода са повече от забранени в гардероба на жена, която иска да изглежда добре облечена. Не само, че визията на роклята с пола тип „балон“ разваля фигурата, ами и кошмарното усещане, че сме облекли „гумено“ облекло ще ни съпътства през целия ден. Да не говорим колко запарва тялото.

В допълнение, ако се появите с такава рокля вероятно ще доведе до асоциации у останалите, че сте рекламно лице на сайтове на китайски стоки (по едно време те просто бяха пълни с подобни модели).

Съвет: По-добре е да изберете рокля от друг плат, която ще седи върху вас по-естествено и красиво, както и да обърнете внимание на други модели поли – например права пола.

Бонус: Къса ярка рокля с пайети

Ако облечете такава рокля посред бял ден, не един човек ще си помисли, че току-що сте излезли от най-близката чалготека.

5 типа рокли, които издават провинциалистката


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мартин

    92 5 Отговор
    Знаете ли какво означава "провинция" - всеки град различен от столицата. Лос Анджелис, Ню Йорк, Милано... все провинциални градове пълни с провинциалисти.

    Коментиран от #3

  • 2 реалист

    32 6 Отговор
    Мъжете от провинцията си се объркала, че са по-малко злобни и завистливи от жените. Даже обратното в случая - аз като мъж съм видял повече злоба и завист именно от мъже. Много завиждат и мразят столицата, а като попаднат и на някой красив и начетен мъж който от всякъде е повече от тях и завистта направо извира. Да не говорим, че дрехите на мъжа селянин са още по-смешни от на жените. Даже жените, а и това в статията не е толко проблем, пак се обличат добре. Докато анцунг с кожено яке или пък тези смешните обувки дето през комунизма бяха на мода, забравих им името.. а и остави дрехите. По-лошото е циганско-руският миекащ диалект, а най-лошото е манталитета. Но всичко е свързано, така, че най-важното защо има наливаш акъл? Като си оправят облеклото ще сменят манталитета ли!? Глупаво начинание. Ако не знаеш, има една поговорка "ти можеш да излезеш от селото, но селото никога няма да излезе от теб" Така, че авторката - безсмислена статия.

    Коментиран от #7, #20

  • 3 реалист

    12 30 Отговор

    До коментар #1 от "Мартин":

    В България значението не е както там. В САЩ която даваш за пример провинция е сходно на област. В България "Област" и "провинция" са съвсем различни неща. Говориш наизуст, очевидно имаш комплекс за малоценност и се комплексираш, че си от провинцията и затова така си измислил това да казваш. Не помага.

    Коментиран от #29

  • 4 Лорд Минчу

    29 3 Отговор
    Най-дивите селяндурки ходят с леопардови роклички, като врЪхтЪ е в комбинация с нещо "златничко"! Е такава, като видите почвайте да бегате батета хаха
  • 5 село Засмено

    13 3 Отговор
    Каката в роклята с бухнала пола няма да я върна.
  • 6 Наоми

    65 6 Отговор
    Предпочитам провинциалната ми рокля да е един от многото ми недостатъци, отколкото столичното ми облекло да е единственото ми положително качество!

    Коментиран от #22

  • 7 ;)))

    20 5 Отговор

    До коментар #2 от "реалист":

    Еее това джендърите сте големи мрънкалници !
  • 8 Рон Джереми

    24 1 Отговор
    Важното е какво има в главата и под роклята, а не какво пише в личната карта за родно място. Моя гледна точка. Тези всичките момета са си супер. Какво не им харесвате? Дайте ги насам, като не ги искате!
  • 9 За ДМ

    3 6 Отговор
    Са точните рокли, даже последната е любимата на Хермеса, катун...! (Самия ужас, за бременни баби има ли...?!)
  • 10 Рошко

    15 6 Отговор
    Ако ви се гледат провинцислистки, идете в шопландия, софето демек

    Коментиран от #17

  • 11 Няма, място за сравнение с ДК

    7 2 Отговор
    Моделите са хубави, въпреки не подходящите рокли...!
  • 12 Без име

    43 3 Отговор
    Хубавата жена и в дрипи да е си е хубава.
  • 13 Не мисля

    5 13 Отговор
    Няма кой да, я приеме с дрипи, първо някой закъсал, и дрипава и мизерна и необразована и миришеща лошо. и стара и грозна, това са хуморески..! (Някой си пропилял живота с такава, че и с леко поведение..!)
  • 14 Именно

    28 6 Отговор
    “Всичко далеч от морето е провинция!”
    Ърнест Хемингуей

    Коментиран от #26

  • 15 цербер

    3 5 Отговор
    Съвет: Не изхвърляйте средства за такава рокля: СРЕДСТВАТА НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯТ,СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ,А СЕ ХВЪРЛЯТ. ИЗХВЪРЛЯТ СЕ БОКЛУЦИ! Превръщате се в лели и възрастни абитуриентки.Словесно.
  • 16 Жълтата хлебарка

    4 5 Отговор
    Ще ме води на море Митку - казал Хемингуей...!
  • 17 Рошка

    4 8 Отговор

    До коментар #10 от "Рошко":

    Прав си, пълно е с представители на всички провинциални крайща
  • 18 Диамантената ръка

    18 0 Отговор
    Боклуци и селяндури има както извън, така и родени в София...

    Коментиран от #19

  • 19 Впечатлен

    7 0 Отговор

    До коментар #18 от "Диамантената ръка":

    Точно така. В случая с облеклото, мисля че е по-правилно определението за липса на усет за елегантно и подходящо облекло или евтино подражание с цел "кой не ме е забелязал"
  • 20 Играч

    9 7 Отговор

    До коментар #2 от "реалист":

    Точно пък шопите така смешно говорите ,а ти си тръгнал за диалекти да ми обясняваш.
  • 21 Не знам за диалектите, по скоро знам

    3 2 Отговор
    Диалект с фъфлене и лиги и грозно лице насреща със свински очи..! (По добре далече от такова...!)
  • 22 Кой та излъга

    2 7 Отговор

    До коментар #6 от "Наоми":

    Че имаш положителни качества....! (Наоми е 2 метра..!?)
  • 23 M do d

    4 2 Отговор
    Някой изобщо знае ли какво значи ПРОВИНЦИЯ ЗА ПРОСТИЧКИТЕ ИМА УЙКИПЕДИЯ

    Коментиран от #24

  • 24 Български тълковен речник

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "M do d":

    Провинция е административно-териториална единица в някои държави, както и територия в дадена страна, която е извън столицата.. , но също - тесни, тесен, изолираността, наивна, изолирани, неземен, неопитен, неинформиран, назад, тесногръди, hidebound, непоносимост, малък град, площад.
  • 25 Събина ти кат си къс баджак

    2 1 Отговор
    Викай че е селско,некоя стройна как да покаже крак.А и като ти гледам профилната с тая жинса от 72ра и ти не си най на мода.
  • 26 БАРБА ЯНИ

    2 3 Отговор

    До коментар #14 от "Именно":

    Всичко КОЕТО е далеч от морето,е провинция..........

    Иначе си е така де.....изпусна да добавиш КОЕТО
  • 27 цицирувка

    5 0 Отговор
    Тази пухкавелка в бяло,до камината,не се види да е провенца. Приказна мадама!
  • 28 мацки от провинцията?

    6 1 Отговор
    Какви мацки от провинцията? Малко повече българи сега има само в София. В провинцията останаха само цигани и пенсионери! Циганите непрекъснато и бързо се въдят като плъхове. Пенсионерите в България бързо измират, защото стоят гладни и нямат пари за лекарства.
  • 29 незнайко

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "реалист":

    Провинция е наименование на друга ОБЛАСТ населена и ИНДИВИДИ !!! Следователно, това което е написано в пост номер едно е ИСТИНА !