13 Септември, 2022 13:29 1 796 2

Този Polestar 1 е по-специален от другите и си търси нов собственик

  • polestar-
  • polestar 1-
  • volvo

Спортното купе е притежавано от изпълнителния директор на компанията

Polestar 1 бе представен през 2017 година, като първият продукт на новосформираната компания, която до преди това бе част от Volvo. Именно от там е вдъхновен и дизайна на колата и по-специално от концепта Volvo Coupe, който дебютира през 2013 година. През 2019 година от Polestar произведоха и първите серийни екземпляри от модела 1, а три години по-късно от поточната линия слезе и кола номер 1500, която сложи край на производството на модела.

Този Polestar 1 е по-специален от другите и си търси нов собственик

Сега на пазара за употребявани автомобили се появи един от произведените автомобили, който може да се похвали и с по-специална история. Конкретният екземпляр е произведен през 2021 година и е боядисан в бял цвят, известен още като Magnesium в гамата на марката. По-специалното в случая е, че колата е собственост на изпълнителният директор на Polestar – Томас Ингенлат.

Този Polestar 1 е по-специален от другите и си търси нов собственик

Той притежава колата от миналата година и е успял да измине около 1900 километра с нея през това време. Под капака работи 2.0-литров бензинов двигател, който заедно с два електромотора генерира системна мощност от 619 конски сили и максимален въртящ момент от 1000 нютон метра. Трансмисията е автоматична, а задвижването се предава към четирите колела.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма

    3 0 Отговор
    да си намери
  • 2 Цецо

    4 2 Отговор
    И аз бих я продал след 2к километра. Човека си търси бартер за Порше сигурно