Last news in Fakti

29 Март, 2018 18:13 20 337 31

Радар за 55 000 лв, а полицаят на кашон

  • кат-
  • полицая-
  • скорост

КАТ не спи...

Радар за 55 000 лв, а полицаят на кашон - 1

Радар за 55 000 лв., а полицаят седнал върху кутията край пътя все едно семки продава или гледа на боб. Ами жал ми е за човека.

Това коментира във Фейсбук Иван Иванов.

В социалните медии коментират, че полицаят само регистрира нарушенията, а няма възможност да реагира, ако водач представлява заплаха за движението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 в Гербестан е така

    239 8 Отговор
    Аве не разбрахте ли, че на водачите се гледа само, като куче касичка !
    'Ква превенция, 'кви пет лева на властта не и пука за материала освен по избори !

    Коментиран от #5, #19

  • 2 Василий

    78 6 Отговор
    Може пак да имат лимит на гориво,!!!!
  • 3 Адидас

    53 0 Отговор
    Къде е това???
  • 4 Турчин

    41 7 Отговор
    Факти: "Шега" Колегите тираджии все бързат ще го отнесът като куцо пате преминаващо по мост може и за кратко да се научи да лети Kappa
  • 5 Патриот

    71 18 Отговор

    До коментар #1 от "в Гербестан е така":

    Герберистан!
    Те ГЕРБ материал си имат по махалите - черни, мръсни, необразовани, нахални до безобразие и под защитата на закона.
    Правилно е писал коментар №1 - шофьорите са само касички - където има дупка все от шофьорите се смуче да се пълни.
    Така ли е Венци от първи окоп на хибридната война?
  • 6 Кирчо

    73 4 Отговор
    А че осветлението и маркировката куца или никаква я няма , не е проблем. Че разни дрогирани и пияни се измъкват с условна също. Регулиращ полицай във Варна не съм виждал сигурно от Балканската война. Инъче пари за радари намериха. Нали трябва да се дои бедния българин.
  • 7 Виктор

    100 7 Отговор
    А някой замисли ли се , как един радар може да струва 55 000 лева и колко от тези пари за закупуването му са останали по джобовете ня някой?Няма как един радар да струва толкова.5000 да струва максимум , макар че и това му е много.
  • 8 чичо Гошо

    44 12 Отговор
    Тъпи куки.
  • 9 Мартин

    46 6 Отговор
    Завалията, трябва да се финансират малко тези хора, не е само коли и радари. Дайте им някой лев отгоре към заплатата, дайте им добри дрехи и обувки, дайте им условията да си вършат нормално работата. Държавата е голям душманин към своите служители.
    Полицаят от друга страна, да не си забравя светлоотразителната жилетка, да не го гледаме по новините...
  • 10 Бат Мишо

    74 12 Отговор
    за 55 бона Руснаците щяха да ни продадат радар
    с активна решетка дето засича футболна топка ОТ СТРАТОСФЕРАТА
    И МИГ 35 ВЪВ КОЙТО ДА СЕДНЕ работещия с радара
    тес с 55 бона радар дето засича на 140 метра и щайга да седне ,,пилота,,
    скапаните джендърляци са се нагушкарили ЯКООООО
  • 11 Знам!

    42 2 Отговор
    Там е защото ако мине някой колега и му свирне с фарове или някой от началниците да му изтрие снимката че те карат много бързо и не спазват закона който пролагат
  • 12 ССсссссс

    45 1 Отговор
    Кутията е от камерста.Пазят я затади гаранцията.
  • 13 бау

    32 5 Отговор
    Никой не го итересува за милиционерите ако ще да се търкалят по канафките !!!
    Това проклето управление на партия гроб ги интересува да РЕКЕТИРА НАРОДА ЧРЕЗ КАТ И НЕ САМО, СЛЕД КОЕТО СИ ГИ ПРИСВОЯВА И ГИ РАЗДЕЛЯТ ЕДИНИЦИ ХОРО
    ВИЕ ЩЕ СЕ СЕТИТЕ КОИ СА ТИЯ !!!!!!!!!!!
  • 14 ПЕЮ

    31 6 Отговор
    ТОЯ НЕ Е ПЪРВА КАТЕГОРИЯ ДА СЕДИ, ТРЯБВА ДА СТОИ ПРАВ 12 ЧАСА ЗА ТОВА Е НАЗНАЧЕН!
  • 15 Борис

    29 2 Отговор
    Ама какво ги интересува полицая ,важното е да носи пари.

    Коментиран от #17

  • 16 гост

    28 1 Отговор
    А не може ли както е в чужбина да се монтира на ремарке и да се слага и маха когато си поискат и на което място им е удобно? Едно ремарке е 800лв, толкова се дава само на полицая да седи на кутията, без да има каквато и да е друга фунция. Да не говорим, че в днешно време и развитие такива камери струват не 55, а 5х.лв
  • 17 biznesmen

    7 1 Отговор

    До коментар #15 от "Борис":

    бизнеса иска всеки да може да си купи такава и да получава процент от глобите! за колко ли време може да се избие такова капиталовложение от неспазващи закона???
  • 18 гражданин

    20 3 Отговор
    За какво ви е жал ? Че чака на хранилка и за 20 лева ще продаде и майка си ? Защо няма превенция на дребната корупция ширеща се по пътищата? Разходете се до спускането преди Луковит, спрете за 5 мин и разгледайте "хранилката" с преминаващите румънски автомобили
  • 19 Стрижат ни яко

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "в Гербестан е така":

    Всички институции работят ,,касичка,,
    Кадастър,Община ит.н.т.
    Влезеш ли веднъж няма отърване.Вземат ти парите,после получаваш документ с грешки,пак плащаш и така доят и стрижат народа.
  • 20 волен сидеров

    14 0 Отговор
    Щайгата е по принцип за пачките където падат от шофьорите..а ако са бедни но бързи -може да платят с яйчица-с домати.....
    щайгата не е лошо-при положение ,че им е забранено да държат в джобовете големи суми-само за кафенце
  • 21 Венци

    8 0 Отговор
    Хайтех са, а догодина , ще съберат пари и за креслата.
  • 22 БАЙ СЛАВ

    12 0 Отговор
    Пичове,тоя кашон се намира на разклона за Килифарево и околовръсното в посока В.Търново. По на ляво зад тях застават ВЕЛИКИТЕ BG даяджии И ела да видиш.Зърновозите стоят на паркинга на автокомплекс РУМЯНА ХИНКОВА и чакат .
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Коко

    8 0 Отговор
    Комшията се къпе в банята и си е пуснал чалга под душа да си пее, какво искате от тези хора....милиционери..
  • 25 Petko

    5 0 Отговор
    Е от некой рушвет да си купи столче
  • 26 Moni

    6 0 Отговор
    На 200метра от КАТ има заведение за хранене идват на обяд 3 ма с 2служебни коли.
  • 27 Димитър

    7 0 Отговор
    Пообиколил съм доста,но такова чудо като нашето наистина няма по света!Това е като косвените данъци,отнася го крайния потребител щото всички по веригата още от вземането на правоспособност са корумпирани и никой не може да се справи с това просто защото и тези контролни органи вероятно се влияят по някакъв начин с нещо от някого!Спомням си и случая със шефа на ДАИ със седемстотинте хиляди в дюшемето ли беше!Най лесно е направо от хората,дебнейки ги като мишни сиренцето!Егати малоумието,егати неспособността!!!
  • 28 Я изкарай Гано

    3 0 Отговор
    Той НЯМА намерение да реагира. Защо да се тормози за 20лв. че и да го снимат и влачат после в новините. Работи за 650лв., искат да стои при радара да не изчезне - ОК, няма проблеми. И да, защо да не яде семки, то не може цял ден на "бърсалката" да сърфира. На батерия е все пак.
  • 29 F16

    2 0 Отговор
    Килифарево --- ВЕЛИКО ТЪРНОВО
  • 30 Arachangel

    1 1 Отговор
    Всички са умни в тая държава само полицаите ви са тъпи и са ви виновни.Продадохте по пет ниви на село и си купихте телефони с тъчскрийн и започнахте да пишете неграмотно и да коментирате всичко,на българина все някои друг му е крив иначе той винаги е прав.Като не искате да ви глобяват ненарушаваите.
  • 31 зомпи

    2 0 Отговор
    ей богата държава дрехи нямат обувки също ама с радари като немците се наредихме и ние като на свинче звънче машаала прост народ голяма далавера хак ние
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове