17 Юни, 2019 21:10 96 781 172

Вежди Рашидов "попиля" Слави Трифонов

  • вежди рашидов-
  • слави трифонов

Забогатя, пеейки на уше на Илия Павлов и други богати хора..., разказва за шоумена скулптурът

Вежди Рашидов "попиля" Слави Трифонов - 1
Снимка: БГНЕС

"Слави Трифонов е изчерпан! Натрупа си парите и не виждам какво повече може да даде на обществото. Не ми е приятно да го гледам, шоуто му не е смешно и не дава духовна храна на зрителя." Това сподели пред "България Днес" Вежди Рашидов. Председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите бе категоричен, че отдавна не гледа "Шоуто на Слави", което спира излъчване в края на юли.

Вино и бронзова скулптура, дарени на Трифонов от Рашидов при гостуването на бившия министър на културата при шоумена на 27 февруари 2001 г., са част от всичките подаръци, които водещият от своя страна подарява на своите зрители. Въпреки че Вежди Рашидов гостувал при Слави преди повече от 18 години, даровете му все още се пазят.

"Нека подари бутилката вино на някой добър човек да се почерпи. Както и бронзовата скулптура. За съжаление през годините започна да лъха една злоба от този човек. Започна и да ме имитира чрез актьорите си в предаването. Аз съм омърсен, никой няма право да използва моя образ освен мен и семейството ми", коментира още награденият с орден "Стара планина" за 50-годишния си юбилей общественик.

Рашидов пита къде е неговият хонорар от имитацията на образа му в "Шоуто на Слави". "Ако държавата ни беше на нивото на най-развитите в света, щях да го осъдя. Примери такива в света има немалко. Ето, в Марсилия за такива имитации има присъда за близо 50 млн. евро. Аз съм очернен в предаването, а той си печели пари", категоричен бе бившият министър на културата.

Вежди Рашидов бе дълбоко убеден, че предаването на Слави е проводник на лош вкус и откровена политическа платформа. Той е категоричен, че Трифонов променя ценностната система на цяло едно поколение в негативен план.

"Утре същите тези хора ще възпитават така своите деца. Аз и семейството ми сме възпитани, образовани и смислени хора, затова не гледам неговото предаване. Изключително много се радвам на "Като две капки вода". Това е уникално предаване, правено от талантливи хора и специалисти. Много приятно и забавно е за гледане, показва талантливи и смислени хора и страхотни шеги", добави още пред вестника Вежди Рашидов.

Той не крие, че е бил близък приятел с Илия Павлов. "Приятели бяхме точно по времето, когато Слави Трифонов пя на уше на Павлов. После пееше на разни другари. Така и забогатя, пеейки на уше на богати хора. Аз му желая да бъде жив и здрав и всичко най-добро", сподели още Рашидов.

В началото на април т.г. Рашидов поиска Слави Трифонов и всички публични личности, които имат влияние върху обществото, да декларират имотите си. Тази възможност може да стане с промени в Закона за радиото и телевизията, поясни тогава пред СЕМ ексминистърът.

"Трифонов е с 15 000 лв. заплата, докато един депутат получава 4500 лв. Щом ще разказваме всичко, нормално е всички да сме почтени и прозрачни пред обществото", каза тогава Рашидов и попита медийните регулатори: "Имате ли възможност да направите нещо, ако един човек създава грешен образ на друг в тв предаване, играе си с достойнството му, от което той забогатява, а другият остава омаскарен завинаги? Има ли органът сили да спре лавината?".


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 254 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 не разбирам

    157 35 Отговор
    Пропиля или пропи?
  • 3 552

    545 184 Отговор
    Добре, че беше Слави да разбуни духовете малко с референдума, сега с историята с надплатените субсидии, а и по принцип с осмиването на известни личности по оригинален начин. Пък ти Рашидов само ходиш на работа и се връщаш, взимаш си заплатката и не ти пука, всичките сте такива мърди крадливи!

    Коментиран от #5, #27, #47, #115

  • 4 туй беше

    252 26 Отговор
    Слави добре е разбрал че да забогатееш трябва да пееш и снасяш на силните ! Сега когато направи 50-100 милиона си прави каквото иска !
  • 5 Да да да

    282 44 Отговор

    До коментар #3 от "552":

    Нали Слави искаше 120 депутати ! 240 кибици наистина са ни много ! Но там работата нещо заспа ! Току виж се намърдали 480 слугинажи !

    Коментиран от #8

  • 6 И на мен

    435 109 Отговор
    На мен, също ми е неприятно да гледам 10 години как от ГЕРБ крадът, корупцията е до небесата, а народа стана най бедния в ЕС. Икономика на ГЕРБ - провал, корупция - провал,, здравеопазване - провал, външна политика - провал и Македония ни краде историята, а гърците си я върнаха.

    Коментиран от #28, #88, #150

  • 7 Аз не знам

    296 73 Отговор
    Как Слави е пял на ушето на Илия Павлов , но си спомням , че той обяви резняка Рашидов за първи мултак.Не съм чул за какви услуги , но явно са доста по сериозни от пеенето на ухо.
  • 8 Еврочиновнищина

    227 27 Отговор

    До коментар #5 от "Да да да":

    Европарламента са към 800 дърдорковци ! Със заплати около 20 000 евро ! 20 000 по 800 са 16 000 000 евро всеки месец за ползу роду !
    БРАВОС !!!!

    Коментиран от #171

  • 9 шляпалника

    99 207 Отговор
    Фесът е прав!
  • 10 Бай

    221 75 Отговор
    На веждясалия У кратуната са му само бутилки с парцуца !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #14

  • 11 Реалист

    271 158 Отговор
    Веждичката е един от малкото изкарали парите си с честен труд, без да се присмива на или иронизира някого... Не го плюйте! Има дарба която малцина имат. Сега не говорим за партии и партийни интереси. Вижте отстрани че е точно така както казва - учиндолския в стремежа си да забогатее прави скечове на кого ли не и то повечето пъти просташки… С татуировки, два джипа с охрана и чалга напълни главите на младите с глупости. Патриотизма му на моменти с СИЛНО СОФРАДЖИЙСКИ. Да е жив и здрав слави но щеше да е още по-добре ако се излекува от звездоманията която го е обзела.

    Коментиран от #15, #129, #135

  • 12 ОТКАЧАЛНИК

    106 44 Отговор
    Тоя каменар от коя партия беше кой пжлицаи хвана за гушата
  • 13 Сера Стата

    216 87 Отговор
    Веждичка, Мн си алчен, ти за пари ще продадеш и мама, стига плю другите

    Коментиран от #105, #121

  • 14 Та това е главен мултак

    206 27 Отговор

    До коментар #10 от "Бай":

    Пърцуца - друг път !!! 60 годишно Джони и Пури по 100 лв бройката !

    Коментиран от #16, #158

  • 15 Да да ама не

    86 25 Отговор

    До коментар #11 от "Реалист":

    Да от честни комисионни и подкупи !

    Коментиран от #40

  • 16 Бай

    14 12 Отговор

    До коментар #14 от "Та това е главен мултак":

    Я сАм от сеУо и така пишем и говорим.
  • 17 Behemoth

    36 23 Отговор
    Парите,парите,паричките .....ей с тия две ръце съм ги дялкал....
  • 18 Поглед от вън

    206 55 Отговор
    1 Едва ли някой би искал акъл от мултаци. 2 Слави бил злобен, и как да не е, като Ви гледа глупостите.Вие станахте нагли и нахални, а и продължавате в същия дух.
  • 19 Шарли ебдо

    262 61 Отговор
    Г-н Рашидов защо Слави не се подиграва с Фандъкова да речем или със някой друг министър на културата? Добре те подиграва има защо. За какво плащане говорите, какви пет лева. Доналд Тръмп като го разнасят като чучуло из цяла америка и във всички шоу програми да не би да е тръгнал да ги съди? Слави си изкарва парите с труд, а вие със шмекерлъци затова ви подиграва.
  • 20 ПРИНЦИПЕН

    163 24 Отговор
    Лошото е, че и двамата сте боклуци, които въздействахте върху голяма част от поколението на демокрацията, за хората с пари сякаш това е като епидемия да се държат просташки, вместо да бъдат свестни хора и пример за подрастващите ! Рашидов не се самозалъгвай , че сме ти забравили пиянските простащини !
  • 21 ПИТАМ

    176 29 Отговор
    Вежди, а аз се чудя ти защо винаги си до мутри. Преди Илия Павлов, Сега Борисов. Че то интелекта на Бойко не е по голям от този на дългия. И двамата са рожба на борчешките времена, мутренските времена.
  • 22 Ханко от село Осеня

    115 78 Отговор
    Слави сам по себе си е смешка , почна от ку-ку с камен во , не можа да раздели славата. Иот тогава до сега само паразитира върху другите , както и върху образа на Вежди , но едва ли вече някой гледа това предаване , за какво затваря , щото нема интерес и по добре сега , докато все още някой си спомня за него , щото утр няма и да го помнят тоя смешко.

    Коментиран от #164

  • 23 селянин 1

    175 39 Отговор
    Нагаждач..и тоо купи апартамент,160 кв.м.за 90000 евро от,,Артекс,,580 евро-кв.м.в тузарския кв.Изток..за обик.куповач квадрата в квартала върви..1500-1800 евро,тоо резняк ревеше пред боко че имал милион и половина в КТБ,на влог,щел да се самоубие..ако държавата не му върне парите,щом е жив..значи ги е взел,и ги влага в апартаменти,на,,ниски,,партийни цени.
  • 24 раптър

    183 34 Отговор
    А този впиянчен скулптор може да попилее бутилка уиски , преди да падне под масата. Винаги е бил гъзолиз@ц, от бай Тошово време до сега! политически слънчоглед!!
  • 25 Паразит е този Рашидов

    139 25 Отговор
    Лицемер, крадец и нагаждач.
  • 26 мдаа

    146 19 Отговор
    Тоя много обидчив бил. Не познавам друг такъв пияница.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Жукич

    40 26 Отговор

    До коментар #6 от "И на мен":

    Теб май жена ти те е пратила да спиш на дивана в хола. Само така си обяснявам глупостите, които си написал. Сам не си вярваш, но ти влизам в положението. Много е лошо, когато мислиш глобално и от всичко разбираш, та чак правиш икономическо-политически коментари, а със собствената си жена не можеш да се справиш. Явно трябва да поработиш по въпроса по задълбочено. Дерзай.

    Коментиран от #34, #44

  • 29 Тапата

    30 36 Отговор
    Заблуда е, че маркуча е богат - той просто е селянинът с ферарито ( с цвят червен).

    Коментиран от #56

  • 30 Абе

    90 20 Отговор
    Веждичката да не го е закъсал за парички,горкия.Пък сега Слави му крив!То на малка ракета......космоса и пречи,думи на Слави Трифонов!!!!!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Ваш

    96 10 Отговор
    А какво ще кажете за заплати от 500.00 лв
    Господин Рашидов.

    Коментиран от #43

  • 33 А ти

    149 15 Отговор
    Вежди забрави ли как пееше на ушенце на другарите от убо навремето и как търкаше мокета в кабинета на другаря живков докато плюеш е срещу другите дисиденти. И как пръв се писа репресиран след 89 . Ти ли ще ми говориш за морал душице дребна, ти ли доноснико.
  • 34 КЛЮКАР

    21 13 Отговор

    До коментар #28 от "Жукич":

    А ти как върза коментара с жената???.От това което е написал,кое не е вярно???.

    Коментиран от #69

  • 35 Бажкейййййй6767

    30 46 Отговор
    Как само го каза -ПРАВО КУМЕ В ОЧИ.....Славчо отдавна е аут....
  • 36 Гошо

    69 15 Отговор
    Гнусен пиян фес
  • 37 Ичиргу боила

    62 18 Отговор
    Продажни педали са и двамата. Тяхното верую са парите. За съжаление в днешно време в България много хора и млади и стари се стремят към този болен модел на живот и поведение. България е обречена. Лошото е че казаното дотук няма значение а тези ще си живуркат и ще правят пари от простотията на българите. Забележете! Намаляваме! Естествен процес. Тези цървулчета няма да ни въздигнат. Нито единият нито другият.
  • 38 Ти ли бе....

    84 12 Отговор
    пияндурник псевдо интелектуалец....и.творец ( гъзолизиц на "силните" да деня ) ще си морален компас?
    Ти не беши ли този който посегна на полицай, който си върши задълженията?
    Ти палячо си в листата за разплата в отвъното!
    Твоето име е боза, твоите дела за мръсна пяна! " Творец " пристанал на властта ...същатят тази която задушава всяко творчество ....защото и трябват роби а не творци! Ти опиянена гнидо си петно в нашата история и ще бъдеш забравен още преди смъртта си!

    Коментиран от #87

  • 39 ДСБ

    43 21 Отговор
    слави свали костов по нареждане на мултигруп за да може да се краде без проблем до ден днешен и да ни управляват посредствени хора

    Коментиран от #53

  • 40 Реалист

    35 40 Отговор

    До коментар #15 от "Да да ама не":

    Смъркал си нещо или си гълтал - кви подкупи бе, да му купят статуетките ли? Ти поне в една изложба влизал ли си? Ако има статуетка на Вежди за под 1000лева значи съм я правил АЗ... Човека има дарба и хората харесват това което излиза изпод ръцете му. Не бъдете несправедливи. Точно него да обвиняваш за подкупи е смешно.

    Коментиран от #82

  • 41 Чоко

    50 21 Отговор
    Циганинът-мултак особено много изнагля.
  • 42 Ти тти ти

    25 22 Отговор
    Яси е би майката ти и всички които плуете човека си отива и се започна клуките от турските серияли

    Коментиран от #54

  • 43 112 bg

    8 5 Отговор

    До коментар #32 от "Ваш":

    С това килиино образование и два израстъка заврени отзад и тия са ти много.
  • 44 Иван Донев

    51 14 Отговор

    До коментар #28 от "Жукич":

    Ти нормалитетен ли си или си просто тъпигьос?
    Щото твоята дуплика е много разшлякана.
    Прав е човека, че в последните 10 години само ГЕРБЕРАСТИТЕ крадат и живеят добре, а народа е от най-бедните в Европа!
    Всичко е провал, а по телевизора ни казват колко добре живеем, че и спестяване!
    Това е нахалство, безочие и глупава арогантност!
    С това мислене ти виждаш жени само на картинка в интернет, така че не давай акъл, кой какво да прави с жена си!
    Явно си участник в прайд!

    Коментиран от #52

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Хохо

    45 11 Отговор
    Това пиянде защо се обажда
  • 47 NikNay

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "552":

    Оффф. . . . .
  • 48 Давид

    36 13 Отговор
    Така си правят реклама от 89 насам . Номера им вече е изчерпан . Намразените стари крадци пробутват новите . Нова система трябва и тя ще доведе нови лица . Хора като Ренета Инджова , Жан Виденов , жени Живкова . А не турски пияници , цигани , евреи и чалгари .
  • 49 гост

    5 1 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=OdOj-ZJ8fUM

    Без коментар
  • 50 РНП

    59 10 Отговор
    "Аз познавах Илия Павлов, а Слави му пееше на уше...", а ти пък какво си правил с Илия Павлов, докато Слави му е пеел на уше? Ти познаваш и сегашните, ама хайде няма нищо... И все пак наздраве Рашидов!
  • 51 Чалгаджия

    16 16 Отговор

    До коментар #1 от "Вежди":

    Бог да го прости дългия и да не ни променя държавата и традициите от векове за векове. На добър път за чужбина !
  • 52 Социалист

    26 7 Отговор

    До коментар #44 от "Иван Донев":

    Службите,БСП и ДПС са тези които са орисани на вечно живуркане. Без грам акъл и ползващи чуждия труд.
  • 53 Черен хумор другарю-демократ

    17 1 Отговор

    До коментар #39 от "ДСБ":

    Имаш в предвид мръсното бельо на Костов и ,,опозицията" до ден днешен.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 123

    41 5 Отговор
    Помните ли какво говореше Веждичката, когато му прибараха парите в КТБ?
  • 56 Има има нещо шава

    6 3 Отговор

    До коментар #29 от "Тапата":

    Милиярди го сърбят..
  • 57 От сичко написано разбрах

    31 6 Отговор
    Че турчина цирика че чалгарина го имитирал а турчина немал пари от таз раота
  • 58 Йосип Броз Тито

    58 11 Отговор
    Тоя " бай Веждю", освен, че е алкохолик, е и злобар!
    Завистчия е, и затова говори глупости по адрес на Слави.
    Да е пял и той, та и той да е забогатял колкото Слави, не че Веждю е беден де, но щом говори такива неща, значи го е яд, че Слави има повече пари от него. А може пък и някой да му е платил, за да плямпа глупости... Л*йнар
  • 59 332дед

    57 9 Отговор
    Абе Слави какъвто и да е, е.. шоу, шоу, някой го харесват други не.. песните пак така.. обаче.. Веждичката, да говори за това кой как пял на уше.. е не, това ми е в повече.. МУЛТАКЪТ на годината, как се награждаваха и с мечове се рицаросваха пред маси отрупани с деликатеси.. а хората го зяпат през джама на ресторанта там под цяра на коня, не се сещам как се казваше,.. смешник! Председател на комисията по култура в парламента, този пияница.. като в Дупница, един ОЛИГОФ.РЕН, с купено образование, гешефтар и мошеник, дето караше с камините зарзават и зеленчук амфетмина на Галеви за македонските шиптъри.. Е ЗАМ. КМЕТ ПО КУЛТУРАТА, а беше и ШЕФ НА ОБЛАСТНОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ, ...а беше и ПРЕЕДСЕДАТЕЛ НА ГЕРБ ДУПНИЦА! Круме чушкаро!!! А след като тук е така.. значи и в цял ГЕРБЕРИСТАН Е ТАКА!!!
  • 60 кочина

    32 6 Отговор
    Страх тресе кочината!
  • 61 Като го видя този...

    14 29 Отговор
    Славун Трафун и ми иде да му се изпазня в устата та да млъкне
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Некакъв

    18 15 Отговор
    Прав е в случая. Аз също не го гледам от около 10 години.
  • 64 Валка

    15 8 Отговор

    До коментар #62 от "Михаела":

    Михаела, Слави и теб те е заразил с простащината и злобата си.
  • 65 Валка

    12 9 Отговор

    До коментар #62 от "Михаела":

    Михаела, Слави и теб те е заразил с простащината и злобата си.
  • 66 Чичо

    47 14 Отговор
    Жалка е позата на веждичката! И точно той да говори за Илия Павлов.... Слави може да е всякакъв, но именно той разкрита мръсната далавера с партийните пари. Точно заради Слави днес всеки в България си припява "Йовано Йованке", "Назад, назад...", "Райна Попгеоргиева".... А нЕкви депутатско недоразумение се жалва и иска ПАРИ, щото го били шаржирали!!!Алчен идиот си е веждичката, макар и добър скулптор!

    Коментиран от #112

  • 67 От съседа Ви

    43 11 Отговор
    Г-н Рашидов, за какво възпитание говорите, че имате вие и семейството ви? Вие и семейството Ви сте най- злобното и подмолно племе в таИ държава! Кажете как насъсквате Хари, немската ви овчарка към всеки който доближи сарайте ви в Симеоново! Вие сте един долен мръсен турчин с позиций в държавата, които позиций в момента имате благодарение на това , че не умряхте от рак!
    Моля Г-н Рашидов спрете да се изкаравате пред обществото като голям светец, Вие сте една сган която трови собствения си народ!
  • 68 Карай да върви

    11 8 Отговор
    Ракия ракия и пак ракия наздраве рашидка.дрън дрън та пляс
  • 69 Николай

    20 11 Отговор

    До коментар #34 от "КЛЮКАР":

    Ние бяхме най бедни в Европа по времето на знаеш кои. Сега за последните 10 г. Има раздвижване в правилна посока. Обаче ако сам не се хванеш за мотиката никой няма да дойде да ти прекопае градината. Не чакай държавата да те оправи всичко зависи от теб, от нас, от всички.

    Коментиран от #90

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 3333

    26 5 Отговор
    Вежди Рашидов попиля Слави Трифонов, след това народа попиля Веждито.
  • 72 Румен Радев

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Вежди":

    Много е лошо да си с глава в задника.Каква реклама на Борисов прави тия бе червен негоднико?
  • 73 Татул

    16 15 Отговор
    Слави е една комплексирана чалга свиня
  • 74 думи на рашидOFF

    6 3 Отговор
    ПО ДОБРЕ МУЛТАК - ОТКОЛКОТО ГОЛТАК !
  • 75 Сера салата за Слави.

    10 10 Отговор
    Слави гордос за всички наркомани той е най големия.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Читател

    34 8 Отговор
    Вежди Рашидов се оплаква не от факта, че е омърсен от Слави. Оплаква се, че не е получил пари за това. Ех, дребна душицо......
  • 78 Коментара

    6 0 Отговор
    Наздраве!
  • 79 КТБ

    34 4 Отговор
    Този Вежди е един лигльо, рева докато си му върнаха парите от КТБ. Щеше да прави там разни комитети. Като го оправиха него, веднага забрави. Беше много грозно и лакейско. A Слави е пич и много хубаво, че го иронизира, заслкжил си е.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Майна

    25 2 Отговор
    Ми то няма друг начин в България. Ако работиш що годе честно и си сам , можеш да стигнеш до определен капитал. Иначе трябва да си с бившите и тогава ще получиш,хотел,завод и друго дето беше на народа уж. Че къв беше Илия Павлов и жена му и другите с тях и след тях. Създадоха бизнес от кражба от народа, бизнес без история е мафия.
  • 82 а сега

    17 5 Отговор

    До коментар #40 от "Реалист":

    ми кажи,като е депутат и "оправя"положението на народа,как намира време за да прави статуетките и "произведенията"си и по кое време?Между две питиета,или между две пури?А Слави го виждамв 5 дни в седмицата по един час(с рекламите,де)и това изисква къртовски труд за да стане смешно и гледано.А това,че е имитирал някой?....ами този някой да си е направил сметката-не може да те имитират,ако не си дал повод!Има един поет,добре забравен и неизучаван-казва се Пеньо Пенев!Та той има един стих,показателен!"Докато има звезди,ще има и кучета да лаят по тях"!Слави по един или друг начин се е доказал в обществото като шоумен,за разлика от цитираното"като две капки вода"-нивата са различни и няма база са сравнение,освен,че и в двете предавания има оливания-при Слави-Красен Радков,а в капките-Димитър Рачков!Друга прилика не виждам.И накрая,за всички пишещи тук,да кажа,че не съм фен нито на единия,нито на другия,най-малко на Халваджиян

    Коментиран от #120

  • 83 Бай Благой

    24 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Аз и семейството ми сме възпитани, образовани и смислени хора, затова не гледам неговото предаване.
    Вие сте 'мултаци" г-н Рашидов....както и много други в държавата ни...са мултаци...само че леко пропускаш този факт...или си забравил края на 1996г - рожденния ти ден !!?!?
    Е*ахти смръдливите боклуци сте "вие горе"!!
  • 84 Балу

    16 2 Отговор
    Веждито всичко в хонорари обръща!Пусти навик!
  • 85 Валентин

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "Вежди":

    Вежди ти си пропаднал алкохолик не знам защо те държат в правителството може би другите не могат да пият като теб

    Коментиран от #100

  • 86 цъфнал гербер

    20 1 Отговор
    Рашидов забрави кога удари шамар на един полицай пред столична община на ул. Московска.
  • 87 321

    20 1 Отговор

    До коментар #38 от "Ти ли бе....":

    По-добре не може да бъде казано. И аз си спомням наглия инцидент пред столична община преди 20-тина години, когато самозабравилото се културтрегерче би полицай, направил му забележка за неправилно паркиране.
  • 88 Да да

    7 3 Отговор

    До коментар #6 от "И на мен":

    Помня дните, когато народа ни беше най-богатия в ЕС. Лили Иванова беше малка, а Р. Овч едва бе откраднал 5 мил. рубли! В СИВ коя по-бедност бяхме? Прости комунисти, тъпи депесари=глад и мизерия. Най-вече за електората им. Аз работя и взимам хубави пари.
  • 89 Жорж

    17 2 Отговор
    Ти не беше ли част от управлението на държавата,някаква министърче,що не промени нещо .сега щеше да си вземаш хонорара от дългия.
  • 90 Раздвижен

    14 2 Отговор

    До коментар #69 от "Николай":

    Много си прав,има раздвижване последните 10 год. на терминал 2.
  • 91 вили

    18 3 Отговор
    А ТИ СИ ЧУКАЙ КАМЪНИТЕ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ПОЛИТИКА ОТ ТЕБ ПОЛИТИК НЕ СТАВА
  • 92 Гост

    7 1 Отговор
    Веждотуо вярно е прав си ама и то натрупа пари какво повече искаш марш в къщи.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Българин

    27 6 Отговор
    Слави Трифонов може да е всякакъв, но и в момента за него работят около 100 човека и знаят защо. А този резняк знае само да ближе задници и да къта парички в КТБ.
  • 95 гост

    19 14 Отговор
    Учиндолския прост чалгарин е основния виновник за опростачването и чалгализацията на едно цяло подрастващо поколение българи ! За такова нещо прошка НЯМА !
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Към Факти

    6 1 Отговор
    Пише се скулптОр, а не скулптУр... 🤦🏻‍♀️
  • 98 Българин

    19 4 Отговор
    Тоя турски идйот,какво си отваря човката.Несе ли накраде турско лике,криещо се в политическата власт.Цял живот на лечечка работа .Марш в турция там се прави на интересен.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Stelata

    11 4 Отговор

    До коментар #85 от "Валентин":

    Слави ви виновен няма възпитание от родителитееее а за Веждичката и Тиквоча те кво поколение са Крадливо БКП.
  • 101 ПРЪЧА

    13 5 Отговор
    ЕДИН РЯЗЯН ЛИЦЕМЕРЕН КРАДЛИВ ФЕС СЕ ЖАЛВА ОТ ЕДИН НАГЪЛ И ПРОСТ ЧАЛГАР
  • 102 Вия

    7 9 Отговор
    Коментарите са по-противни и от просташкота предаване на Слави..
  • 103 ТРОШАЧА

    19 3 Отговор
    Мнооого много алчен нагаждач ! Явно липсва самоирония и самокритика щом мрънка че показват образа и поведението му такива каквито са в същност и когато се вижда от страни явно никак не му харесва колко е елементарен ! А защо като мрънкаш не обясниш как ти върнаха парите от КТБ ??? Ти извънземен ли си богопомазан ли си или си най специалния ? Два милиона и половина как се прибират от фалирала банка а ? Чисти два милиона а петстотин хиляди е комисиона за ,,бате” за ,,жеста” ... И пак за пари реве това ... Слави още за много неща може да те подкара но все пак не иска да ти вади кирливите ризи че са много и са направо кални г-н нагаждач ! За това по добре не мрънкай а се потопи някъде че ,,бате” отиде ли си ще го закъсаш много ...ревливец нагъл !
  • 104 Дядото

    16 5 Отговор
    ...вижте сега дядо да ви разясни,... И двамата са цинични и алчни НО!!!!... МИЛИОНЕРИ!!!! Хич не ми дреме и за двамата въртиопашковци, готови са на фелацио във всеки един момент, стига да има далавера!!!, а ние през периода на тяхното забогатяване им ръкопляскахмв а всъщност ОБЕДНЯХМЕ И ЗАДЛЪЖНЯХМЕ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕДИ 20години, така че ДРЕМАТ МИ НА ДЪРТАТА ДУКА И ДВАМАТА ЦЪРВУЛИ!!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 баба Илийца

    16 4 Отговор
    Слави ще обърка плановете на много политици на изборите . На Веждито нещо не му е удобен.
  • 108 Новотела

    13 2 Отговор
    Вече е време и ти да си стоиш в къщи,че пътя беше дълъг и изморителен.Човек като остарее става за майтап на младите.Не се показвай и няма да те одумват.Ама НС ,власта ,мангите са си друго нещо нали?Затова и още ще те одумват.
  • 109 ШАШАВ

    20 0 Отговор
    СПОДЕЛИ ЗАПЛАТАТА НА МИНИСТРИТЕ 4500 И НА ТРИФОНОВ 15000 АБЕ ИМА ЛИ АКЪЛ ТОЯ ЧОВЕК ЧЕ ХОРАТА ЖИВЕЯТ С 130 НА МЕСЕЦ. ДО ТАКОВА ЛИ НИВО СТИГНАХА БЪЛГАРСКИТЕ ОЛИГАРСИ ДА СИ МЕРЯТ ЗАПЛАТА.
  • 110 ШАШАВ

    5 1 Отговор

    До коментар #105 от "Еретика":

    Ма.... Не е лизал, лизал е и още как, и на още колко е лизал и продължава да лиже
  • 111 1235

    16 2 Отговор
    Вежди Рашидов - ЕНИЧАР в партия ГЕРБ. Точно пък той излязъл тук да назидава. Той който също си е взел ОТ ЛУКСОЗНИТЕ апартаментчета . Сега се появи след като се криеше като мишка и не подаде оставка
  • 112 без цензура

    2 1 Отговор

    До коментар #66 от "Чичо":

    Ти не си ЧИЧО,ти си прост, по-прост,най-прост две празни места и тогава си ти.Измисли си друго име.
  • 113 Грую

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Вежди":

    На Бойко му правят реклама пишман политици, които и колкото него ги не бива да създават организация. Не че той е добър политик, но от пъдарлъка са му останали качества да организира и контролира. Така навремето на пъдарен принцип управляваше и Столична Община и като видя, че пъдарната организация става и за по-големи мащаби я пренесе върху държавата. Организация и контрол, а има ли ги и за добро и за лошо все нещо си личи, че се върши. Това обаче е доста встрани от истинската политика, но при липса на по-добри политически и други организационни варианти поне досега не може да се намери качествена алтернатива на пъдарно организираната държава на ГЕРБ, но иначе като цяло за последните 30 -тина години бездарието, некадърността и краденето са оставили най-дълбока диря в българската действителност!
  • 114 1235

    10 6 Отговор
    Вежди Рашидов - еничаря в партия ГЕРБ. Точно пък той излязъл тук да назидава. Той който също си е взел ОТ ЛУКСОЗНИТЕ апартаментчета . Сега се появи след като се криеше като мишка и не подаде оставка с
  • 115 Античалгар

    8 6 Отговор

    До коментар #3 от "552":

    Много е лесно да направиш референдум на теме "искате ли депутатите и партиите да получават в пъти по-малко пари"
    Никой не се замисля че това е в услуга на няКОЙ.
  • 116 60ГОДИШЕН

    7 3 Отговор
    През мутренските години, Рашидов плащаше на тв. опероторите за да го снимат в едър план. Явно е бил добър ход.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Коко

    14 6 Отговор
    Абе с 15000 хл. заплата По можеш да си купиш нещо ама 4500 ми обясни г н алкохолно затъмнение как си копуват от най крадливата зган в новата история на България апартаменти на два три етажа с асансьор къщи за гости тераси като тенис кортове и още какво ли не така е като не е с вас значи е против вас срам и позор точно вие да говорите за злоба и неовъжение вий който ударихте български полицай ами то е достатъчно да погледнеш министъра на правосъдието,на финансите на МВР и почти всички едни политически карикатури едни дребни и смешни душици и ти става ясно че не Слави Трифонов а народът злобее дано изчезнете и то колкото се може по-бързо от политическия живот и от там направо кой за къдрене едни в затвора други при свети Петър
  • 119 Achoachev

    8 17 Отговор
    Съгласен съм с Вежди Рашидов!
    Аз също не гледам Слави Трифонов отдавна.Допускам, че казаното за това как е забогатял Слави Трифонов е вярно.
  • 120 Реалист

    12 3 Отговор

    До коментар #82 от "а сега":

    Абе много странно пишеш - в началото говориш за подкупи, сега остви подкупите (ЗАЩОТО ТАКИВА НЯМА КАК ДА ИМА) и почна да питаш "кога си прави статуетките"... Ами хейтърите сте такива - търсите си причина да мразите някого и ако не я намирате почвате да се оправдавате с времето, синоптичката и на съседа кучето... А "поета с ватенката" може и да не ми го цитираш - изучавал съм го и "пролетарската поезия" не ми допада. На темата - учиндолския се опитва да си запази рейтинга в телевизиите и пуска какви ли не прости и тъпи скечове. Явно имаше в програмата на шоуто му определено време за скечове за да може Гъмзата и сие да си вземе дъх. Само дето порнография не пусна. Ама като си е със селски манталитет момчето, толкова си може... Сега го чакаме в новото му шоу - "политик" заедно с лая лайнолова "независим" кандидат за кмет на София подкрепена от Стефан Данаилов, хахахаха....
  • 121 Петър

    10 13 Отговор

    До коментар #13 от "Сера Стата":

    На Вежди можеш само да му дишаш прахта от обувките!На светлинни години си от него !Направил е стотици изложби в цял свят,неговите произведения се купуват от ценители и парите ги изкарва с ръцете си!Не е окрал никого!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Лио

    11 5 Отговор
    Рашидов е от Герб,никога не казва лоша дума за Буда! Напротив,хвали този премиер,който стана поредният ,останал на този пост,заради страпа и корупцията на съпартийците му!
  • 124 Боби

    10 7 Отговор
    Един като пее, друг като вае грозни статуетки, които не са за гледане и богати глупаци без вкус му ги купуват!
  • 125 Каун

    10 6 Отговор
    Пиянде.
  • 126 роза

    9 3 Отговор
    Много знаещ за негледащ
  • 127 Павел Трендафилов

    18 12 Отговор
    На мен пък не ми е приятно да ви слушам, г-н Рашидов! Не се правете, че сте на светлинни години пред Слави Трифонов! Той е велик българин, харесвам го като певец и като водещ. А вие сте във дъното на Ада! По-скоро той ви ''попиля''!
  • 128 Павел Трендафилов

    13 13 Отговор
    Абе стига си ебавал с него бе, долен лъжец. Слави Трифонов е много по-добър човек от теб! А ти си катерица с гастрит.
  • 129 Читател

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Реалист":

    Това е смислен коментар !
  • 130 Адолф

    7 5 Отговор
    Когато дойде денят на въжето (а той ще дойде) за тия двамата то ще бъде късо, и ще са един до друг че да може да се разберат преди да поемат към пъкъла. Еврейския памперс Слави, и неква чалма. СМЪРТ.
  • 131 Пеци

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "Вежди":

    Като не ти е приятно,не го гледай,много е просто.Но без злоба.На много хора не им е приятно да те гледат и слушат,но не парадират с това.Човек от власта си,и имай мярка на думите си.Трябва да си за пример,на подрастващите.
  • 132 семафор

    2 3 Отговор
    Веждичка,няма лоша реклама.Знаеш го.
  • 133 Демократ

    9 11 Отговор
    Вежди е един уважаван склуптор от световна величина! Колкото и да плюете, всички вие ще си отанете в историята както едни анонимници, също като просташкото предаване на Слави!
  • 134 Чичо

    12 5 Отговор
    Егати нескопосаното заглавие! И с какво точно е попилял Слави тоя пропил се мултак? Вярно - добър скулптор е, но е мазен и оял се от парите на властта гербераст и това напълно обезсмисля таланта му!
  • 135 Димитър Кънев

    10 5 Отговор

    До коментар #11 от "Реалист":

    Вежди чата слугуваще при соца.После слугува на Илия Павлов нали го бяха обявили за главен мултак.А сега слугува на Бойко Борисов та нищо ново под слънцето.Та Веждите винаги е слугува на някого.Та не говори идиотщини че парите на Вежди то са искарани с честен труд.Той винаги се е подмазвал на силните на деня.Когато Бойко бъде изритан от власта Веждите ще обърне палачинката.
  • 136 АЗ който

    7 0 Отговор
    Точно така. Ние българите сме големи майстори в критиката ,но не владеем дори минимално себеосъвършенстване, да не говорим за самоконтрол.Майстори с много зли езици и с вързани ръчици. Ако всеки си гледа в собствения двор и си върши работата, нещата щяха да са къде по-добре.
  • 137 цвцв

    8 4 Отговор
    пиенде дръто Слави си натрупал парите прозрачно не като тебе да ходиш при цветан василев в КТБ да се договаряш за процента лихва ислед фалита да ревеш с алкохолни сълзи
  • 138 Един

    11 4 Отговор
    Какво лошо има да пееш срещу пари?
    Да плащаш заплати на 100човека които имат семейства?
    Освен това не на Слави му казват "мултак номер 1" Слави през годините организира и таздаде благотворително някой лев калвото можал направил,ти господине какво даде за бедните и болните? Я кажи с колко изгоря в КТБ?
  • 139 ххх

    7 9 Отговор
    Веждито е 100%прав. Плешивият е келеш и продажник и изключително тъп.Веждито е благодарен на властта и е народен човек.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Хвани единия удари другия

    7 5 Отговор
    И двамата са отврат - Безочко Веждичков и С-лаф-чо Три-фонов...
  • 142 Факт

    7 2 Отговор
    Всеки може да види вечер как слави прави пари, за разлика от политмафията!
  • 143 жоро уудстока

    8 1 Отговор
    Няма само черно,или бяло.Рашидов-признат скулптор,но и невъзпитан.Ненавиждам чалгата,но прагматичният селяк успя да натрупа пари.Да,ама не ни бърка в джобовете-аз гледам"Стената"на "Пинк Флойд"при пълен стадион,но и чалгара го пълни.За съжаление има тотален срив на ценностната ни система,за което вина имаме всички:родители,образ.система,медии.Скоро напр.по някакъв канал започнах филма"Бруно"в 20ч.-извратеняк завира бутилка в нечий задник и хвърчи шампанско.Е,КЪДЕ СА"СЕМ",редактори и вс.паплач,която да не допуска това?!Но в края на краищата всичко опира до моралните спирачки в главите ни...
  • 144 Не не може

    5 2 Отговор
    да се види как Трифонов прави пари. Парите му минават през офшорки. Още през 2002 г. Слави Трифонов регистрира офшорна фирма в американския окръг Ню Кясъл, щата Делауеър. Офшорката майка се казва "Фулмър трейд линкс" Която чрез врътки е собственик на дружеството, финансиращо "Шоуто на Слави" - Севън ейт продакшън". "Седем осми..." Трудно може да се хване краят кой точно му плаща. Не е БиТиВи, разбира се. И тя е гушена покрай Трифонов. Плащат му да опростачва хората при всички случаи. Колко ли му е платено за химна на прехода, например, "За крадец не ставаш, сине, ти си будала"
  • 145 eustasio

    8 3 Отговор
    Не беше ли този турчин който наби полицай?И никой не му каза "връв".И сега раздава ум и разум?Лицето на нова България-отвратителен,гамбест ,високомерен мръсник!Да замълчи!!!
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 пишман политици

    9 3 Отговор
    Е и ти не си трендафил!
    Що беше рев за парите ти в КТБ.
    Ай стига!
    Когато някой казва истината ви боли. А вашите очички на политиците виждат само това, което им се иска ва видят.
    Защото превърнахте държавата наистина в нужник, като този от Ентропа 2007 на Дейвид Черни?
    Всичко се скапа тотално ,само дето ПРЕЗИДИУМА НА "ЛАКАРДИЯТА" , НАРОДНО СЪБРАНИЕ ВЕ ВЪЗСТАНОВИ ПО СНИМКА ОТ ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО. САМО ПОРТРЕТИТЕ ПЪРВИТЕ ОТ НОВОТО ПОЛИТ. БЮРО ЛИПСВАТ, ЗАЕДНО С ЧЛЕН 1.
    НО РАЗЛИКАТА Е В ТОВА , ЧЕ СЕГА НАР. ПРЕДСТАВИТЕЛ СТАНА ВИСОКО ПЛАТЕНА ПРОФЕСИЯ, А ТОГАВА МИНАВАХА САМО С КОМАНДИВОРАЧНИ, БИЛЕТ ЗА АВТОБУС И БАНЯ.
    И СЛАВУНДЕР НЕ ВИ Е КРИВ ЗА ТОВА , ЧЕ СТЕ НЕНАСИТНИ
    БИДОНИ, ТАРКАЛЯЩИ СЕ ВЪВ ВРЕМЕНАТА СЛАВА НА СЕЛСКАТА ВЛАСТ.
  • 148 Един

    5 2 Отговор
    Как разбра каква му е заплатата като Слави сам си е шеф? За каква съпоставка въобще става въпрос, единия си има частна компания, а другия е народен хрантутник.
  • 149 ИВАН КОСТОВ

    3 1 Отговор
    Преди 10г. му е била заплатата 15 хил. Да, всеки шеф или работещ, дори в своя фирма има заплата, дори 2 заплати. 15 хил. за шоуменство, 10 хил. за мениджерство(не е сигурно) и 85 хил. са заплатите на служителите(куку-бенд около 5 хил. на човек), и следователно още 100 хил. е печалбата - за инвеститора - Слави. Сега вероятно е повече.
  • 150 Пиф

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "И на мен":

    Ти луд ли си???Последните години икономиката на България е във възход.И така ще продължи,ако не дойдат националните комунистически престъпници.

    Коментиран от #151

  • 151 Марк Енгелс

    1 2 Отговор

    До коментар #150 от "Пиф":

    2004г. - БВП е 3 360 долара на глава, 2008г. - БВП е 7 260 долара, 2017г. - БВП е 8 227 долара, за 4 години нарасва с 3 900 долара, а за 9 години после само с 933 долара - което не покрива инфлацията. Българската икономика е 0,06% от световната икономика през 2005г., 0,09% през 2009г., и 0,07% сега. А преди над 30г. че и три пъти повече. България е свободна не солидарна пазарна плутократична държава, като от преди 1944та и дори като преди 1934та. В Колумбия или МЕКСИКО, имат два пъти по-големи цени на токът и над два пъти по-малко ток на глава, при нашият стандарт и продукт на глава, и доход на глава. 1985г?Турция 660 квч на човек, Чили 995 квч, България 4 680 квч, Гърция 2 666 квч, Швеция 15 000 квч, Норвегия 22 560 квч, Австрия 5 280 квч, Белгия 5 500 квч, Израел 3485 квч, - 1985 година - електропотребление на глава. СЕГА: Турция, Чили, Унгария, Полша, Кипър, Румъния, са имали по-малко от България през 1985г. и СЕГА - СЪЩО. СЕГА:Турция 2 850 квч, Чили 3 900 квч - СЕГА, България 4 700 квч - сега, Румъния 2 580 квч - сега, Румъния през 1988г. е 3 400 квч, Унгария сега
    3965 квч, Унгария 3426 квч 1990г. Полша 3970 квч - сега, 3568 квч - 1988г.
  • 152 Стоян

    2 0 Отговор
    До #143-прав си,Жоре!
  • 153 Еколог

    6 5 Отговор
    Прав е г-н Рашидов.
    Дългия тъпанар трови ефира с циганиите си и в продължение на много години и две поколения млади българи бяха облъчвани с простотиите му.
    А това с подаръците е най - голямата простотия .
    Когато тръгнеш да правиш томбола с неща,които са ти подарени е много пошло и е признак за липса на възпитание.

    Коментиран от #154, #165

  • 154 Винету

    1 2 Отговор

    До коментар #153 от "Еколог":

    Не не е прав помисли малко!
  • 155 Сбогом

    2 3 Отговор
    Един дол дренки.
    Мултак на мултак вика мултак.
    Събудете се.
  • 156 Олеле

    2 1 Отговор
    Попилял ,дръжки.Попиляха Веждито от плюнки.Голямо пропиляване,няма що......
  • 157 Сбогом

    3 2 Отговор
    "пир по време на чума" (1996)
    В тубата търсете. И дългата чалгамутра е там и гнома всичко е цирк...
  • 158 Татяна

    5 4 Отговор

    До коментар #14 от "Та това е главен мултак":

    Има талант - има пари - има пури. Имай ги и ти!
  • 159 Пандю

    5 2 Отговор
    А сега, увеличават данъците и давайте пари на тоя Рашидов, на онзи ББ, на тъпчете ги здраво
    Тези срам нямат.
  • 160 Дида

    6 4 Отговор
    А Вие Рашидов какво направихте за държавата, направо е сринат. Слави е честен, помага на народа много готин, човек..... Само СЛАВИ ТРИФОНОВ ЩЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ!!!
  • 161 Мима

    5 3 Отговор
    Най добре Веждито, и всички други са за оставка, А СЛАВИ ТРЯБВА ДА ПОЕМИ ДЪРЖАВАТА!!!!
  • 162 ева

    3 2 Отговор
    Изгуби ме с думите за "Като Дже Капки вода", "... смислени хора и страхотни шеги." Ча па толко!? Ай, стига!
  • 163 Веждичка

    7 2 Отговор
    Чичо Вежди не беше ли този, дето имаше специален юбилей и го нахраждаваха за Главен мултак....
    И се целува уста в уста със всички лежащи в момента на два метра под земята....
    Мръсен турчин!!!
  • 164 Майка ти

    4 3 Отговор

    До коментар #22 от "Ханко от село Осеня":

    Защо не си отидеш до село да прекопаш картофите че като те гледам ти си само за там, не се излагй глупави човече, на Слави на малкия пръст не може да стъпките нито ти, нито оная пу*ка Рашидов, нито 99% от обитаващите паразити парламента, така че спри със злобните коментари, сипи си един чай, пусни си чалга и дишай (с тоя умствен капацитет 100% си чалга дето не знае посоките на света ама за политика и култура тръгнал да умува...) Never again!!!....
  • 165 Майка ти

    4 1 Отговор

    До коментар #153 от "Еколог":

    Никой не те кара да го гледаш глупчоооо.. За теб са Анелия, Преслава и Софи Маринова.... Каквото мисленето такава и държавата... Проста история...
  • 166 Къртев 🐓

    6 3 Отговор
    Света вода, ненапита! То и твоите милиони в КТБ не разбрахме, от къде са?!? А какво значение има, кой на кой пее или е пял. Слави Трифонов е лесен за игнориране, натискаш едно копче и той е спрял. Но вас депутатите нагли, няма как, тъй като сте толкова безморални и безсърдечни, че вече почвате да атакувате всеки и всички за да се харесате да не изтървете кокала. Точно това Шоу, точно щот никой не го гледа, Точно за това е 18г години на екран. Точно това Шоу пълни зали и стадиони. Чудя се как човек на изкуството, може да стане депутат.
  • 167 Пепо..

    4 2 Отговор
    Това комунистически сайт ли е?.Само коментари и плюсове за комунисти.Отврат.

    Коментиран от #168

  • 168 жоро уудстока

    2 1 Отговор

    До коментар #167 от "Пепо..":

    Дали сайта е комунистически,можем само да гадаем.Както по-горе писах,пълним стадионите на" ас/дс"и"пинк флойд",но и чалгара ги пълни.Остава да си направим извода за"матрала"по нашите земи.Без целенасочено и постоянно възпитаване в човешките ценности в семейство,училище, медии няма как да стане-простотията е като плевелите.....избуява по-бързо....за съжаление.А сегашните бетонни глави и чалгаджии са изгубена кауза.Трябва много време и постоянство,което не ни е много присъщо.Спорен ден!
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 ХАРОН

    3 1 Отговор
    Като не искаш да си в скечовете слизаш от сцената и се завираш там дето слънце не огрява. Честно изкараните пари не беше ли по мулташко време и едно полицайче не му ли обърна носа с хастара на вън за нагло поведение насред София? Тия ербап коментари много отиват на къорсофарлъците с държавна пара, че и за самостоятелна изложба в Париж. Пак, че е от етноса на огорчените и оскърбените по татово време и са си взаимна реклама за пред чужденците са се гушнали с Боко и ще го добутат. Усеща се вече напрежение в редиците на властта. Иде друг дето свири на струната на обикновения българин. Патриотите се окъкаха на мода са вече комиците, музикантите и чалгарите- говорещи простичко като на простаци!
  • 171 Тос пък

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Еврочиновнищина":

    И тебе кво те боли за това? Празни приказки само!
  • 172 Чоко

    0 0 Отговор
    Влезте в ютуб и напишете:рожденният ден на Вижди,да видите псевдо елита още от 90те в най-голямата криза как гуляе,а хората преглъщат пред вшнрината и гледат мафията с псевдо демокротите...жалка картинка...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове