29 Септември, 2019 4162

Легитимация за неправди ли е ЕС?


  • Красимир Каракачанов Министър на отбраната ЕС не може да бъде легитимация за неправди, а България да бъде използвана по този груб начин като трамплин от страна на управляващите в Скопие. Aз пък кaзвaм, чe нa 17 oктoмври Бългaрия cъщo нe трябвa дa бързa дa дaвa зeлeнa cвeтлинa зa зaпoчвaнe нa прeгoвoри c Мaкeдoния зa eврoчлeнcтвo, дoкaтo нe бъдaт изчиcтeни вcички фaлшификaции oт иcтoриятa нa бългaрcкия нaрoд в Мaкeдoния.
  • Стево Пендаровски Президент на Македония Всеки, който днес иска да получи български паспорт трябва да се определи като българин, не само той, но и неговите предци. Към онзи момент питам дали Гоце Делчев е имал друга възможност, освен да се определи като българин… Безспорно е, че Гоце Делчев се е борил за автономна Македония, а не за Сан-Стефанска България.

    445 гласа
    88%
    12%
    58 гласа

Коментари

  • 1 Алфа Вълкът

    72 9 Отговор
    Никакъв ЕС за макета, първо да приемат българската азбука и език!

    Коментиран от #15, #22

  • 2 Анонимен

    57 6 Отговор
    Стига национални катастрофи ,време е да се направи най после адекватна стъпка ,никакви компромиси !
  • 3 Умберто

    40 7 Отговор
    Първият човек Адам е бил от македонска династия и е живял в Скопие,казвал се е Адамовски...бухаха
  • 4 Умберто

    19 3 Отговор
    А първата жена Ева е била украинка,живяла е в Киев и се е казвала Ева Евку
  • 5 Йосарян

    22 13 Отговор
    Щом и макетата ни правят за смях, сметай! А шкембето комисионка Нищо не може да направи. Както винаги.
  • 6 Ал та фанах Атаопънах

    44 3 Отговор
    Трябва и ние като Гърция да поискаме за смяна на името, на република Западна България.

  • 7 Последният българин

    28 3 Отговор
    Чудя се: когато някой иска да е циганин, как ние българите ще го превъзпитаме, та дори се маем, пак да го наречем - брат!!! Ами тези измислени "народи" не заслужават нашета българска любов! Обърни му печата и го пиши - циганин!
  • 8 Борисов

    21 9 Отговор
    Македония е България
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 Ветеринар

    23 3 Отговор
    https://bulgarianhistory.org/koi-sa-makedoncite/
    Те това е истината. И не сме открили ние топлата вода. Всепризнато е.
    Както гърците поставят условия, така и ние трябва.
    Аман от компромиси. Да си измислят там какъвто си искат език. Ама да крадат историята ни? Ни крачка назад.

    Коментиран от #18

  • 11 Бесен

    17 5 Отговор
    Красьо свинчугата, който подкрепя правителството на Боко тъпомера няма право да се оплаква. Като го вдя да иска оставката на Захариева след онзиденшния и кретенизъм тогава да говори!

    Коментиран от #19

  • 12 Емил

    12 17 Отговор
    Разделянето на България и Македония е дело на Русия и то продължава и днес! Интерсено защо тези две руски мекерета спорят - целта е една - Македония дае не влезе в ЕС и така да се обедини с България! Няма значение кого одобрявате - все сте против ЕС! Гадните русофилистици го измислиха!

    Коментиран от #27

  • 13 Ramo

    1 10 Отговор
    E sega neli bevme braka i sega vie ili karuckachanov pravi problemi
  • 14 РЕАЛИСТА

    15 5 Отговор
    АЛОО ПРЕЗИДЕНТ ЛИ СИ КВО СИ НЕ ЗНАМ НА ИЗМИСЛЕНАТА ДЪРЖАВА МАКЕДОНИЯ ДРЪЖ СЕ ПО НОРМАЛНО КЪМ БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО ЩЕ ВИДИТЕ ЕС ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН

    Коментиран от #16

  • 15 Маг

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Ако искаме да отмъстим на макетата,трябва да ги вкараме в ЕС ! Там ще ядат .я !
  • 16 Маке

    9 21 Отговор

    До коментар #14 от "РЕАЛИСТА":

    Алоуууу,България е много по-измислена държава от Македония !

    Коментиран от #28

  • 17 1122

    10 4 Отговор
    Стево,Стево,вятър ви вей на бял кон вас.Я ми кажи бе Стево колко е струвал един вестник при вас през 1938 година,пък тогава да приказваме за македонска държава.
  • 18 неутрален

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "Ветеринар":

    Тя пък една история ! Все робство !
  • 19 Меротъп

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Бесен":

    Демонстрацията на ниска култура,липса на елементарно домашно и училищно възпитание е нежелателна.Нарочното демонстриране на всички тези липси говори за тежък комплекс за малоценност и,или психични проблеми...

    Коментиран от #20

  • 20 ЗаНашите

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "Меротъп":

    За нашите физкултурници ли говорите ?
  • 21 ЕС е точно това

    11 1 Отговор
    С нашите цървули на чело, макетата пак ще си постигнат своето. Всичко е решено, това е цирк за плебса. Нали видяхме Тиквата как без да Му искат нещо официално "клекна" и предаде кауза за която повече от 150 години сума ти народ е давал живота си.
  • 22 джоджен

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Пий си хапчетата човек
  • 23 джоджен

    7 4 Отговор
    Човека е прав,президента на Македония.

    Коментиран от #24


  • 24 Този коментар е премахнат от модератор

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор

  • 26 Българин

    12 1 Отговор
    Прадядо ми, баща ми, прабаба ми, баба ми са били бежанци от Македония. Били са българи. Как да се пишат македонци, като тогава е нямало македонци. Имам роднини в Северна Македония със същите прадядо и прабаба. Аз съм татарин, а те потомци на Ал. Македонски. Така ли, бе? Хей, Пендарев, ако баба ти и дядо ти не са сърби, какви са били.
  • 27 Ivan C

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "Емил":

    По някой път съм адски озадачен, как стигате до подобни малоумни и алогични изводи... След 44-та година България се управлява директно от Кремъл, ФАКТ! Но явно ''тъпите'' руснаци са решили, че е по-добре да управляват по-малка и слаба държава, отколкото да държат под влиянието си най-мощната и силна държава на Балканският полуостров... И за да съм сигурен, че ще успееш да разбереш, какво точно ти казах, ще ти дам сравнение. Това е като да имаш здрав и силен кон, но да решиш, че е по добре да го замениш за по-хилав и слаб... И само в допълнение ще вметна, че точно колкото не харесвам американците, точно толкова не харесвам и руснаците!!! И едните и другите са колонизатори и търсят единствено личната си облага!
  • 28 Ivan C

    7 1 Отговор

    До коментар #16 от "Маке":

    Абе, Г-н Фантазьор... Македония е съществувала за известно време преди 2000 години и от няколко десетилетия в днешни дни... България има ОФИЦИАЛНО, СВЕТОВНО ПРИЗНАТА 1300 годишна история! Исторически документи, пазени от векове в архивите на всички западни държави!!! ФАКТ!!! Може да се видят и пипнат с ръце тези документи!!! Тоталната ти безхаберност, некомпетентност и национално себеотрицание са поредните доказателства, че си българин, а не македонец... Понеже сте хилядолетна нация, затова сте има няма 2 милиона... Вместо да се слеем в една държава, която говори един и същ език, има обща история и населявана от един и същ народ, ние седим разпокъсани и слаби и деградираме... Абсурдното е, че дори и със всичките си негативизми и проблеми България, все пак е по-добре от вас. Не вярваш ли? Виж брутният вътрешен продукт за 2017г. на Македония и на България... 3.5 пъти по-голямо население и 5 пъти по-голям БВП... Но пък, какво от това... Александър Македонски, хилядолетна история и биене в гърдите "че сме великите македонци"... БРАВО!!! Само, че щом седят така нещата, Е*ете се в г*за за ЕС, мизерствайте и след 50-60 години на местото на "Хилядолетна" Македония, ще съществува Велика Албания... Но спокойно, пак ще ви е останало правото да се биете в гърдите и да си вярвате колко сте велики... Българите може да сме всякакви нещастници и продажници, но ФАКТИТЕ говорят, че вие сте още по-зле "северомакедонците"... Току виж утре гърците ви накарали да се кръстите Се
  • 29 Орце Камчев

    4 3 Отговор
    Българите обичате пушилката. Ке пуцате, ке викате, па ке мирнете. Пак ще ни подкрепите.

    Коментиран от #31

  • 30 Make

    4 4 Отговор
    Levski se e pisal za srbin e tj srbin li e blgarin li e?
  • 31 Пешо

    1 3 Отговор

    До коментар #29 от "Орце Камчев":

    Ще ви подкрепим, защото сте българи!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта