Last news in Fakti
02 Октомври, 2019 10018

ДПС ли управлява България?


  • Волен Сидеров депутат и лидер на „Атака“ ДПС в момента управлява чрез ВМРО, чрез Каракачанов и Джамбазки. Мога да предложа Джамбазки да отиде да оглави гей парада.
  • Юлиан Ангелов депутат и организационен секретар на ВМРО Чуйте го какви глупости говори тоя. Той е дошъл от кръчмата да се забавлява. Неслучайно те наричат "златния пръст".

    891 гласа
    79%
    21%
    233 гласа

Коментари

  • 1 Напомням

    79 44 Отговор
    Да не забравяме, че ДПС е проруска партия!

    Коментиран от #2, #27

  • 2 Волен

    154 17 Отговор

    До коментар #1 от "Напомням":

    ДПС дърпат конците в ГЕРБ от самото начало!
  • 3 Спомен

    91 13 Отговор
    Волен беше златния пръст в правителството на ореха, където БСП бяха с ДПС.
  • 4 Кой68

    53 19 Отговор
    Луд... Не си е взел хапчетата... Но замисли ли се човек и вижда гредата? Тъй наречени ВМРО те като какви се изявяват освен че патриотарстват..
  • 5 Mmmm

    145 7 Отговор
    Чак сега ли осъзнахте,че ДПС управлява страната?
  • 6 Име

    111 13 Отговор
    Волен не че не е прав, ама огладня и затова надава вой. Същия боклук е като всички.

  • 7 Дългият

    28 6 Отговор
    Казва ли ти някой...кой управлява....
  • 8 мда

    83 3 Отговор
    ДПС управлява от 1990г

    Коментиран от #49

  • 9 ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА

    49 4 Отговор
    Нашата организация -пардон партия управлява тая държава,плановете са ни още един мандат и после на Аруба да си харчим милионите.
  • 10 Бат Мишо

    41 3 Отговор
    България НЕ СЕ УПРАВЛЯВА ЕДНОЗНАЧНО - РАЗПОКЪСАНА Е ИЕ ЗАГУБИЛА АДМИНИСТРАТИВНА ЦЯЛОСТ - разградско русенско силистренско кърджалийско шуменско УПРАВЛЯВА ДПС - други области се управляват дистанционно по тел от колониалното провителство А ТРЕТИ ОБЛАСТИ НЕ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ НИКАДЕ и са изоставени административно здравно и управленски и правово като дивия северозапад....така че за еднозначно управление НА БЪЛГАРИЯ е немислимо да говорим без уточняване на коя област
  • 11 Бат Мишо

    41 12 Отговор
    ЕДИНСТВЕНИТЕ ПЪТИ КОГАТО ТАЯ ДЪРЖАВА Е ИМАЛА ЕДИННО И ЦЯЛОСТНО УПРАВЛЕНИЕ РЕД И ЗАКОН е било след червената армия - В РАЗГРАДСКО ШУМЕНСКО СИЛИСТРЕНСКО РУСЕНСКО КЪРДЖАЛИЙСКО ПО НИКАКЪВ ДЕМОКРАТИЧЕН НАЧИН НЕ МОЖЕ ДА ИМА БЪЛГАРИН НА ВЛАСТ ДА БЪДЕ КМЕТ И ЦЕНТРАЛНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ПРОКАРА ВОЛЯТА СИ - САМО НА ВЕРИГИТЕ НА ТАНКОВЕТЕ А НЕ С БЮЛЕТИНИ може да бъде сложен българин на власт в тея райони прросто защото са обезбългарени - А ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА КОЯТО ИМА ДОСТАТЪЧНО ВЕРИГИ И Е СКЛОННА ДА ГИ ИЗПОЛЗВА НЕДЕМОКРАТИЧНО в името на правата вяра Е РУСИЯ....САЩ никога няма да пуснат танковете си срещу Турция в защита на българска власт някъде ....ИМА САМО ЕДИН НАРОД ДОСТАТЪЧНО ЛУД И В СЪСТОЯНИЕ ДА ГО НАПРАВИ без да му пука за световния ред разделение на баницато или за еврейско- гербаджийските планове за обезбългаряване на МАЙКА БЪЛГАРИЯ - СЛАВА НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ

    Коментиран от #35, #58

  • 12 ФАКТ

    30 10 Отговор
    ВОЛЕН Е ДОКАЗАН ГАМЕН, ИМПУЛСИВЕН, ИНТЕРЕСЧИЯ Е, НО В СЛУЧАЯ Е ПРАВ - ДПС УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ, ТОВА ГОВОРЯТ ФАКТИТЕ. И ДА СЕ ПЕНИМ И ДА НЕ СЕ ПЕНИМ, ТОВА Е ИСТИНАТА.
    БОРИСОВ НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ ЩЕ УПРАВЛЯВА САМ, НО НИКОГА НЕ Е УПРАВЛЯВАЛ САМ, А УПРАВЛЯВАШЕ И УПРАВЛЯВА С ДПС, ЗАТОВА СЕ СКАРАХА И С РБ - РАЗБИХА ГИ, СЪЩОТО СТАНА И С ОП. ФАКТ!
  • 13 Бат Мишо

    35 7 Отговор
    Някой наясно ли е ТУКА че в разградско в град общински център НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ КУПИТЕ ХЛЯБ ДОКАТО НЕ КАЖЕТЕ ,,ВЯР БАНЪ БИР ЕКМЕК,, ТУЙ В СОФИЯ ЗНАЕТЕ ЛИ ГО ....отговаря не разбирам като кажеш дай 1 хляб в турския магазин -а български няма - И ЗНАЕ БЪЛГАРСКИ НО ГО КАЗВА НАРОЧНО ЗА ДА ГО КАЖЕШ НА ТУРСКИ - и същото е И В СИЛИСТРЕНСКО И ШУМЕНСКО И КЪРДЖАЛИЙСКО И РУСИНСКО - НАЯСНО ЛИ СТЕ ЧЕ ВЪВ ВС ИНСТИТУЦИИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЧУЕ БЪЛГАРСКА РЕЧ с изкл на полицията и кът напрайте и нея изборна И КРАЙ И ТАМ С БЪЛГАРИТЕ В ТЕЯ РАЙОНИ - НАЯСНО ЛИ СТЕ ЧЕ СА ОБЕЗБЪЛГАРЕНИ и единствената АМО ЕДИНСТВЕНАТА НАДЕЖДА за българско управление ИДВА ОТ Е ТЕЯ РЕБЯТА и НИКОЙ ДРУГ НЯМА ДА СИ МРЪДНЕ ПРЪСТА www.youtube.com/watch?v=HWx3UniHYUg

    Коментиран от #36

  • 14 Бат Мишо

    30 7 Отговор
    ТУКА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ СЕ МОЛИМ ГОРЕЩО БОГУ ДА ДОЙДАТ ПО СКОРО и да се изпи....каят на евроантлантическите ценности и да чуем пак български в общината - и да спрат да ни прокуждат децата и да видим ПАК как танковете с червена звезда връщат надеждата в очите на изстрадалия и ограбен и прокуден от родината си български народ
  • 15 Бат Мишо

    30 6 Отговор
    ПС и да ви кажа - ако там в София тръгнете срещу русия на война от нас българите в тея забравени от вас софиянците райони - ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ СМЕ ЗАД ГЪРБА ВИ във взводовете ви - най приятелски да ви предупредя- МИЛОСТ НЯМА ДА ИМА ЗА НИКОЙ ПРЕДАТЕЛ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #34

  • 16 nnn

    28 5 Отговор
    Това за ДПС е ясно от години, но най-накрая някой проговори за Джамбазки - гей и хомофоб в едно... Дали има такова чудо някъде по планетата
  • 17 onq s konq

    49 10 Отговор
    Сидеров е неудобен защото казва истини, които другите удобно премълчават. Няма как да му запушите устата със забрани.

    Коментиран от #50

  • 18 bobi

    12 4 Отговор
    Ппемахнете такса сградна инсталация за да гласувам за Вас
  • 19 Последният българин

    42 1 Отговор
    Не знам как е възможно една турска партартия да управлява РБългария!
    Но знам, че вече 30 години ни управляват КРАДЦИ!!!
  • 20 mediator37

    35 7 Отговор
    Волен вкара тези дюмбели от МВРО в парламента, а те за благодарност го изключиха от групата. Вярно ли е това, което казва Волен, че в Турция МВРО е спечелила толкова гласове, колкото и ДПС. Ако е така, наистина ДПС дирижира парада. Волен е единственият честен политик, който не ламти за постове и за пари.
    Колко са смешни тия палячовци от БНТ, тази глупачка Чешмеджиева, да праща копои да стърчат в студиото до народен представител, защото говори истините 1:1.
  • 21 докога

    45 0 Отговор
    Мoдeрaтoрът мe триe, нo aз пaк щe гo нaпишa. Дoкoгa щe търпим цигaнитe дa кaрaт c купeни книжки, дрoгирaни и пияни? Дoкoгa щe търпим дa ни тoчaт coциaлнaтa cиcтeмa c фaлшиви ТEЛК-oвe? Дoкoгa зaкoнитe щe вaжaт caмo зa нac, a зa тях - нe? Дoкoгa щe рaбoтят нa чeрнo и нямa дa внacят cтoтинкa дaнъци и ocигурoвки, a нa нac дa ни cвaлят кoжитe? Дoкoгa щe им пoзвoлявaмe дa cи oтвaрят бaрчeтa и мaгaзини бeз рaзрeшитeлни, бeз прoвeрки oт ХEИ-МEИ, НAП-ЛAП? Дoкoгa щe им пoзвoлявaмe дa пoлзвaт тoк и вoдa бeзплaтнo? Дoкoгa щe мърcят, a ниe дa чиcтим Бългaрия зa eдин дeн?

    Коментиран от #28

  • 22 Стефан

    31 4 Отговор
    Истината е че и двамата са ПРАВИ, и Сидеров осребри чека от ДПС, но и сега ДПС управляват заедно с ГЕРБ, ако е обратното КАК Доган купи ТЕЦ Варна, а на следващия ден му дадоха да стопанисва студения резерв и то като го взеха от държавната ТЕЦ Марица 2, представям си какво щяха да пишат Пик, Блиц и мадам В, ако този ТЕЦ го беше купил Р.Овч. или недай си Боже Костов, и Тони шайката и Тома Биков щяха да напишат романи, нямаше да има телевизия дето да не идат, но щом е Доган - ВСИЧКО МОЖЕ, така че драги пишещи - пак ни пързалят.
  • 23 Шмъркан

    7 16 Отговор
    Перхидроленото 'жуже като никога позна!!!
  • 24 Генков

    30 1 Отговор
    ДС управлява България...
    Разбира се, некадърно.

    Коментиран от #26, #29

  • 25 Тодор

    7 4 Отговор
    Не,БКП !
  • 26 Маг

    8 2 Отговор

    До коментар #24 от "Генков":

    Грешиш ! За тях,много кадърно !
  • 27 гого

    22 3 Отговор

    До коментар #1 от "Напомням":

    Ама си хортуват с турския посланик, а джамиите и имамите, напълно подвластни на ДПС, получават финансиране от турска държавна институция.
    Трябва ли за всяко нещо, което не ви харесва, да пишете, че е руско? Даже и да се разминава драстично с фактите? Това е манипулативен примитивизъм, предназначен за дебили.
  • 28 Неанонимен

    5 4 Отговор

    До коментар #21 от "докога":

    Докато гласувате за БСП.Все пак те са основния им електорат.

    Коментиран от #33

  • 29 Николай

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "Генков":

    Кадърно или некадърно зависи от коя страна на барикадата си.
  • 30 Грую

    13 1 Отговор
    Кой ли я управлява тази България бе неговата.........!!!!!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор

  • 32 Виктор

    12 1 Отговор
    Абе все още не , но ако продължаваме в тази насока и това ще стане скоро.Етническа партия , която според мен е тотално противозаконна , но явно лобитата са силни и са си бетонирали третата позиция , позиция нужна за здраво правителство , която от своя страна им осигурява много престижни и важни постове , следователно и голямо влияние.Едно огромно жалко!
  • 33 прав си но

    20 4 Отговор

    До коментар #28 от "Неанонимен":

    ... от 2006 насам все за ГЕРБ гласувахме и нищо не се промени. Нито на милиметър. Даже по-зле стана. И сега накъде?

    Коментиран от #51

  • 34 9967

    5 11 Отговор

    До коментар #15 от "Бат Мишо":

    А ако Русия първа тръгне срещу България, ти на чия страна ще бъдеш, троле?
  • 35 Путин

    7 5 Отговор

    До коментар #11 от "Бат Мишо":

    Е заради такива като теб сме на тоя хал.Какво се кланяш на чужди народи руснаци и американци си гледат интересите.Червената армия и СССР разпокъсаха България и промиха мозъка на македонците.България беше велика и обединена по времето на цар Борис Трети.Да почива в мир дано видим някой ден свободна и независима просперираща България!

    Коментиран от #54

  • 36 Николай

    8 9 Отговор

    До коментар #13 от "Бат Мишо":

    Що говориш глупости, навсякъде си говорят български, само по между си говорят на турски. Бях в Кърджали обиколих целия окръг, спах в хотел, ходихме на ресторант няма такова нещо. Това което казваш не е вярно.

    Коментиран от #39

  • 37 безпартиен

    3 1 Отговор
    Да,Д/п/С управлява,а чрез нея и всички тези които ги стискат за топките!
  • 38 роки

    8 1 Отговор
    Чрез дпс тук управляват американци,това е партия с типичния подмолно - недоказуем стил на поведение - прихваща и попилява партии,които спечелват масата население - след сдс дойде времето на ндсв,после бсп се хвана на хорото и накрая герб ,така ще се случи и със следващата управляваща партия,случая с герб е малко по-различен,защото самата партия е създадена по проект н дпс !!! Няма вече замесена дс,просто всичко в герб гравитира около дпс от самото зачеване на тази про- европейска партия,през която минават всички средства по всички програми на ес !!! Хора мислете с главите си във всеки един момент от близката ни история,дори и тези моменти,които граничат с настоящето !!!
  • 39 Ветеринар

    12 1 Отговор

    До коментар #36 от "Николай":

    Николайчооо, Бат ти Мишо малко е попрекалил, но казва истината. Повярвай му. Е не е чак такава масовка каквато я представя ама си е така. Доста турска реч се чува в центровете на тия области. Разбираемо защо. Като влезеш в техен магазин и те разберат, че не си от тях, отношението се променя. Преди не беше така. И само да кажа, магазините им са вече бол. В общинските администрации има доооста от тях. Бил съм навсякъде из БГ. Живял съм в такава община, имал съм Комшии турци и сме се разбирали с тях, затова ти го казвам.
    Не съм само на мнението на Бат ти Мишо за помощта отвън. Винаги съм го казвал и пак ще го кажа: Интереса клати ФЕСА. Та и Русия така. Едва ли ще се трогне сега специално заради нас и ще развее байрака. Тя гони други по глобални интереси и ако те се вписват с нашите само тогава може да се очаква да го стори.
    А и друг никой няма да развее байрака специално заради нас.
    Ни Европата ни САЩ. Ние сме станали вече лесни, като проститутките. Който ни развее банкнотата натам ни отвява. Дори макетата вече ни се подиграват. Щото не можем да си защитаваме сами собствения интерес. Та ще ни управляват отвън както си искат. Ще ни манипулират също както си искат. Не е нужна за това сила.
    Българите сме разединени както никога до сега. Лесна плячка сме и на собствените си управници, които неспирно и най-нагло ни крадат.
    Рибата се вмирисва от главата. Всички го знаете. Сами трябва да си помогнем, а не да чакаме някой друг да го стори. Вижте дедите ни. Кол
  • 40 Ветеринар

    8 1 Отговор
    ПРОДЪЛЖЕНИЕ
    Сами трябва да си помогнем, а не да чакаме някой друг да го стори. Вижте дедите ни. Колко неуспешни възстания е имало?! Ама не са се отказвали. А ние сме свели мрачно глави и мрънкаме, кой ще ни освободи, кой ще ни оправи, кой ще ни върне децата. Еми мрънкайте си. Сами сме си виновни, щото не ни стиска. Щото така сме назобени, че някой друг трябва да ни помага. И това ставаше цели 45г. А през последните 30г.властимащите го използваха за да ограбят държавата, тоест Родината ни. Де бяхме тогава, като щрауси със забити в пясъка глави. А сега вече търсим вината един срещу друг. И се зъбим един друг даже. Жалки сме, много жалки. Затова ще ни лангъркат насам натам и отвътре и отвън. Аз така ги виждам нещата. Вече сме инвалиди всички. Лошо Седларов, много лошо. Живеем си още в заблудата, че някой ще ни оправи и се лутаме ту наляво, ту надясно....Избягаха ни специалистите, ама се надяваме на инвестиции. ЗНАЯТ НИ ВЕЧЕ ВСИЧКИ ЩО ЗА СТОКА СМЕ.
    Четох тука някой писал, де е границата м/у европейците и нас голтаците. Верно е, затва ще ни делят и на райони даже. Дори Румъния не слагат при нас. Ами по-добре са, макар и не съвсем, доказаха малко смелост и уважение, а ние?
    ТАКА ЧЕ ИЛИ СТЯГАЙТЕ КАИШИТЕ ИЛИ МЛЪКВАЙТЕ. САМО С ПРИКАЗКИ НЕ СТАВА ВЕЧЕ. ОТЪРВАЛИ СМЕ Я. КЕРВАНА СИ ВЪРВИ КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ. АМА И СОПАТА НЕ Е В ДЕЙСТВИЕ.

    Коментиран от #43

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор

  • 43 роки

    2 2 Отговор

    До коментар #40 от "Ветеринар":

    Много сте прав във своите твърдения и сте доста изчерпателен,но това са просто резултати от прехода дълъг 30 години и все така продължаващ,но какво се случи за да е такъв резултата,каква е причината,къде се объркаха нещата,има ли някой отговор?
  • 44 Гнида

    2 1 Отговор
    Дпс управлява чрез герб , волене-болене ! Това е както при трийната коалиция ! Дпс , бсп , ндсв ! Сама за това имаш плюд , иначе патреоте сте коврите на баце ! Уползотвори ви , за да управлява с дупесето !
  • 45 браво ВЕТЕРИНАРЕ

    1 4 Отговор
    Много точни приказки на Ветеринара! Браво!
    Само да дообясня на простата част от народа ни ,ЧЕ нашите турци са останали в България след войната 1878г като са мислили/надявали/ , че остават в една нова модерна европейска държава , в която ще живеят добре по европейски закони , защото част от тях знаят , че имат и смесена с българите кръв/тя вода не става/ , защото с българите си комшии никога не са имали никакви проблеми и лошо на българи не са правили/лошо сторилите турци първи са избягали много преди войската руска да дойде поради страх от възмездие/ , и са останали в свободна България защото им е било писнало от закостенелата и прогнила като монарх и институционалност Османска империя! Тези български турци живеят до възродителният процес 84г като истински български поданици , споделяйки с редовите българи всички войни балканска , първа и втора световни и като редови войници се бият за България , глада и мизерията през националните ни катастрофи! Но идва преломният така наречен "възродителен процес" със насилствената смяна на имената им , след него те вече се чувстват предадени и излъгани от България и българите! За тях вече нещата не са същите и до сега макар и с върнати старите си тюркски имена! Единствено донякъде оправдание и извинение за българския народ за този срамен процес е , че той е проведен в една ТОТАЛИТАРНА държава в която и самите българи бяха репресирани и с насаден от собствената им държава страх! Въпреки всички превратности на вре
  • 46 браво на Ветеринара

    1 6 Отговор
    Въпреки всички превратности на времето нашите турци , живеят и се трудят в България , и уважават българите си комшии!
    Турците най-добре знаят/след като са управлявали около 20 народа между един и пет века/ поговорката , че "НА СИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА" , ние се сетихме за нея през 89г . Сега ми бленувате за Руската армия да въдворила /тоталитарният/ си ред в България ! Пак със сила натрапвате нещо някому и пак търсите някой от вън да дойде да ви свърши работата ! ЗАЩО ЛИ?! Защото сте много смели и оправни и умни - сигурно!!! Нито пък мързеливи и плахи и прости!
    ВЪПРЕКИ ВСИЧКО - АЗ СЪМ ЕДИН ОТ ВАС И МНОГО ВИ ОБИЧАМ!
    ЗАТОВА ВИ ПИША ТАКА - БЕЛКИМ СЕ ОСВЕСТИТЕ , СЪБУДИТЕ И ДА СТАНЕТЕ И ДА ГЛАСУВАТЕ МАЖОРИТАРНО ЗА НАЙ-МАЛКО ОПЕТНЕНИТЕ ОТ НАС , И ДА СПОМОГНЕТЕ ИНСТИТУЦИЙТЕ БЪЛГАРСКИ ДА ЗАРАБОТЯТ/ТЕ СА С ВАШИ ХОРА/ И ДА НАПРАВИМ БЪЛГАРИЯ БОГАТА И ПРОСПЕРИРАЩА ДЪРЖАВА , ТОГАВА САМИ ЧУЖДЕНЦИТЕ ЩЕ ИСКАТ ДА СТАВАТ БЪЛГАРИ , А НЕ НА СИЛА!!!
  • 47 потребител

    6 1 Отговор
    Единственото в което съм сигурен е,че от десет години България е управлявана от САЩ с команден център Козяк.

    Коментиран от #48

  • 48 роки

    2 1 Отговор

    До коментар #47 от "потребител":

    Така е в особено в последните 4-5 години,преди това саю го правеха посредством турция,но тя падна в обсега на русия след няколко опита и там сащ да овладеят нещата,но се провалиха,като опитаха да си отмъстят и да провалят самата турция, усеща се осезаемо липсата на турското влияние,или не точно липса по-скоро не толкова силно,но засилване на директното американско,дори и посредством ес,подредени са силите всекиму според заслугите,ние сме на опашката където ни е мястото,разбира се,всички кадърни хора избягаха,за да работят за чужди икономики и да ги развиват!
  • 49 Бадем

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "мда":

    ДПС+БСП+аТАКА управляваха до 2008 г. И пак се упражняват,но няма да им се услади.
  • 50 Познах те

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    А, бсп-то ли си ?
  • 51 Куцото магаре

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "прав си но":

    Не си криви душата ! Ако гласуваш по съвест ще направиш добро дело.
  • 52 гост

    20 0 Отговор
    сега рабрахте ли всички че сме под албанско робство
  • 53 dada

    1 6 Отговор
    волен сидеров редовно плаща колосални суми за проститутки , една от които е 100 % това циганка . тоя седнал да се изказва .
  • 54 Обективен

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "Путин":

    България нито е била обединена ,още по-малко пък велика по това време.Вземи почети малко история.
  • 55 Искаме Джамбазки

    15 0 Отговор
    да оглави гей парада ВМРО урви на ДПС

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор

  • 57 Бат Мишо

    2 0 Отговор
    Ако Русия тръгне срещу България като страна в НАТО след като НАТО е тръгнало срещу нея обграждайки я с МИРНО с бази ли е въпроса - ИЛИ ВЪПРОСА ТИ Е РУСИЯ ПЪРВА ДА АТАКУВА НАТОВСКА ДЪРЖАВА ....ако говориш за 1 случай- няма да си мръдна пръста да браня ни сараите на доган ни на сужука заводите ни на гербавите калинки бюрата дет си клатят краката- ако за 2 рия -макар че не съм по научната фантастика ок да го разгледаме - кът служих до 1991 Русия нямаше такъв план НО ИМАШЕ ПЛАН за атаки над натовска държава и НАТО - ако е същия нико никъде няма нищо да брани-преди първите МЕГАТОННИ удари няма да има време дори да си слязъл с асансъора до партера или до оръжейната за калаша от спалното ЩОТО СЕ НАРИЧАШЕ ПЛАН ЗА 3 СВЕТОВНА и вс му варияции минаваха през отваряне на кутията на Пандора - СТРАТЕГИЧЕСКИЯ АРСЕНАЛ ЗА МАСОВО УНИЩОНИЕ
    ПС за другото - Бат МИШО ВИНАГИ ГОВОРИ ИСТИНАТА БЕЗ ПОЗАСИЛВАНЕ - ай ела в Капанско -Завет Разградско в общината и ми покажи ЕДИН БЪЛГАРИН ДА РАБОТИ В НЕЯ ....позасилвал съм дрън дрън --и си извадете главите от ....дниците в СФ ЧЕ НИ ПРЕДАДОХТЕ БЕЗ 1 ПУШКА ДА ГРЪМНЕ и учим децата си на английски само тука да бягат по бърже щот НЯМА РАБОТА АКО СИ ГЯУР
  • 58 Кака ти Сийка

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Бат Мишо":

    БАТ МИШО И ТИ СИ ОТ РУСОСИФИЛИСТИЧНИТЕ МИШКИ КОИТО РЕВАТ ЗА ЧУЖДА ДЪРЖАВА. ВСИЧКИ РУСОСИФИЛИСТИЦИ СТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.
  • 59 Ташка и Бомбашка

    0 0 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца! Вижте министър Караниколов (от квотата на Атака) на кой е съученик и като адвокат на КОЙ водил делата за Булгартабак и преценете добре от КОЙ Волен е НАПАЗАРУВАН!
  • 60 Бат Мишо

    1 0 Отговор
    ДО КАК СИЙКА - ама Сийче - СЛАГАМЕ ЛИ БАС - да додеш тука и съм ПРАВ ДУМА ПО ДУМА че за гяурите няма работа и български в общината няма кък да чуеш - ЩЕ ИЗЯДЕШ И 3 ТЕ МИ ДИПЛОМИ ЗА ВИСШЕ пред цялото село - не ми тряят щот карам камион - или ланкаме ей тъй кът на женския пазар в СФ -ако мине
  • 61 Мачкай Волене

    17 0 Отговор
    нека да го ядът тия измамници
  • 62 левски

    18 0 Отговор
    разбрахте ли сега вички че сме под албанско робство
  • 63 гост

    16 0 Отговор
    хора помислете трезво колко пари ще отидат в народа ако успеем се отървем от албанските кърлежи народа гладува за да си живуркат охолно албанските мошенници вън от българия ммро

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта