04 Октомври, 2019 5532

Кой и как оценява Гешев


  • Лозан Панов председател на Върховния касационен съд За обективна преценка на професионалните и делови качества на кандидата за длъжността главен прокурор следва да се формират непосредствени впечатления от нивото на правните му познания, умения и лични способности, проявени при изпълнение на функциите му. Информираният вот в процедурата за избор предполага непосредствено запознаване с работата на кандидата по конкретни дела, по-специално с изготвени от него обвинителни актове по приключили наказателни производства, по които е протекъл редовен инстанционен съдебен контрол.
  • Иван Гешев заместник - главен прокурор, кандидат за главен прокурор Не се притеснявам от работата си. Оценката за работата на един прокурор, в крайна сметка, дава съдът. След като имам над 233-ма осъдени лица, значи съдът ми е дал отлична оценка. С това, че с мои обвинителни актове са осъдени такъв брой лица. Това е оценка не само за количеството, но и за качеството на свършената от мен работа. С решение на ВСС е приета комплексна оценка от периодичното ми атестиране, която е максимална, т. е. ВСС е установил, че имам високи професионални качества.

    677 гласа
    81%
    19%
    154 гласа

Коментари

  • 1 Биде

    28 55 Отговор
    Един боклук оценява друг? Е как е възможно? Колкото единия става, толкова и другия ,но у нас само подбни индивиди могат да заемат висши постове- да нямаш собствено мнение и да си безкрайно послушен дори и в тези среди!!!!

    Коментиран от #17

  • 2 ТРОПЧО

    93 10 Отговор
    НЕ ЗА ПРОКУРОР ТИ СИ ЗА ЗАТВОР ГЕШЕВ АМИ ЛОШОТО Е ЧЕ ВСИЧКИ СТЕ ЗА ТРЕПАНЕ САМО ПОСТАНОВКИ ОТ ВАС ДО КОГА ЩЕ ВИ ТЪРПИ ТОЗ НАРОД НЕ ЗНАМ

    Коментиран от #8

  • 3 Професор от Итън

    63 6 Отговор
    Магнаурската школа на Симеоново е по-добра даже и от Кембридж, Оксфорд и Итън взети заедно. Слава на Тиквите.
  • 4 Русенец

    87 7 Отговор
    Гешев се отличава със следните добродетели: Злоба и отмъстителност, повърхностни познания по право, амбициозност и гьонсуратлък. Той е точния кандидат за Главен защитник на Фашисткия режим на ГЕРБ-ВМРО !

    Коментиран от #9, #23

  • 5 Бесен

    73 6 Отговор
    Искам да попитам гласувалите за Гешеф(тов)... АБЕ ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ?!!!
  • 6 ддд

    14 55 Отговор
    Не им хареса на дъртите комунисти, че започнаха да ги съдят и стана голям проблем. Ако не Гешев друг ще дойде рано или късно, времето ви изтича продажници. И румънката Лаура Кьовеши не я харесват в Румъния.

  • 7 kromeo

    7 28 Отговор
    Хвани единия, удари другия!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 ДО СЕЛЕМЕТЧИЯТА

    6 41 Отговор

    До коментар #4 от "Русенец":

    ПИЩИШ ЛИ.?МАЙКАТА ВИ ЩЕ РАЗКАТАЕ ГЕШКАТА.!!!

    Коментиран от #13

  • 10 ДО СЕЛЕМЕТЧИЯТА

    5 33 Отговор
    ПИЩИШ ЛИ.?МАЙКАТА ВИ ЩЕ РАЗКАТАЕ ГЕШКАТА.!!!
  • 11 СссереМ

    9 29 Отговор
    Интересен феномен се наблюдава у нас,русопитеците защитават отявления СОРОСОИД Панов-който и децата го знаят като чавек на Прокопиев и така наречените демократи финансирани от Америка за България ,или при вас важи поговорката "врагът на моя враг е мой приятел ", нека някой руски прокариот ми обясни тая схема.

    Коментиран от #18

  • 12 Кой68

    33 1 Отговор
    Гешев по твойте "творения"колко дела са приключили със ефективна осъдителна присъда??Така ще сравним количество и качество......
  • 13 Русенец

    44 6 Отговор

    До коментар #9 от "ДО СЕЛЕМЕТЧИЯТА":

    Явно имаш ментални увреждания, щом харесваш Гешев и очакваш нещо да разкатава. Марионетката идва да защитава ГЕРБ и лично Бойко през следващите 7г. фашизъм, които се очертават в Булгарише !

    Коментиран от #22

  • 14 ДО ССЕРЕМ

    28 5 Отговор
    ГЕШЕВ Е МАШАТА/ЗАЩИТНИКА/ НА ПЕЕВСКИ И ДОГАН , А ТЕ СА ОТ СКРИТИТЕ КАДРИ НА СТАРАТА/РУСОФИЛСКА/ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ , КОЯТО ВЕЧЕ И ПОКАФЕНЯВА ОТ КРАДЛИВИТЕ "ПАТРИОТИ"!
    ГЕШЕВ=МАФИЯ! ПЕЕВСКИ И ДОГАН=САТАНАТА!
  • 15 Гешев

    32 5 Отговор
    Погледнете се в огледалото! Един Прокурор трябва да е респектиращ, с костюм, вратовръзка, хубава прическа и точен, безупречен изказ и език! А вие... приличате на бръснат скинар, мутра с дебел врат от времето на Бойко Борисов и бай Миле, и с ръце в джобовете, с език подходящ за уличен хулиган !

    Коментиран от #24

  • 16 плевен

    24 2 Отговор
    Тази история с 233-та осъдени е чиста манипулация. Също като при хирурзите. Посягат да работят само когато са напълно сигурни в успеха.Всички други случай ги отказват. И изведнъж статистиката им клони към 100%. Повече уважавам прокурорите с нисък процент. Те се опитват да осъдят всеки заловен престъпник.
  • 17 5555555

    25 3 Отговор

    До коментар #1 от "Биде":

    Ти не си биде, по-скоро си тоалетна щом приравняваш Лозан Панов към това недоразумение.
  • 18 тъпак

    12 4 Отговор

    До коментар #11 от "СссереМ":

    Името ти показва колко ти е празна тиквата.
  • 19 onq s konq

    6 26 Отговор
    Гласувам за Гешев защото е справедлив, чист и морален. Докара милиарди откраднати пари. Той ще вкара всички комунисти и русофили в ареста.

    Коментиран от #28

  • 20 kaka

    14 2 Отговор
    Да бе много честен и верен и с небесносини очи и гъста коса. Един морален симпатаяга. А бе кой ви вярва на пропагандата?
  • 21 Истината

    28 2 Отговор
    Като гледам резултатите май Гешев не го люби народа.

    Коментиран от #25

  • 22 Брадвата

    11 0 Отговор

    До коментар #13 от "Русенец":

    Е той на това се радва, част е от техните структури :)
  • 23 Стефан

    22 2 Отговор

    До коментар #4 от "Русенец":

    Гешев се отличава със следните добродетели: Злоба и отмъстителност, повърхностни познания по право, амбициозност . Русенец уцелил си десетката, амбиция плюс простотия плюс отмъстителност е НАЙ ВРЕДНОТО НЕЩО в живота и въобще, пази ни Боже от такива хора.
  • 24 КУРнинов

    9 24 Отговор

    До коментар #15 от "Гешев":

    Костюмите бяха задължителни на априлския пленум 56г. Ибез костюм ГЕШЕВ ще ви разбие таратора ком копелдаци нещастни!

  • 25 КУРнинов

    6 19 Отговор

    До коментар #21 от "Истината":

    Е то и бай Тошко Правешки не го долюбвахте на времето ама ви ебеше по учебник подлизурковци нещастни!
  • 26 ГЕШЕВ ВЪН

    20 1 Отговор
    Като чета форума и резултата от анкетата ми става ясно ,че мнозинството от хората не желаят Грешев за господар прокурор!
    Само не ми е ясно колко , Филчовци и Гешевци защитаващи МАФИЯТА , трябва да дерибействат , за да СТАНЕ ТОВА МНОЗИНСТВО И ДА ПРОТЕСТИРА ДО ДУПКА ! Разберете братя СРЕЩУ НАЙ-НАГЛИТЕ САМО С НАЙ-НАГЛОСТ , иначе властта си никога не ще сдадат ГЛАВАТАРИТЕ НА ГЕРБ ,и на БСП , и на ДПС и на ПСЕВДО ПАТРИОТИ" ! Тяхна алтернатива има и в България и в чужбина , способни нови хора , опитни и неопетнени хора !
    РУМЪНЦИТЕ ОТДАВНА ГО НАПРАВИХА И ДРЪПНАХА НАПРЕД!
    НИЕ - КОГА , КОГА , КОГА ?! КАТО ИЗМРЕМ , А ДЕЦАТА НИ ?!
  • 27 реалист

    5 16 Отговор
    Щом толкова противници има Гешев това значи че е точния човек треперят да не ги хванат
  • 28 Po-znaesht

    9 2 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Нещо не си в час, тикво!!Какви пари е докарал точно па Гешев и откъде??Посочи ми поне в кои държави ги е открил,,как са му ги дали..и КОЛКО СА???Нещо не си спомням да е имал ПРИКЛЮЧЕНИ
    дела с такива искания и да са стигнали до конкретни сметки на лица или фирми и НАЙ-ВАЖНОТО!!да са ги УДОВЛЕТВОРИЛИ!!!.Сигурно затова държавата пое да обезщети с 1.8 милиарда лева вложителите в КТВ-банката на Цв.Василев?? С върнатите пари-ха ха ха!!Що не си пиеш по-качествен алкохол, или поне по-малко..че много рано те е хванал...към 17 часа...
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор

  • 30 ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА

    6 1 Отговор
    ГешеФ е нашия човек,послушен ,изпълнителен приема поръчките ни на момента ,просто е идеален .Дори може да вкара невинни в пандиза идеален е за репресиии.
  • 31 велков

    2 2 Отговор
    Да припомним за избора на Панов за председател на ВКС.
    Тогава той бе предпочетен пред съдия Панова, която бе с експертиза в пъти по - добра от него. Никой не разбра защо ….
    Не приемам Панов за лидер на съдебната демокрация, защо приемате изложеното от него за правилното ???
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта