Last news in Fakti
18 Октомври, 2019 10636

Става ли се премиер със среден пръст?


  • Слави Трифонов шоумен, лидер на политическата партия "Няма такава държава" Пoкaзвaнeтo нa cрeдeн пръcт в тeлeвизиoнния eфир вeчe e нeщo нoрмaлнo. Eмил Кoшлукoв, кaтo прoгрaмeн дирeктoр, пoкaзa cрeдeн пръcт пo БНТ и cлeд тoвa бeшe избрaн зa гeнeрaлeн дирeктoр нa БНТ. Крacимир Кaрaкaчaнoв, кaтo вицeпрeмиeр, пoкaзa cрeдeн пръcт пo Кaнaл 3. Дa oчaквaмe ли дa cтaнe прeмиeр?
  • Красимир Каракачанов вицепремиер и министър на отбраната Eдин убиeц – Джoк Пoлфриймaн, пoкaзa cрeдeн пръcт нa държaвaтa ни. Чaлгaр, кoйтo пee зa чeрвeнo фeрaри, дoкaтo гo oбoжecтвявa, и нe e кaзaл дoри думa зa cкaндaлния aкт зa ocвoбoждaвaнeтo нa Пoлфриймaн, нe мoжe дa ми e кoрeктив. Хaйдe cтигa! Пoкaзaх кaквo e нaпрaвил eдин прecтъпник c бългaрcкaтa прaвoрaздaвaтeлнa cиcтeмa.

    883 гласа
    70%
    30%
    371 гласа

Коментари

  • 1 Йосарян

    52 5 Отговор
    Лаят луната Мекеретата! На територията избор Няма, има назначения от краварското посолство. За да си глупав трябва да си човек, а не българин.
  • 2 бургия

    92 14 Отговор
    И от двамата не става "чеп за зеле" моля когато поставяте двама души в такъв спор,поне единия да има повече от три гънки в мозъка си.
  • 3 Бесен

    84 14 Отговор
    Каракачанската свиня е изключителен наглец! Този боклук ли ще ми говори за подигравки?! Ако ще спазва закона ще ми обясни ли тоя цървулко кой е той, че да издава присъди?! Да иде да поучи малко, да стане съдия и тогава да раздава присъди! Коректив на тоя плазмодий няма как да бъдем защото той е до гуша във фекалиите и само ще се омацаме! Самозабравил се кретеноид с власт - отвратителна картинка!

    Коментиран от #16

  • 4 onq s konq

    77 7 Отговор
    Какъвто ни премиера, такъв ни и вицето.
  • 5 ХАСАН МЕХМЕД

    10 53 Отговор
    ГЛАСУВААЙТЕ ЗА КАРАКАЧАНОВ

    Коментиран от #19

  • 6 Иван

    61 10 Отговор
    И двамата са ми противни - клоун/мутра и тумбак/псевдопатриот. Общото е че са патерици на Тиквун !

  • 7 цвцв

    47 10 Отговор
    дебел историк може да е чалгар но сам си печели парите,а ти и с паспортите на макетата беше замесен и какво ли още
  • 8 Славуца-учиндолска

    26 10 Отговор
    с трепет очакваме Ти да станеш премиерин!Оплези се брутално,сложи си черната фланелка с череп и кости,запей ни за едно Ферари с цвет цървен-и готов си.Пък твоя Тошко къдравия го направи завалията министер по военните въпроси.
  • 9 Българан

    21 6 Отговор
    Всички приказват за "горкото момче", наръгано от чужденеца, но не прочетох никъде какво казва бащата на убитото момче. Наркоманите са опасна напаст за семействата си. ... и хляб за приказки за такива като Красимир Каракачанов ...
  • 10 Дааа

    10 1 Отговор
    Да в сегашна БГ.
  • 11 соросоидни кърлежи

    7 10 Отговор
    Мале, какви теми разнищваме, за един пръст ли сте...Президента на САЩ и Моника Льюински общували с друг член и какво? Клинтън докарал мандата до край. Кой знае какво, покацлал бил на убиеца -изрод Пол,среден пръст...това не ли причина за оставки?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор

  • 15 Грую

    6 2 Отговор
    Може даже и с два средни пръста, но само ако не ги показваш и размахваш на избирателите!

    Коментиран от #20

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор

  • 17 АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ

    20 4 Отговор
    БАЙ-ГАНЬО МИНИСТЪР - БОЖЕ ОПАЗИ !
    КРАДЛИВОТО "патротче" от ДС - назидава законно богат и известен български гражданин !!!
    БAЙ-ГAНЬO - УБИEЦA , И .... !
    ЗAТOВA ДЪРЖAВAТA НИ ЩE E ПOCЛEДНA В EВРOПA CКOРO И В CВEТA !
    A ТИ НAРOДE ПAК - ИЗБEРИ CЪЩИТE ГЕРБЕРИ И ПАТРИОТИ - ЗAЩOТO ТE МЪРЗИ ДA CТИГНEШ ДO УРНИТE И ТE E CТРAХ ДA ПAЗИШ ПРOТOКOЛИТE !
    ДA ЖИВEE ИCТИНAТA !!!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор

  • 19 Киркор

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "ХАСАН МЕХМЕД":

    За какво и кога?
  • 20 Десо

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Грую":

    Защо пък да не опита и там?Толкова си повярва!!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор

  • 22 Българин от тази държава

    10 13 Отговор
    Чалгата, простащината и да гледаш лошо играят голяма роля в прехода и развитието на така наречената демокрация,Трифонов е част от това! Помня когато беше в КУКУ беше като /бухенвалдски манекен/, сух като вафла,рехава косичка и гледаше уплашено, а сега...
    Всички политици и мутри минаха през неговото предаване и той ги облизваше от горе до долу, но явно му хареса, сега когато никой не му гледа простащините и той реши да става политик.
    Не мога да сравнявам Каракачанов с Трифонов защото Каракачанов е интелигентен човек. Моя глас е за Каракачанов!

  • 23 JORDAN

    11 3 Отговор
    Слави не е обидил никого с думите си. Просто констатира фактите. Каракачанов обижда целия български народ, защото като член на правителството на този народ няма право да се държи публично по този начин. А кои какъв интелект има - нека да се явят и двамата на психологично изследване при психолог и той да определи IQ-то им, а не некомпетентно да се коментира от Българин от тази държава дето я няма. А я няма защото не се изпълнява член 1 от Конституцията ѝ:
    Чл. 1.
    (1) България е република с парламентарно управление.(а не с правителствено)
    (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него (народа) непосредствено и чрез органите (което означава задължително заедно, а не само органите), предвидени в тази Конституция.
    (3) Никоя част от народа, политическа партия (герб) или друга организация (нпо), държавна институция или отделна личност (бойко методиев борисов) не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.
  • 24 Гол Тъпан

    7 2 Отговор
    Славчо го знаем от телевизионния екран.Много кадърен човек.Сам си изкарва парите и храни още стотина човека.Тоя Каракачанов кой беше не си го спомням Ако знаете кой е и какъв е ПИШЕТЕ
  • 25 КАРАКАЧАНКАТА

    11 1 Отговор
    Е СТАР КАДЪР НА ТОТАЛИТАРНАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ !
    СЪС СИЛА ДА НАСАЖДА БЪЛГАРИЗМА В МАКЕДОНИЯ !
    СЪС ГАЗЪ СИ ДА КРАДЕ ОТ НАРОДА - ТОВА НАЙ-ВЕЧЕ И ПРЕДИМНО !
    ДА ЛИЖЕ ЗАДНИЦИТЕ НА СИЛНИТЕ ДЪРЖАВИ !
    ДА ЛЪЖЕ НАЙ-БЕЗОГЛЕДНО - НАРОДА СИ - В ИНТЕРЕСА НА ДРУГ НАРОД!
  • 26 Истинско Куку

    6 1 Отговор
    Тия са се разбрали, Слави номинира тоя тюфлек да смени тиквата. Какъвто сценариста такъв и сценария, за кастинга да не говорим. Само че управлението на държавата не е "шоу". Нямали някой свестен човек да се амбицира и да я разхвърли тая пасмина от алчни простаци и крадливи некадърници, едни и същи безсрамни, нагли мутри от 20 години , вече сами са си повярвали на лъжите които бълват. Само да са хранилката без значение дали си чиновник (депутат, евродепутат, общинси съветник, градски или селски съветник, кмет, министър, секретар , директор, , председател, член заместник, зам на заместник......)
    Време е да цупне една социална бомба, да ни върне в първобитно общинният строй и да има един уважаван Старейшина да ни управлява и един шаман за да лекува хората.
  • 27 Фред

    11 0 Отговор
    Трябва да се изметът цялата тази политическа клика. Да се започне на чисто. ГЕРБ, БСП И ОСТАНАЛИТЕ ДА СИ ХОДЯТ НЕ ВИ ИСКА МЕ
  • 28 Ввв

    4 0 Отговор
    Щом Тиквуний е министър всеки може да бъде каквото поиска!!!
  • 29 ванката

    13 0 Отговор
    идвамата са един дол дренки единия е с епилирана глава другия е с епилиран мозък
  • 30 мнение

    11 0 Отговор
    за който и да гласуваш все ще сгрешиш и двамата са без мозък

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта