Last news in Fakti
20 Октомври, 2019 8179

Какъв е Крим като руски?


  • Андрей Захаров кореспондент в руската секция на BBC Жените раждат в Краснодар, за да може в бъдеще детето да пътува до Европа, нарочно пишат адреса си с грешки при поръчка от AliExpress, оплакват се от ниските заплати и високите цени и вече са се примирили с това, че още дълго няма да бъдат признати. Килограм банани в магазина в село Орехово - на пътя между Симферопол и Евпатория, струва близо 100 рубли, бутилка местен кефир - близо 90 рубли. Това са цени като в московските по-скъпи супермаркети. Млечните продукти например са почти на същата цена като в Москва, а картофите са дори по-скъпи отколкото в руската столица. Според официални данни в Крим е и най-скъпият бензин, а цените на недвижимите имоти дълго време са отстъпвали само на тези в Москва, Санкт Петербург и Подмосковието.
  • Василий Волга лидер на украинската партия "Съюз на левите сили" Бях по работа. За един ден. Върнах се. Шок. Изглежда, че е крайно време да свикнем: пет години унищожение и безцелност в Украйна, за разлика от развитието и целенасоченото изграждане в Крим; царството на идиотизма, от една страна и победата на здравия разум, от друга. Ако днес бяхме единно културно и икономическо пространство, ако милиардите, които Русия ни предложи като директна инвестиция, ако го имаше съвместното ни участие в китайския път на коприната…В Крим работата е в разгара си. На полуострова полагат пътища, сякаш гладени с ютия, Симферопол се превръща в столица, а Севастопол постепенно и бързо се превръща в съвременен град-мечта в близост до морето Няма да видите такива мръсотии и хаотични строежи, както в Киев.

    137 гласа
    18%
    82%
    620 гласа

Коментари

  • 1 Кирил

    44 66 Отговор
    Лятото във Варна питам руско семейство,как е у нас,после за турция и накрая,Крим.
    Казаха,у вас и турция,добре.
    На Крим,не,Съмнителен кренвирш и филия хляб 150 рубли.предпочитаме Варна.

    Коментиран от #2, #6, #9

  • 2 Чебурашка

    38 93 Отговор

    До коментар #1 от "Кирил":

    То само кренвиршите да им бяха фалшиви на ушанките! като се започне от ботоксовия дребосък и всичко надолу е долнопробен сурогат.

    Коментиран от #28

  • 3 Бесен Язовец

    88 26 Отговор
    Има ли замесени банани мирише на соросоид!за соросите бананите са най- силния аргумент!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 Монгола

    60 15 Отговор

    До коментар #1 от "Кирил":

    150 рубли са 2 $ бе охо! Крим е 33 000 кв. км и 2,5 милиона население. Запкатите им попват от 300$ много са зле ше знаеш, затова ходят и в България и Турция на море, после и в Крим на море!

  • 7 Румяна Костова

    46 12 Отговор
    Любителят да си похапва банани дали го интересува колко са сметките за отопление на Крим и в Украйна? Ами един паралел на пенсиите да направи, също няма да е зле. Защото някои от адекватните украинци се замислят и по тези въпроси. Жени, които раждат само защото детето им някога в далечното бъдеще ще може да пътуват в Европа са някакви странни персони, меко казано.

    Коментиран от #13

  • 8 Ю Кортес

    25 40 Отговор
    Двеста хиляди руски гражданки омъжени за турци и живеещи в турция.
    Факт
    Защо,всеки се досеща

    Коментиран от #30

  • 9 Румяна Костова

    30 6 Отговор

    До коментар #1 от "Кирил":

    Този руснак, който се препитава със съмнителни кренвирши ще да е някой привърженик на либералите, които искат да върнат Крим на украинските братя. Или просто на човека по му харесва във Варна, но не смее да си го признае защото е патриот. По принцип нормалните хора не избират дестинациите си за почивка по цената на съмнителните кренвирши.
  • 10 Бесен

    38 10 Отговор
    Ахахахха БиБиСи, СиЕнЕн, Дойче Веле - ако видите тоя надпис трябва да сте готови да четете бритална пропаганда или откровени кретенизми, като ДВ са паднали най-ниско в слугинажа на либералния ред, който опитват да пробутват
  • 11 Фен

    33 8 Отговор
    Ми то и двамата казват едно и също! Щом недвижимите имоти са скъпи, хората живеят добре и има търсене! Оня да направи репортаж за Украйна, за там нищо не се чува, освен че идват да моят чинии по морето за без пари.
  • 12 Ddd

    10 11 Отговор
    Колко компетентни коментари сте написали, човек ще си каже, че можете да посочите Крим на картата...
  • 13 стоян

    11 27 Отговор

    До коментар #7 от "Румяна Костова":

    До 7 ком Червено Румянче -я сметни и ми кажи колко руски купейки са една стотинка и колко ще станат догодина

    Коментиран от #14, #31

  • 14 Румяна Костова

    27 6 Отговор

    До коментар #13 от "стоян":

    Колко руски копейки са една стотинка може да разбетете, ако погуглите. Защо ли аз трябва да върша тази работа за Вас? А колко ще станат след една година, един Бог само знае.Ако са верни прогнозите на всякакви експерти, че до година ще ни тресе по-яка икономическа криза отколкото през 2008,едва ли ще ни вълнува въпроса за руските копейки. И изглежда турболенциите в Америка ще са по-страшни отколкото в Русия.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор

  • 16 az#ЛибераленКрах

    39 10 Отговор
    Няма място за спорове, Крим избра пътя на развитието, а бивша Украйна на деградацията и самоунищожението...
    Факт!
  • 17 САКАР

    44 19 Отговор
    КРИМ Е БИЛ И Е РУСКИ УЧЕТЕ ИСТОРИЯ .А РУСИЯ Е НАЙ ВЕЛИКА ЗАЩИТНИЦА НА ХРИСТИЯНСТВОТО ПРАВОСЛАВИЕ И ЦЕНОСТИТЕ МИРА И ДОБРОТО В СВЕТА А ОТ ДРУГАТА СТРАНА Е ИНПЕРИЯТА НА ЗЛОТО С ЛАКЕЙТЕ СИ ЕС И В ТОВА ЧИСЛО БГ .ОТ 1945 -89 г БГ БЕШЕ НА 25 МЯСТО В СВЕТА ПО БВП А ТИЯ УПРАВНИЦИ СЕГАШНИ УНИЩОЖИХА БГ АРМИЯТА ЦЕНОСТИТЕ ВСИЧКО МИЛО И ДРАГО .

    Коментиран от #19

  • 18 onq s konq

    34 4 Отговор
    Сравнявайте често рублата с гривната. Кримчани искат да се връщат в обедняла Украйна само в пропагандните материали на Киев. То и сега границата е отворена.

    Коментиран от #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 стоян

    5 14 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    До 18 ком-ти явно не си коня =по ми приличаш на някое червено муле
  • 21 Човек на власта

    10 2 Отговор

    До коментар #19 от "Стефан":

    Що бе. в Софето за година купуваш и двете -Ама требе да си КМЕТ или ДЕПУТАТ.
  • 22 Батиста

    20 6 Отговор

    До коментар #19 от "Стефан":

    А сега колко години чакаш за ново жилище или нова кола ?За 80% от Българите НОВО жилище е само една химера ! А новите коли продавани за една година са 20 хиляди ! Колко процента прави спрямо населението ?!! Да не говорим че 80% от жилищния фонд е построен по времето на бай Тошо !
  • 23 да ти го накича на ухото

    19 5 Отговор

    До коментар #19 от "Стефан":

    Я кажи обора с 25 трилиона дълг на кое място е ?? Ако беше нормална държава - отдавна трябваше да е обявила фалит ! Ама добре че е печатницата. Тая година ще вдигат ли пак тавана на дълга ??!!

    Коментиран от #24

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор


  • 26 Този коментар е премахнат от модератор

  • 27 аоэаэ

    2 2 Отговор
    Аутсайдерите от Атака пак са пост във форума.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор

  • 29 Киро

    6 2 Отговор
    Поредната лъжа, за да оплюем Русия. Килограм банани е 100рубли ами че в Бг килограм банани е 2.70лв.
    Само дето никой не е написъл колко са 100 рубли. За справка 100рубли= 2,75лв.
    Ама нищо де. Важно е да се плюе. Да капят стотинките соросоидите.
  • 30 не на либерал идиотизма

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ю Кортес":

    България 1989г - 9 000 000 души, държава с развита промишленост, тежка промишленост, оръжейна на световно ниво, селско стопанство, четвърта в света произвеждащи компютри, /наистина / безплатно образование и здравеопазване. България 2019г. 4 мил. българи останалото лилаво-кафяви екземпляри с по десет дела, разбита икономика и мизерстващи 2/3 а не 200 хиляди а много повече жени са женени по цял свят та така соросоидно ла..ненце
  • 31 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "стоян":

    "...ми кажи колко руски купейки са една стотинка..." Първо, не са кУпейки, а кОпейки! Научи се да пишеш грамотно. Второ, този критерий не е мерило за икономиката на една държава! Веднага ти давам пример с една дръжава съвсем близо до нас - Унгария. На каква сума в лева отговаря един форинт? За филери-стотинки не говорим, защото вече филери няма. Къде е икономиката на Унгария и къде е икономиката на България?!
  • 32 Gesch

    1 0 Отговор
    Хей Гоуст ама мноу си прозд.
  • 33 Сибирь

    0 1 Отговор
    Крим и Сочи са курортни центрове , нормално е там да е много скъпо,като се отита и огртомният поток туристи ,Стига с тия евтини манипулации! Във Франция ,а и другаде как е ?

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта