Last news in Fakti
21 Януари, 2020 6598

Има ли война в хазарта?


  • Цветомир Найденов собственик на efbet Васил Божков ни заплаши с убийство – мен и брат ми, ако не му прехвърлим нашия семеен бизнес, който сме изграждали 30 години. Той на 12 юни ни заплаши, че ако не прехвърлим нашия бизнес – 51%, ще ни убие заедно с Кирил Домусчиев. Той го каза това пред мен, брат ми и пред баща ми.
  • Кирил Домусчиев собственик на "Лудогорец" Васил Божков го познавам добре и никога не ме е заплашвал. Ако има нещо, което г-н Найденов има да казва, да го каже в прокуратурата. Още преди 2 години, когато трябваше да има забрани в закона за хазарта аз бях против. На този етап не мога да си сменя мнението, но нека изчакаме да видим.

    388 гласа
    82%
    18%
    81 гласа

Коментари

  • 1 Zadnik

    45 9 Отговор
    Божков открай време е в хазарта тия искат да го прецакат ама и Бойко го натисна

    Коментиран от #8

  • 2 хххх

    39 8 Отговор
    Ако е от край време какво търси във футбола. Преди беше собственик на ЦСКА, но едва ли от любов съм спорта. В България всички разбират от жени, футбол и здравеопазване, затова в България жените са обект на жестока експлоатация от всякакъв вид, футбола жалък, а здравеопазването като това през средновековието.

    Коментиран от #4

  • 3 На Черепа

    24 4 Отговор
    Е крайно време някой да му пробие дупка в черепа
  • 4 промит джендър

    18 9 Отговор

    До коментар #2 от "хххх":

    Я дай няколко конкретни примера за „Жестоката експлоатация на жените по всякакъв начин“ в България! Конкретни, без да си измисляш! Викаш закона не им дава право на собственост?! Нямат право да гласуват?! Нямат право на социални и здравни помощи?! Няма висши политически и административни постове заемани от жени?! Няма бизнес-дами?! Няма банкерки?! Да бягаш да ядеш на сорос сиренето, че не си ти когато си гладен! Ще ти спрат субсидията с тия жалки атаки срещу обществото!
  • 5 Грую

    33 2 Отговор
    Има война разбира се, но тя е срещу народа. В една държава, в която на всеки ъгъл се играе хазарт и от всякъде те обливат обилно с реклами за хазартни начинания, а в същото време отивайки да работиш ти плащат някаква мизерна сумичка за заплата това е война управляващите срещу собствения им народ посредством хазарт!
  • 6 държавата си иска обратно куфарчетата

    21 1 Отговор
    Иначе казано ,,връща си контрола,,
    А може и да искат да му заграбят бизнеса.
    Няма как да разберем,а няма и КОЙ да ни каже.
    Слави пее:лягаш си милиционер-събуждаш се милионер.

  • 7 чиче

    16 6 Отговор
    Черепа да направи три завода а не да тьрка талончета.Печели от наивници а те болв тази умряла страна
  • 8 Клмн

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Zadnik":

    Малко се бъркаш)
  • 9 Ехеее

    7 2 Отговор
    Никога няма да разберете какво става.
  • 10 хазарта

    6 1 Отговор
    Ако не беше Черепа, през 90те години синовете на топ доносника щяха да бъдат изядени и изплюти от тогавашната среда. Сега сигурно този на снимката щеше да е застрахователче или служител в клон на банка, а другия убавец щеше да е хомосексуалист от пасивния спектър. Крали като комунисти през годините , сега: изка да ни убива. Да сте мислили преди кражбите.
  • 11 Един

    5 0 Отговор
    Аз имам бизнес - отглеждам картофи. И никой не иска да ми го открадне ! Защо ли?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта