Last news in Fakti
24 Декември, 2020 5110

Кои излага на риск гражданите си?


  • Доналд Тръмп президент на САЩ В неделя няколко ракети удариха посолството ни в Багдад. Познайте откъде идват - Иран. Приятелски съвет към Иран: ако поне един американец бъде убит, ще обвиня Иран.
  • Мохамад Джавад Зариф министър на външните работи на Иран Излагането на собствените си граждани на риск в чужбина няма да отклони вниманието от катастрофални провали у дома.

    93 гласа
    24%
    76%
    286 гласа

Коментари

  • 1 111 ИСТИНАТА

    10 10 Отговор
    ИРАН/идва от ари, арийци/, са физически силни, древни, НО С ИСТОРИЧЕСКИ ДОКАЗАНА ТИРАНИЧНА СТРУКТУРА НА УПРАВЛЕНИЕ И УНИЩОЖИТЕЛНА ВОЕННА ДОКТРИНА КЪМ ДЕМОКРАЦИИ, КАТО ДРЕВНА ГЪРЦИЯ И , ЮДЕЯ И ФИНИКИЯ, ТАКА И ДО ДНЕС НАЙ-КРАЙНО ИСЛЯМСКАТА ТОТАЛИТАРНА ДЪРЖАВА С ИЗКЛЮЧИТЕСВОБОДАТА НА ГРАЖДАНИТЕ СИ!

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 333

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "111 ИСТИНАТА":

    Да те арийците са владели почети цяла Азия по едно в предисторията, но от тогава до днес все назад вървят, като доказателство на това, че физическата сила не означава и интелектуална такава! Във века на интелекта и научните технологии да блеснат с нещо съществено, дори и една бомба не могат да си произведат, докато Индия и Пакистан отдавна си имат такава атомна!
  • 3 един българин

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "111 ИСТИНАТА":

    До някъде е така, обаче на снимката персиеца си го докарва на комшолук, в Иран има повече от 10 милиона от съседния ген! Ислямска крайна изостаналост!
  • 4 По-истина

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "111 ИСТИНАТА":

    От Саламинската битка насам Иран (Персия) не са нападали никого.

    Коментиран от #6, #9

  • 5 владо

    4 0 Отговор
    За "хора" които в ежеднавието си използват Э, сигурно е трудно да научат и кога се пише Й. КоИ излага...? Ми, ти се излагаш.
  • 6 111 ИСТИНАТА

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "По-истина":

    Явно не са, но потайно много, като почнем с терористичната групировка Хизбулах, превърнала близкия изток в терористично бойно поле, и завършим с репресивния ислямски режим вътре и в съседните държави!
  • 7 Ccc

    4 9 Отговор
    Путин излага на риск гражданите си. Някои цървули и Факти биха били съгласни да минем към Русия, но ми дайте само един пример за просперираща държава под руски чехъл. И тук неговорим за самата Русия, а за държава под руски чехъл.Защото ние неможем да се прекръстим на Русия и ще бъдем като Азърбайджан примерно.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 ...

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "По-истина":

    А,войната срещу Ирак през 1980г. която продължила 8 години ? И не ми казвай че Ирак са ги нападнали :)
  • 10 гост

    2 0 Отговор
    "КОИ..." що за малоумна грешка в заглавието?!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта