Last news in Fakti
07 Януари, 2021 4710

Иска ли някой да скара Варна и Бургас?


  • Емил Димитров – Ревизоро министър на околната среда и водите Имa eдин цял вaгoн c дoкумeнти, грaфици, cтaнoвищa, прeдлoжeния, прeпoръки, рeшeния нa Миниcтeрcки cъвeт и дeceтки изкaзвaния нa три лицaтa пo мeдиитe прeз гoдинaтa пo тeмaтa зa вoднитe зaпacи пo Чeрнoмoриeтo и eвeнтуaлнaтa вoднa кризa, a днec рaзбрaх, чe oблacтният упрaвитeл нa Варна Cтoян Пaceв, дирeктoрът нa ВиК Вaрнa Вaлeнтин Вълкaнoв и Гaнчo Тeнeв, шeф нa ВиК Бургac никoгa нe ca знaeли зa нeя.
  • Стоян Пасев областен управител на Варна Днес е ден на водата, по тая причина сме тук, да говорим за вода. Сутринта бяха отправени напълно безпочвени нападки от министъра на околната среда и водите Емил Димитров и от това, че няма проблем се търси да се извлече някакъв политически дивидент, търси се политическа сензация два месеца преди изборите. Нямаме повод за притеснения. Вода имаме, няма да има водна криза! Не зная какво се цели с всички тези изявления. Дали да се всее паника в обществото на Варна и Бургас, дали да се скарат отново двата града?

    271 гласа
    66%
    34%
    137 гласа

Коментари

  • 1 тоя

    70 19 Отговор
    ВАГОН ДАЛИ Е МИНАЛ ПРЕЗ МИТНИЦАТА.... И ТИ ПЪРДИШ В ГЪРНЕТО НА КОСТЯ КОПЕЙКИН.НАВРЕМЕТО ОТ ЕДНА РЕВИЗИЯ НА МИТНИЦИТЕ ОРЕВА ОРТАЛЪКА, НЕ БЕШЕ КОЙ ЗНАЕ КЪВ РЕВИЗОР.
  • 2 истинко

    27 4 Отговор
    и двамата са кухи кратуни, но РевиЗоро е и тарикат!
  • 3 Кравар

    12 43 Отговор
    Пуснете Пасев,да пасе.
  • 4 До пишман министъра

    56 1 Отговор
    Тоя ревизоро май му запари под г-за.Що не каже на кого е вец-а?Язовир цонево от който уж варна ще взема вода отдавна е източен.На кого е вец-а?В уикипедия като напишеш язовир цонево излиза 0 кубика количество вода.Едни дружки на гербаджии а именно дпс източиха и двата язовира.
  • 5 Антон

    11 3 Отговор
    Политическа игра, и мутро-рекетьорска му работа между бойковите хора. Всичко е една голяма драма, и играта започна именно, от Бойко Борисов. Пак щял да спечели изборите? Ами, като ги спечели, чрез яки далавери, като на всеки път, когато има избори, той трябва да прибира още милиарди. Ей, Бургас и Варна останат ли без вода, аз ви гарантирав, че боят му е не избежен! Първата изпочупена община ще бъде, на Варна. След това, на Бургас и след това се тръгва за София. Ще отидем там, където е триъгълника на властта. А познайте, какво ще се случи? Нали БНТ още от началото на месец януари 2021-ва. година знаят, че Бойко Борисов ще спечели, и от къде знаят? Аз съм много сигурен, че този път, Бойко Борисов ще си го намери. Уверен съм в това, защото той направи, в цяла БЪЛГАРИЯ да бъдат източени язовирите. Играта загрубя, и президента РУМЕН РАДЕВ го знае много добре. Бойко Борисов има много голяма охрана, но няма да могат да смогнат. Нека да си признае, къде източи тази вода? Нарочно го направи за отрицателно време за около 45 дни източи язовирите в цяла БЪЛГАРИЯ! Ще плъзнат болести ако няма вода! Голяма сеч на горите без залесяване, и горене на химически отровни боклуци. Аз съм Антон Атанасов, и аз го пиша. Където мога ще публикувам. Какви са заплатите у нас? Основната заплата от 650лв. Мога да я изкарам в други държави, из ЕВРОПА за три дни. Във БЪЛГАРИЯ положението е страшно. Глада и мизерията настъпват, и за това е измислен този "COVID" - 19, защото трябва да тормо
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор

  • 7 Антон

    6 1 Отговор
    Ей, факти!!!!! Защо ми режете текста?!?!?!
  • 8 насила дарител

    5 2 Отговор
    Така се прави управление от ТИКВЕНО-ШАЙКАДЖИЙСКИ тип !
  • 9 Пловдивчанин

    43 1 Отговор
    Никога! Ние трябва да сме юмрук в лицето на София.
  • 10 Гената

    53 0 Отговор
    Прав е губернатора на Варна - всеки от "ме"-кащата половине на България дърпа държавната черга само към София и Ажна България. Начело с Боко -Тиквоний.
  • 11 обективно

    53 0 Отговор
    танцьоро да не се вясва във варна персона нон грата е за варненци, като много са му мили бургазлиите да им носи вода от перник с туби на гръб

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта