Last news in Fakti
11 Август, 2021 9713

Дядо Мраз или егото на Слави Трифонов провалиха кабинета на ИТН?!


  • Христо Иванов Председател на ПГ на Демократична България С абсолютно единодушие взехме решение да не подкрепим кабинета на ИТН. Ние не можем да допуснем да предадем нашите избиратели, които протестираха, като подкрепим правителство, което не можем да наречем на промяната, на едно мнозинство, което открито се декларира като плаващо или на плаващата корупция. Не може сам да си определяш състава на Министерски съвет, при положение, че имаш 65 гласа. И не става дума за порции.
  • Тошко Йорданов Председател на ПГ на ИТН Жестовете от ИТН приключиха. Другите партии няма да получат подкрепа от нас. Петър Илиев е повод да не подкрепят кабинета на ИТН. Ако не е бил Илиев, щял да бъде Пламен Николов, ако не е той, щял да е бъде Иво Атанасов, ако не е Атанасов, щял да е дядо Мраз, ако не е дядо Мраз, щяла да е Снежанка. Татяна Дончева е патологичен лъжец, всички искаха постове. ГЕРБ и ДПС са ясни – ние сме противници, но с Изправи се - те твърдяха, че сме на една страна на барикадата, но ни забиха нож в гърба.

    1081 гласа
    72%
    28%
    407 гласа

Коментари

  • 1 Име

    162 15 Отговор
    Честито! Ще имаме вечни избори благодарение на великите ни политици. А даже има шанс и Герб да се върнат ... Нямам думи за колко тъпи хора гласуваме.

    Коментиран от #21, #53

  • 2 Бесен

    134 13 Отговор
    Такива като Йорданов и Балабанов, правят такива като Иванов и Манолова да изглеждат приемливи... циркове... но с много скъпи билети!

    Коментиран от #4

  • 3 безиме

    72 4 Отговор
    не са толкова тъпи избраните, за колкото ги смятат. алчни, гладни, агресивни, золобени - ДА.

    ТЪПИТЕ са всички онези, които са гласували за едните или другите.
    Всеки народ си заслужава управниците и съдбата си.

    уви от един престъпник е изреченото по-долу, но е АБСОЛЮТНО вярно: "Матряла е скапан"

    и се затвъждава с всеки изминал ден
  • 4 Емил

    35 68 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен":

    По добре стара мутра с ангажименти към ЕС, от стари чанти московски!
  • 5 ТаУмВзе

    33 18 Отговор
    Тошляка и ицко соросоидчето ли? И двамата са глобени в тимберицата.
  • 6 ажгжг

    51 45 Отговор
    Ами ИТН приеха всичките условия на Хр.Иванов и Мая Манолова, защо обаче въпреки, че всичко което бяха обещали на своите избиратели ДБ и Изправи се, все пак отказаха подкрепа за правителство на ИТН, на всеки е ясно, това което са обещали на своите избиратели е само парлама, не ги интересуват изобщо избирателите, единственото от което се интересуват е постове и министерства, всички лостове с които могат да откраднат пари. Това е истината, ДБ и Изправи се са там, за да откраднат едни пари, като им казаха, че крадене няма да има, естествено че ще са против такова управление. Те за това са отишли в тоя парламент, за да станат милиардери, те с нищо не са по-различни от модела Борисов, както се казва применил се Илия пак в тия.

  • 7 Иииии

    35 6 Отговор
    НЕ става дума за порции! Ама въобще не става дума за порции как......!?

    Коментиран от #10

  • 8 22222

    46 44 Отговор
    Аз за толкова много години не бях виждал такова нещо, такъв лов на вещици от всички медии, явно ИТН здраво изплаши статуквото и то използва всичките си сили за да унищожи този проект. Не знам какви дипломи има Ив.Костов, не съм виждал и на Станишев или Борисов, нито на Орешарски, но пък за първи път видях представения за премиер на ИТН да го накарат да си покаже пред медиите дипломите. Чак такова чудо ня бях виждал. Явно задкулисието е врегнало всичките си сили да омаскари едни хора, още преди да са работили и 1 ден. До сега всеки имаше комфорт от 100 дни, за да го видят дали става, тука дори не ги допуснаха, страхът е огромен. Но очевидно ще се отърват и всичко ще си е по старо му.

    Коментиран от #23

  • 9 ДОКО

    28 48 Отговор
    ИСТИНАТА Е ПРОСТА..ЛИЧНОСТИТЕ КОИТО ИЗБРАХА ИТН СА КАЧЕСТВЕНИ ХОРА..ДАЖЕ И НЕ СА РАБОТИЛИ В ПОЖАРНАТА КОЕТО Е В ТЕХЕН ПЛЮС...НО ИСТИНАТА ЧЕ БЪЛГАРИНА Е ПРОСТ И ЗАВИСЛИВ..АМИ ДАЙТЕ ИМ ШАНС ТЕЗИ ХОРА ДА ПОКАЖАТ КАКВО МОГАТ ДАЙТЕ ИМ СРОК ГОДИНА ДВЕ ДА ПОКАЖАТ КАК ДЕЙСТВАТ И ЧАК ТОГАВА АКО НЕ СА ПОКРИЛИ СПОРТНИ РЕЗУЛТАТИ ГИ СВАЛЕТЕ И ЗАМЕНЕТЕ..А ТОВА КОЕТО НАПРАВИХА ИБНИ Е ДБ СЕ НАРИЧА ПРЕДИЗВЕСТЕНА СМЪРТ..ПРАВИЛНО ПОСТАВИ СЛАВИ КАТО ОТТЕГЛИ КАБИНЕТА..НЕМА ДА ИМ ПРАИМ КЕФА НА ТИЯ..А ОТ ТУК НАТАТЪКА ГЕНЕРАЛА БОКОВ ПЪРВИ КРАДЛИВИ ЧАКА..

    Коментиран от #19, #24

  • 10 Присмехулник

    28 7 Отговор

    До коментар #7 от "Иииии":

    Ако дойдеш и седнем като равни,има припокриване на политики,може и без постове,но да се правиш на Велик...не става..както и не стана...

    Коментиран от #36

  • 11 Той и ти

    17 0 Отговор
    Простотията е по хората
  • 12 Баш софиянец

    45 9 Отговор
    Трябва много да си се самозабравил, за да твърдиш, че си правил жестове, след като нито можеш да разговаряш, нито да приемаш чуждо мнение и си си самодостатъчен.
  • 13 ДОКО

    24 22 Отговор
    АМИ ГОСПОДИН ХРИСТОВ СЕГА СИ НАПРАВЕТЕ ВАШ КАБИНЕТ С МАЯ..ДАВАЙТЕ..
  • 14 Перо

    43 20 Отговор
    ИТН,прости селяндури!

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор

  • 17 Гост

    18 5 Отговор
    Не бе ясно се показва , че всичките в парламента в момента са не ЗА народа а кой може повече да захапе от пая!! Ако бяха ЗА народа нямаше да ни вкарват в политическа криза в и без това трудните времена!
  • 18 Дали пък

    11 12 Отговор
    Платените герберски тролове яко защитават ИТН (имат нова директива)л Пък се и правят на гласували за някой друг при разсъжденията си, за да са по-близко до хората !
  • 19 gosho

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "ДОКО":

    точно така
  • 20 Рейгън

    15 36 Отговор
    ИТН не са прави да искат САМИ да редят правителство с 65 депутата, но ДБ ЛЪЖЕХА, че не искат постове, а само политики.
    Изводът е: ГЕРБ-СДС е единствената българска и независима партия!
  • 21 ВикиЛексъсОсло

    31 12 Отговор

    До коментар #1 от "Име":

    Ще имаме за трети път избори за 6 месеца защото ганьовците гласуват за чалгар - който дава пресконференции по анцунг и маратонки от мрачна стаичка през вайбър и аауто кю!!! Това ни е държавата в момента!

    Коментиран от #31

  • 22 ИВАН

    23 8 Отговор
    Хрисчо - мишата муцунка, другия красавец не го знам, не е дебаркирал на Росенец, ама са все един дол дренки всите, айде нема нужда - беж на полето и яко бач, немаме нужда от политици, и сами моем да си се лъжем безплатно помежду си .... хахаха
  • 23 Случаен

    11 10 Отговор

    До коментар #8 от "22222":

    Само че бъркаш, не статуквото стои зад това, а ДБ.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор

  • 25 Денис

    23 2 Отговор
    Към Тошко-Едно е да искаш ,друго е да го можеш ,трето и четвърто е да го направиш-Хайтов,разбра ли бе аджамия!!
  • 26 Уестия

    11 0 Отговор
    ВСИЧКИ СА ЗА КОКАЛА ТО Е ЯСНОП ИМА СИ МЕСЦЕ И В ПОВЕЧЕ ДАЖЕ,,,,,,ВАЖНОТО Е ДА МИСЛЯТ ЗА НАС ,,,НАРОДА,,,,НАРОДА ,,,,НИЕ ИМ ДАВАМЕ КОКАЛА НЕКА ТЕ ДАДАТ И НА НАС ОТ НЕГО А НЕ САМО ЗА ТЯХ ДА МИСЛЯТ ТИЯ ЕБ....ЦИ ИДИ...ТИ ДОЛ....НИ.....МИСЛЕТЕ ЗА НАРОДА ...ГОВ,,,,ЕДА СКА...ПАНИ
  • 27 любител

    15 5 Отговор
    тоше май като си се подстригал са ти обръснали и мозъка дето го нямаш.хахаха.
  • 28 Папуар

    18 5 Отговор
    Гледам, че на 151 идиота им харесва остриганото шиле с пиянска физиономия - навсякъде е чалга-парти.

    Коментиран от #29, #43

  • 29 Хей

    1 3 Отговор

    До коментар #28 от "Папуар":

    Даже вече 160, но то не е лошо да има различни мнения.
  • 30 панагюрец

    14 1 Отговор
    Пълна глупост е въпроса! 2 000 000 не знаеха какво означава! Гласуваха, защото бяха против герб.
  • 31 ГЕРБ И ДБ ЬАВИНАГИ

    7 3 Отговор

    До коментар #21 от "ВикиЛексъсОсло":

    Не можете без кокала дали в устата, дали в другия край . Все го искате. Сега, веднага и по -голям! Бойко ще ви го даде. Вече имате опит. Рада дълбоката ще ви разясни, асенчо Агов. Пръмовица ....
  • 32 моля

    10 7 Отговор
    Не знам дали на ДБ и най-вече на Майчето и е ясно че на следващи избори може да не са на картата жъобще и много ми хареса коментара по-нагоре,че ИТН направиха така,че тези две никакви партии да се чувстват важни :) ИТН изхвърли ГЕРБ от властта и това не трябва да се забравя!От тук нататък тези жалки хорица ламтящи за постове и за власт ще целуват краката на Слави!!!

    Коментиран от #57

  • 33 Джамбаза

    17 2 Отговор
    Христо е голяма работа.
    Ако го няма Прокопиев ще е малка работа.
  • 34 РЕАЛИСТА

    10 10 Отговор
    ДАВАЙ СЛАВИ МАЧКАЙ СМЕШКОВЦИТЕ ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ.ИЗБОРИ ДО ДУПКА.ГЛАСУВАЙТЕ ПАК ЗА МАЯ И УСТАТАТА ТАТЯНА.СТРАШНИ ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ СА.
  • 35 Бо бо

    8 5 Отговор
    Христо е въртележка на ГЕРБ ама много е хубав
  • 36 Демагог

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Присмехулник":

    Да не сме в 5 клас да си мранкаме пред госпожата, да си казват какви сам им условията на големите малки и то не на тайни срещи а пред "медиийте" унас. Иванов да каже като мъж какво иска дирекно и ясно, кои хора и какви конкретни промени ... не 1000 думи и винаги нищо ... ама неможем да се разберем, ама не сме съгласни ... с какво, защо, истински аргументи а не тъпи внущения и приказки от пиленца? Излизаш и казваш пред "медиите" какво искта вие конкретно?! ... дрън дрън дрън само Гешев му е в устата, да един голям поръчков боклук който трябва да се премахне но с неговото отстраняване всичко ще се оправи ли, та той е едва от няколко години на преден план?
  • 37 Шмъркан

    11 3 Отговор
    Комунистите от ДА БЪЛГАРИЯ не искат да си играят с другите и за това ще изгърмим 50 млн. за избори.
    p.s. А баш ей тоя беше Министър на ГЕРБ!!!!
  • 38 е да като има

    13 0 Отговор
    такива като манолова ,христо иванов, другите двама дето са от отровното трио и мерака им да са пак у власта е безграничен като космоса само се сетете къде бяха тези хорица в разни партии и не се наситиха тоя братовчед ристо е като медийна звезда от сутрин до вечер обикаля всичките медий като недарена сваха отворили са широко задници за власт не са се наситили...
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор

  • 42 Гост

    15 0 Отговор
    -В лайф съм.
    -Само да ти каже, че снощи се чух с Маджо.

    ха ха ха
    и ни говори за задкулисие. Христо е самото лице на задкулисието.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор

  • 44 Малко ви остава

    11 8 Отговор
    Чалгаря да емигрира докато още се движи на собствен ход.Продажен простак, да не мисли,че след като прецака 1г.усилия на хората да махнат Герб ,предаде ги и спаси мафията ще му се размине!
  • 45 Националист

    12 2 Отговор
    Не, че Тошко ми е много симпатичен, обаче в сравнение с христо бойкикев ми е направо любимец. Да, бългЕриа, гайс, е отвратително явление в нашата политика. Белене им е малко.
  • 46 Националист

    8 0 Отговор
    ...най-лошото е, че от отвращение масата може да гласува за още по-големи недоразумения като възраждане ЕТ или сеньор череп. Тогава вече ще е пълен ужасът. Костя е толкова алчен и самовлюбен, че дори и Петьо Илиев ще ни изглежда като скромно и комплексирано хлапе. За черепа е ясно...
  • 47 Иван

    10 2 Отговор
    Тез като ги гледам как са натокали зъби за кокала и едните и другите ще сътворят пълен хаос в тая държава. Още няма кабинет а на какво сме свидетели.... Горко на всички потърпевши!!!

    Коментиран от #59

  • 48 бсп

    2 3 Отговор
    ами нека да е Тошко африкански
  • 49 Бат Вальо

    5 7 Отговор
    Еееееееее, споко де, до няколко месеца си връщаме Бойко и нещата ще си дойдат на място ... просто потърпете още малко ...

    Коментиран от #56

  • 50 Бай вую

    6 2 Отговор
    Манолова примиер Галеви президент и вицепрезидент 🤣🤣🤣 Христо главен ибрекчия ,Боко тиквата министър на финансите ,,🎃🎃🎃
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор


  • 53 Минчев

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Име":

    Ами, следващият път, пак за ИТН гласувай !!!
  • 54 всен

    0 0 Отговор
    кои саздаде кулаците
  • 55 Селяния Смрад

    2 0 Отговор
    Пак за ИТН ганьо ей ;) за тях гласувайте... юруш овчици под гегата на Доганя .
  • 56 любител

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "Бат Вальо":

    гладна кокошка просо сънува.хахаха.
  • 57 любител

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "моля":

    изключително пр-ст си пич или си селянче чалгар което е същото.хахаха
  • 58 Гост

    3 0 Отговор
    Жалки чалгари и куклуводи,вънка
  • 59 любител

    3 0 Отговор

    До коментар #47 от "Иван":

    ами помисли защо няма кабинет ако не можеш да ти обясна заради тъпия чалгар който се изявява и вживя в образа на боко тиквата.сори пич ама такива боклуци не ни трябват вече.

    Коментиран от #60

  • 60 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "любител":

    Аз съм съгласен с това което казваш Но кой ще я управлява тая държава, че взехме от анархания да се превръщаме в супер анархия ?

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта