Last news in Fakti
15 Август, 2021 4549

Кой трябва да спре да мрънка?


  • Любо Пенев Вече бивш треньор на ЦСКА Тази смяна на треньора не е изненада, но не е това начинът. Например един Стоян Колев, който в момента е треньор на вратарите, преди 2 месеца се е хвалил из Пловдив, че отива в ЦСКА. Стойчо Младенов още преди два месеца каза, че е готов да се завръща. Виждал съм Стойчо Младенов два пъти в последните месеци. Първият път след финала - "Да, браво, поздравления". После преди новия сезон - "Успех", и така. Някои неща за господина от Плоски. Ние сме били съотборници, делили сме съблекалня. Да, не сме приятели, но имаме уважение. Според мен трябваше да звънне и да ми каже: "Любо, преговарям с ЦСКА". За мен така е редно, защото неговото не е мъжка постъпка. Защото той ме вижда тук и проявява гадно и долно лицемерие, това не е мъжка постъпка. Да спре да мрънка и да мяука. Ако Стойчо Младенов е недоволен от отбора, защо го поема. Стой си вкъщи, а не да подготвяш промяната 2-3 месеца. Не приемам подобни мнения от такива хора. Аз не нападам Младенов, просто показвам къде му е мястото.
  • Стойчо Младенов Настоящ треньор на ЦСКА Всеки може да говори каквото си поиска. Не съм длъжен да давам обяснения, но ще дам яснота около назначаването ми, за да няма интриги, простотии и глупости, които да се говорят с цел да се внася напрежение", коментира Младенов. Последните две години в Казахстан не съм говорил нито с Гриша Ганчев, нито с Дани Ганчев, освен обичайните съобщения за поздрави по празниците. След Коледа разговарях и с единия, и с другия. Единият разговор бе, когато Ганчев обяви, че се оттегля. Аз направих всичко възможно да го разубедя. Следващият път беше след мача с ФК ЦСКА 1948. Това беше. Винаги съм защитавал българския треньор, отнасял съм се с уважение, ще го направя и днес. Без повече коментари. Каквото имах, казах. Този случай е затворен за мен. Аз проблеми с никого не искам да имам. Не съм засягал никого. Проявявам уважение към всички. Който иска да помага, да помага. Който не иска, да стои отстрани и да не пречи.

    115 гласа
    29%
    71%
    277 гласа

Коментари

  • 1 ИВАН

    21 1 Отговор
    Намерили на баницата мекото ... всички футболистчета - на полето, или в гората - там да се изявяват на трудовия фронт, ама не за заплата десетки хиляди, а нормална, даже минимална - нали са големи мъже, могат и с малко пари

    Коментиран от #2

  • 2 ДърТ

    7 11 Отговор

    До коментар #1 от "ИВАН":

    Не е луд този който яде баницата, а този, който му я дава! Ти защо не си станал футболист и да взимаш десетките хиляди левове!? Извинявай, забравих, че от всяко дърво, свирка не става!
  • 3 Aлфа Вълкът

    15 4 Отговор
    Общувал съм и с двамата, като бачкатор, имаха взимане даване със Стойнето. Пенев му беше съдружник в строителната фирма! А Стойчо и синчето му правеха някакви врътки с апартаменти, дълга и широка. Пената е пич, мъжкар, точен човек. Стойчо е точно противоположното, но е по-добрият треньор.
  • 4 готвадж

    6 6 Отговор
    ДА ДУХСТ СУПАТА И ДВАМАТ
  • 5 любител

    7 7 Отговор
    чичовото как не разбра че си пълен некадърник.хахаха.
  • 6 Страничен

    12 7 Отговор
    Малката Пена е по кух и от чичо си! Постоянно го доказва!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 Страничен

    9 1 Отговор
    А Стойчо е един гъ.зомийн…к
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 Един

    0 1 Отговор
    Чупката ритнитопковци!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта