Last news in Fakti
12 Септември, 2021 3984

Безопасен ли бе Ботас за Хамилтън?


  • Люис Хамилтън Състезател във Формула 1, съотборник на Ботас в Мерцедес „Валтери Ботас е най-добрият съотборник, с когото съм имал честта да работя. Скоростта му и неговата непримиримост са впечатляващи“.
  • Нико Розберг Бивш състезател във Формула 1 „Ботас бе много полезен за Хамилтън, защото никога не успя да го победи и бе супер спокоен“.

    37 гласа
    13%
    87%
    229 гласа

Коментари

  • 1 Алфа Вълкът

    15 16 Отговор
    И ти не можа да го победиш реално, може би те ощетиха в първия ти сезон, но след това ти подариха титлата!
  • 2 БроБроБотас

    5 1 Отговор
    Роботас
  • 3 потребител

    9 20 Отговор
    Този глист Нико да не се обажда,защото никога,ама никога нямаше да стане световен шампион ако от Мерцедес не му бяха подарили титлата!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 гост

    25 4 Отговор

    До коментар #3 от "потребител":

    Май пропускаш дребната подробност , че ако Мерцедес са я подарили на Нико , значи са подарили и 6 на Люисчо !! Значи кой е по-подпирания и незаслужилия ?? Не се мъчи , то публиката си го казва , особено напоследък , като лъснаха циганските номера на "шампиона" , както и пълната му безпомощност при реална конкуренция дори с Мерцедес зад него !!

    Коментиран от #6

  • 5 Sieg

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "потребител":

    Момче смени дилъра!!! 😄
  • 6 Sieg

    21 4 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Най бутаният шампион е Хамилтън във Ф1. Не аз, не в БГ се твърди това, а навсякъде по света. С най - бързата кола и целият отбор е зад него. 2007г. Кранове дърпаха Хамилтън от чакъла за да завърши на равно с Алонсо по точки. Смях! British Dreams!!!
  • 7 потребител

    4 12 Отговор
    Какво да спори и коментира човек с надъхани писачи,които хал-хабер си нямат от Формула-1. На мен,който я следи от преди повече от 30 години,да седна да споря с хлапета,които не са били раждани ми е направо смешно!

    Коментиран от #8

  • 8 гост

    11 6 Отговор

    До коментар #7 от "потребител":

    Бе я се скрий бе , "разбирач" махленски , хахах !! Гледал той , на баба си фърчилото !

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта